Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kızlar ben kübrayı uyuttum, karnım da acıktı,bişeyler atıştırcam,ama belkide sevvalciğe giderim,nede olsa börekleri,pastaları yapmış.cokacimcoookdavet etmedi ama olsun

kızlar ben kübrayı uyuttum, karnım da acıktı,bişeyler atıştırcam,ama belkide sevvalciğe giderim,nede olsa börekleri,pastaları yapmış.cokacimcoookdavet etmedi ama olsun

aşkolsun bütün topiği davet ettim.bir senimi ayırıcam hem onlar gelene kadar sen çoktaaaaaaaaannnnnnnnnn burda olursun...

ayyy kıyamam affettimmmm dedim yaŞenizŞeniz:1hug::1hug:
yalnız biraz uslu dur ama ya benim gibi anlayışlı olmaz herkes bak oklavalar havada uçuşur sonraaaa
bu aralarrr pek istemesemde hamiş olmak çok özel bir şeyyy
benin çok şükürr var 2 tane mevlam olmayan çok isteyenlere nasip etsin inşş:Saruboceq:

aaaaaaa kim almıyormuş bizim kuzmuzu bakimmmm sen o toplantıya gitt hallettin hallettin yoksa o öğretmene dedi bak arkamda90,000 kadın var gir şu siteyede gör başına gelecekleri de...
kadınmı öğretmen.....olmadı benim msn i ver
olmadı adam tutalım vurduralım
olmadı başına nunuğu bela edelim
bak o zaman nasıl sırf bizimki çıkıyor sahneye....

tünaydın kıslar hepinize
yok kıs uykusu efeyi artık uyutmuyorum.
dolayasıyla sızamıyorumda
pc başına geçince uykum geliyor kızlar
evimi topladım yemeğimi koydum
hadi bak şu kızlara dedim kendime
kaynatmışsınız bakıyorum ,
neşeniz daim olsun kıslarrrrrrrŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

bu arada bu mesaj hepinize
ben niye yapamıyorum
toplu alıntı anlayamadım

öğretmenimiz kadın canım gösteri 7 kişilik en iyi yapanları seçiyorlarr benimki 8. durumda iyi yapanlar aasında hareketin birinde fazla kasıyor kendini düzelttiremedim belki 8 kişiye çıkabilirmiş dedi öğlen geldiğinde konuşayımda olabiliyorsa dahil etsin
dansla pek ilğisi olmazdı bu seneye kadar ilkkez heveslendi hevesi kırılmasın istiyorumm bakalımm yapamıyorsada çıkarsınlarr dünyanın sonu değil ki bu tür üzüntüleride tadacak ki hırslanıp bir dahaya daha iyi çalışsın değil mii

Merhabalar hanımlar
Ne senliklisiniz bugün masallah
monitörün basında sırıtan bi tip olum sayenizde:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Allah nesenizi artırsın iyiliginizi versin emi?:hooray::lepi:

yukarıdaki no yazn yerlere tıklıyorsun tatlım son alıntı içinde alıntı yapa tıklayınca olması lazımm
efsuncum sen bunu bilirdin unuttun mu şekerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…