Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

napim valla bu ara koşuşturmayla geçti doktor kontrolündeydim bebek için ama bi sonuç yok( gazoz içerim tatlım tebrikler bu arada siz naptınız görüşmeyeli?

16eslemcim yukardaki terazi işaretine tıkla ve yorumunu yaz
Nasıl bilmezsin rep vermeyi
Cabuk sana rep verenlere öncelik vererek basla puanlamaya:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ben geldimmmmmm.................

hayırlı cumalar......herkese selamlar sevgiler bool booll öpücükler...ŞenizŞenizŞeniz

noluyo bakalım burada hemenn biri bana anlatsın geçmişi okuyacak vaktim yokk:çok üzgünüm:

16eslemcim yukardaki terazi işaretine tıkla ve yorumunu yaz
Nasıl bilmezsin rep vermeyi
Cabuk sana rep verenlere öncelik vererek basla puanlamaya:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

eslemcim duydun canım talimatları hadi bakıyım hemşerim önce SANA REP VERENLERE REP VEREREK BAŞLA....:lepi::lepi:

hoşgeldin şefim nerlerdesin sen....
özlettin kendini........

napim valla bu ara koşuşturmayla geçti doktor kontrolündeydim bebek için ama bi sonuç yok( gazoz içerim tatlım tebrikler bu arada siz naptınız görüşmeyeli?

sıkma canını hayatım.herşeyin hayırlısı.
allah büyük.zamanı vardır belkide.sen hep iyisini düşün tatlım.
:1hug:
:1hug: a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

hoşgeldin şekerim.
nasılsın ya nerelerdesin sen böyle.geç kaldın bugün.
bak ihmal ediyorsun bizi.
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

saol canım sende olmasan bu topikte kimbilir bana ne yapcaklar...
belkide içirip gazozu kötü emellerine alet edicekler sonrada şarkıcı olurmuyumki acaba????:jeyyar:

hemde dizilerde bile oynarsın
sen gel bana seni yeşilçama götüreyim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

beni gazozlla kandıramazsın ama kola olursa içerim bak lahana duydunmu beni...:içelim::içelim::içelim::içelim:

tamam canım sen yeterki iste bizde herşey var şeker :jeyyar:

lahanacım sen bu gazozoz nerden buluyon bu kadar çok...
senin kociş gazozcumu yoksa.....:)))))))))

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

mersü şekerüm hemen gazozunu getirem ben oh oh için yavriler için :roflol: :roflol:

saol canım sende olmasan bu topikte kimbilir bana ne yapcaklar...
belkide içirip gazozu kötü emellerine alet edicekler sonrada şarkıcı olurmuyumki acaba????:jeyyar:

olun kız arttist bilem olun :roflol: :roflol: :roflol:

günaydın rosem gazoz dağıtıyom özel üye oluşum şerefine sanada vereyimmi :jeyyar: :jeyyar::jeyyar:
bu arada özel olunca ne oliy biliyosan anlatı ver sevabına :roflol:

sıkma canını hayatım.herşeyin hayırlısı.
allah büyük.zamanı vardır belkide.sen hep iyisini düşün tatlım.
:1hug:
:1hug: a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

saol bitanem tabiki hayırlısı vakti zamanı gelmedi demekki sizler naptınız görüşmeyeli çocuklar nasıl çok öpüyorum onları çocuk evin neşesi dimi bıcır bıcır yerim onlarıŞeniz

hayırdır niye geciktin şekerrr,
geçmişle ilğili tek anladığım lahanabebekciğimin buğün pek normal davranmadığı
gazozla filan ikram ediyorrrr bilemiyorum yani:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
allah sonumuzu hayırettsinn

evet arkadaşlar bende replerinizi bekliyorum özel üye olunca size sadece lahana gibi gazoz içirmiycem
birde bursamızın simgelerinden herkese birbuçuk iskender
hadi pamuk eller cebe........

yağmurseda canım sıkma canını hayırlısı allah büyük inşallah kucağını boş bırakmaz sen bol bol dua et allaha güven şeker yerimseniben

evet arkadaşlar bende replerinizi bekliyorum özel üye olunca size sadece lahana gibi gazoz içirmiycem
birde bursamızın simgelerinden herkese birbuçuk iskender
hadi pamuk eller cebe........

aaaaaaaa aşkolsun kız gelin bende size adana kebap yedirem şekerler hemde 1 buçuk cokacimcoook şalgamda içirem bici bicide yedirem oooooooooo ne istersenüz yedirem valla benü bu günlere sizler getirdiniz sizlere hizmet benim boynumun borcudur :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…