- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #17.681
evet lahanam yok bu gün... biz müdavimler buradayız :teytey::teytey:
hakkımda dedikodu çıkar diye korktumu neee:roflol::roflol:
ay şaka maka yoruldum haaa baya işim vardı hem siz hem iş yoruyosunuz beniii bundan sonra artık bu kadar giremem herhalde bayanlar ee sezon açıldıı işler yoğunlaşıyo benimmmmm
özlüycekmisiniz beni acep yoksa gitti de başımızı dinliyoruz mu diyeceksiniz ki acep:a015:
heee heeee heeeeeeeeeeee
rosemm kıssssss masallah carsaf yetısmez anam korkunun gozunu sevem bu ne yaglamak oylee:)))
kamılecem bebekım vallahı bu cadının basının altından cıkıyor hepsı
sekerler naz gunlerdır uykusuzdu bugun bıraz duzeldı demıstımya yavrum 1de yattı hala uyuyor sanırım normale donuyor sukurler olsun
bende bıraz dınlendım aksamada kızartma yapacagım oturdum soyle kendımı dınledım:))
ama yoruldum yıne sayenızde
ne kıs bu anam aaaaaaaa bos bırakmayada gelmıyonuz geyık gırla bırde oklavalar havalanmıs yıne
topık sıddet egılımlı dıye kapatılacak:)))))))))))))
Çok haklsın katılıyorum şiddet felakettir melek lere kötü örnek oluyosunuz bana okla va göstermeyin lütfen öle hemen:roflol::roflol:
miniğim kamile iyi biri fazla üstüme gelmedi sağ olsun yaa:sm_cool::sm_cool:
peki ebrum canım işten kovulursam nolcek hayatımm:uhm:
Çok haklsın katılıyorum şiddet felakettir melek lere kötü örnek oluyosunuz bana okla va göstermeyin lütfen öle hemen:roflol::roflol:
miniğim kamile iyi biri fazla üstüme gelmedi sağ olsun yaa:sm_cool::sm_cool:
peki ebrum canım işten kovulursam nolcek hayatımm:uhm:
afiyet olsun canımOHHHHH şekerim ellerinize sağlık aa saat 3 olmuş kimsede ses yokkk içelimde kendimize gelelimmmm
mihrişimin elinden bide yeni annenin elinden elleriniz dert görmesin ohh neşem yerine geldi işte
şimdiiiiiii
mihriş ne pazarı kuzum bu bölee kaç torba şey aldın sen allah aşkına orduya yemek mi yapıyosun sen evde hayatım...
evet lahanam yok bu gün... biz müdavimler buradayız :teytey::teytey:
hakkımda dedikodu çıkar diye korktumu neee:roflol::roflol:
ay şaka maka yoruldum haaa baya işim vardı hem siz hem iş yoruyosunuz beniii bundan sonra artık bu kadar giremem herhalde bayanlar ee sezon açıldıı işler yoğunlaşıyo benimmmmm
özlüycekmisiniz beni acep yoksa gitti de başımızı dinliyoruz mu diyeceksiniz ki acep:a015:
sen herşeyin üstesinden gelirsin şekercim.
Niye kovulasın biz olmazsak asıl kovulursun işten.
Yoksa oranın stresini nasıl atarsın üstünden şekerim.
:1hug:
:1hug:
bebegım sen neden kederlı gorunuyon bakemmmmmmm
hayır olsun ınsaallah
ben geldümmmmmmm cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yoruldum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?