- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #17.841
özel üyeliği gözümmü gördü canım bagrıma basayım deyince sen heyecan bastı:roflol:
günaydın efsun seninde cuman mübarek olsun:1hug:
günaydın canım.herkese günaydın hayırlı cumalar a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
günaydın kuşum.abboooow noluyo burda
evet ya bana da rep veren arkadaşlara teşekkür ederim karşılığını rep olarak vermek istiyorum ama nasıl rep verildiğini bilmiyorum yardımcı olaursanız sevinirim
hayırlı cumalar kızlar
güzel bir gün diliyorum hepinize
hadi hayırlı olsun şekerim benim bağrıma basmam uğur getirdi işte sana yaaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol:
bu arada özel üye olunca ne oluyoki :uhm:
herkese günaydın hayırlı cumalar a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
senin için yeni gazozolu özel üye bölümü açınca yapacaklarmışlaelaelaelaelae
abboooow noluyo burda
evet ya bana da rep veren arkadaşlara teşekkür ederim karşılığını rep olarak vermek istiyorum ama nasıl rep verildiğini bilmiyorum yardımcı olaursanız sevinirim
hayırlı cumalar kızlar
güzel bir gün diliyorum hepinize
slmmm ben geldim yoruldumm işlerimin çoğunu hallettim siz neler yapıyorsunuz bakalımm
arkadaşlar rep veren elleriniz dert görmesin.
a.s. a.s. a.s.
lahanacım sende özel üyesin.bakmıyormusun.yazmışlar işte.
herkese günaydın hayırlı cumalar a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
miniğim neden gelmedi hala acep CADIARZU rosemde yok mihribanda yok kızla gelin hayde neredesiniz yavf bakın ben özel üye olmuşum gelin kutlucaz bunu sositososito sositososito sositososito sositososito:içelim::içelim: :teytey::teytey: :teytey:herkese benden gazoz var bedava haa :roflol: :roflol: :roflol:
miniğim neden gelmedi hala acep CADIARZU rosemde yok mihribanda yok kızla gelin hayde neredesiniz yavf bakın ben özel üye olmuşum gelin kutlucaz bunu sositososito sositososito sositososito sositososito:içelim::içelim: :teytey::teytey: :teytey:herkese benden gazoz var bedava haa :roflol: :roflol: :roflol:
herkese hayırlı cumalar ..........
anam sabah sabah ne coştunuz sşz bakem böyle,kahvaltımı sşize ağır geldide birbirinize gazoz içiriyonuz...sanki topiği t.........ü coşkun üye olmuş gibi:jeyyar:... aaa korktum kıııı
:bbo:
görüşürüz canım.kolay gelsin.kızlar ben kaçar toplantı var üffff kafam şişecek yine
slm kızlar görüşmeyel nasılsınız uzun bi aradan sonra geldim tekrar aranıza özledim valla:teselli:
anam sabah sabah ne coştunuz sşz bakem böyle,kahvaltımı sşize ağır geldide birbirinize gazoz içiriyonuz...sanki topiği t.........ü coşkun üye olmuş gibi:jeyyar:... aaa korktum kıııı
kızlar ben kaçar toplantı var üffff kafam şişecek yine
slm kızlar görüşmeyel nasılsınız uzun bi aradan sonra geldim tekrar aranıza özledim valla:teselli:
günaydın hayatım.
hayatım lahana coştu bugün.herkese gazoz ısmarlama derdinde.
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?