- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #17.861
korkma ben yanındayım canısı:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:
16eslemcim yukardaki terazi işaretine tıkla ve yorumunu yaz
Nasıl bilmezsin rep vermeyi
Cabuk sana rep verenlere öncelik vererek basla puanlamaya:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben geldimmmmmm.................
hayırlı cumalar......herkese selamlar sevgiler bool booll öpücükler...ŞenizŞenizŞeniz
noluyo bakalım burada hemenn biri bana anlatsın geçmişi okuyacak vaktim yokk:çok üzgünüm:
napim valla bu ara koşuşturmayla geçti doktor kontrolündeydim bebek için ama bi sonuç yok( gazoz içerim tatlım tebrikler bu arada siz naptınız görüşmeyeli?
hayırlı cumalar......herkese selamlar sevgiler bool booll öpücükler...ŞenizŞenizŞeniz
noluyo bakalım burada hemenn biri bana anlatsın geçmişi okuyacak vaktim yokk:çok üzgünüm:
saol canım sende olmasan bu topikte kimbilir bana ne yapcaklar...
belkide içirip gazozu kötü emellerine alet edicekler sonrada şarkıcı olurmuyumki acaba????:jeyyar:
beni gazozlla kandıramazsın ama kola olursa içerim bak lahana duydunmu beni...:içelim::içelim::içelim::içelim:
lahanacım sen bu gazozoz nerden buluyon bu kadar çok...
senin kociş gazozcumu yoksa.....:)))))))))
napim valla bu ara koşuşturmayla geçti doktor kontrolündeydim bebek için ama bi sonuç yok( gazoz içerim tatlım tebrikler bu arada siz naptınız görüşmeyeli?
saol canım sende olmasan bu topikte kimbilir bana ne yapcaklar...
belkide içirip gazozu kötü emellerine alet edicekler sonrada şarkıcı olurmuyumki acaba????:jeyyar:
sıkma canını hayatım.herşeyin hayırlısı.
allah büyük.zamanı vardır belkide.sen hep iyisini düşün tatlım.
:1hug:
:1hug: a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
saol bitanem tabiki hayırlısı vakti zamanı gelmedi demekki sizler naptınız görüşmeyeli çocuklar nasıl çok öpüyorum onları çocuk evin neşesi dimi bıcır bıcır yerim onlarıŞeniz
hayırdır niye geciktin şekerrr,ben geldimmmmmm.................
efsuncum koruyayım ayaklarına bakıyorum da:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:hemde dizilerde bile oynarsın
sen gel bana seni yeşilçama götüreyim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
evet arkadaşlar bende replerinizi bekliyorum özel üye olunca size sadece lahana gibi gazoz içirmiycem
birde bursamızın simgelerinden herkese birbuçuk iskender
hadi pamuk eller cebe........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?