- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #17.601
bu listeye ben geldim bile yavrimuuu aç kapıyı bak yumrukluyan benimmmmm:roflol::roflol::roflol:
nasılsın tatlım hakkımda çıkan dedikoduları yalanlamakla meşguldüm özür canımm:1hug::1hug:kızlar iki kişi hariç ben gören yok
neyse alacağiniz olsun
ahanda kustum gidiyorumklava:
bekle şeker geliyoruz.aç kapıları camları geldik işte.gel hayatım atla hemen uçağa gel
hatta topikçe gelin diyorum...
rosemcimde gelsin onunn raporları el birliği ile hazırlayıverirriz burda....
sevalcım kolayı gelsın cnm ben geliyom bekle
hoşbulduk cnm
S1907.cnm neler yaptın anlat bakayım
ayy sorma şekerim dün başım dönüyor dedimm bu sabah sohbetinde olmayınca ortalığı yaygaraya vermiş hamile bulantıları olur sabahları giremez diye:jeyyar:şimdi de kaçıyorrr düşüncelerinin arkasında cesurca durma cesaeti bile yokkk:roflol:merakımı mazur göründe rosem naptı kamileyede kaçıyo çok merak ettim???
çatlarım ben burda.....
kızlar iki kişi hariç ben gören yok
neyse alacağiniz olsun
ahanda kustum gidiyorumklava:
rosemmmm aşkolsun arkadaş dedik bağrımıza bastık yaptığına bakyaaa
hamiş olsam niye saklayayım zorla hamile yaptılar yaaaa
midem bulanmıyorrr kızlarrrrr
polen alerjimmmmmmm varrrrrrrrrrrr sabahları kötü oluyorummm boğazlarım tıkanıyor filan işde yapmak gerekiyorrr işyapınca daha kötü olduğum içinn vakit geçsin diye yatıyorummm ondan yoktum aşkolsun size :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hahh işte buradan belli söylediklerinin doğru olmadığı saklanmasın birşey yapmayacağımmmbekle şeker geliyoruz.aç kapıları camları geldik işte.
kız dur bekle hepsi dökülür birazdan zaten.
bak rosemi saklamam lazım şimdi.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aa canım aşkolsun görmemmi ama kamilenin korkusu bide yemek li
istesi kendimde değilim şu an affet balımmm-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ayy sorma şekerim dün başım dönüyor dedimm bu sabah sohbetinde olmayınca ortalığı yaygaraya vermiş hamile bulantıları olur sabahları giremez diye:jeyyar:şimdi de kaçıyorrr düşüncelerinin arkasında cesurca durma cesaeti bile yokkk:roflol:
kamilemmmmmmm ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz.
K a.s. A a.s. M a.s. İ a.s. L a.s. E a.s. M
ayy tamam hadi affettimm:1hug::1hug:kamilemmmmmmm ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz.
K a.s. A a.s. M a.s. İ a.s. L a.s. E a.s. M
ayy tamam hadi affettimm:1hug::1hug:
bunu niye yaptığını bir ben biliyordum değil mi rosemmm
kızlarrrr sizlere açıklama zamanı geldiiii
rosem direk söyleyemedi size biaz çekindi ortaya beni diye attı
ama aslında asıl hamiş odur daha fazla saklayamazdık ama karnın çıkacak artık tatlımmmm arkadaşlarında bimesi lazım atık demiii:CüvCüv:
ayy tamam hadi affettimm:1hug::1hug:
bunu niye yaptığını bir ben biliyordum değil mi rosemmm
kızlarrrr sizlere açıklama zamanı geldiiii
rosem direk söyleyemedi size biaz çekindi ortaya beni diye attı
ama aslında asıl hamiş odur daha fazla saklayamazdık ama karnın çıkacak artık tatlımmmm arkadaşlarında bimesi lazım atık demiii:CüvCüv:
ŞenizŞenizŞenizhayatım bebek berekettirrr ee marrtta geride kaldı yanii:asigim::asigim::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?