Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

yok yok olmaz öyle şeyy ne yani devlet başkanının karşısına çıkmayacak ya bu çocuk aaa
23 nisan bu ya sen öğretmeni ikna et ..bak içi sızlar çocuğun yaa..aa yazık kıyamam:1no2:

yukarıdaki no yazn yerlere tıklıyorsun tatlım son alıntı içinde alıntı yapa tıklayınca olması lazımm
efsuncum sen bunu bilirdin unuttun mu şekerrr

sağol bebişim şimdi oldu sanırım :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

yok yok olmaz öyle şeyy ne yani devlet başkanının karşısına çıkmayacak ya bu çocuk aaa
23 nisan bu ya sen öğretmeni ikna et ..bak içi sızlar çocuğun yaa..aa yazık kıyamam:1no2:

bencede yasık :1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

Merhabalar hanımlar
Ne senliklisiniz bugün masallah
monitörün basında sırıtan bi tip olum sayenizde:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Allah nesenizi artırsın iyiliginizi versin emi?:hooray::lepi:

ne güsel işte
ciğerlerine oksijen gidiyor:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ben konuştum ankete geliyorum diye cevap verdim şakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı

gidicenmi gerçekten

kso sen gelemezsin dimi canısı bebek var annen baksa 1 günlüğüne anneler günü pikniği buuu

Gidin kızlar gidin
Hem melek annelerini temsil edersiniz hemde tanısmıs olursunuz böylecekaydirigubbakcemile5

gidicenmi gerçekten

kso sen gelemezsin dimi canısı bebek var annen baksa 1 günlüğüne anneler günü pikniği buuu

aaaaaaaa rosem bak efsuncum gidiyor.
kız bizde gidek.
kso geliyon demi anacım.
kız gider iki lak lak yapardık be.
gerçi ben bu kadar gidelim dermişim sonra ben gelemezmişim.
ne komedi olur vallahi.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kız sen beni gülmekten öldürecen:roflol:
nunuk bu yazdığını okudumu acaba:roflol::roflol:
bu arada öğretmeme acıdım hemde çok:roflol:

hanımlar kahvaltıdan sonra pazara gittim az önce geldim
evin bütün işi duruyo bende sizlerden ayrılamıyorumsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…