Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydınnn meleklerim vede güzel anneleri
Cumanız Mubarek olsun dualarınız dilekleriniz kabul olsun
öptüm canlarım hepinizide
günaydın kaprisim.
hoşgeldin canım.
seninde cuman mübarek olsun.

aşk olsun be ebrum peki öleyse gazoz veren yada kahvede olur :roflol: :roflol:

yok hayatım.allah allah illaki birşey içiricek bu hatun bana.
citosun halini gördüm.
içermiyim sence.

kahve yapma sırası kimde rosemmmmmm nerde kızlar bu arada gacı kayıp şefimmmm birine kızdında seni kaçırıp bir kenaramı attılar eee o çeneyle olacagı buydu

günaydın kızlar
hepinizin cuması mübarek olsuna.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

bas bagrına beni lahanam aman yabancı değilsin basarsan sen bassssssdelikafadulden

canım benim gel sarayım yevru :1hug: tamamen saf duygularnan sarıyom haaa :jeyyar:

s1907 kso repler için sagolun:1hug:
kso bu arada özel üye olmussun hayırlı olsun

bana teşekkür yokmu :mymeka: bende verdim ver öleyse replerimi çabuk :roflol: :roflol:

günaydın kızlar
hepinizin cuması mübarek olsuna.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

güneydın efsunecim sanada hayırlı cumalar

canım benim seni sonra gördüm
Tesekkür ederim ellerin dert görmesin:1hug:

nedemek canım nedemek gazoz istermisin şekercim :jeyyar: :jeyyar:

sayenizde canım gözünüzü kara etmem yol yapacam su getirecem hava bedava su doğalgaz %100 zam yapacam kusura bakmayın :roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: allah seni netmiye emi delüüüüüü:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bas bagrına beni lahanam aman yabancı değilsin basarsan sen bassssssdelikafadulden

canım benim gel sarayım yevru :1hug: tamamen saf duygularnan sarıyom hahayırlı cumalar

abboooow noluyo burda
evet ya bana da rep veren arkadaşlara teşekkür ederim karşılığını rep olarak vermek istiyorum ama nasıl rep verildiğini bilmiyorum yardımcı olaursanız sevinirim

hayırlı cumalar kızlar
güzel bir gün diliyorum hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…