Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

herkese günaydın hayırlı cumalar a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
günaydın canım.
hoşgeldin.
günaydın kuşum.

hadi hayırlı olsun şekerim benim bağrıma basmam uğur getirdi işte sana yaaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol:

bu arada özel üye olunca ne oluyoki :uhm:

onu bende bilmiyorum hayatım.
bende merak ediyorum.

herkese günaydın hayırlı cumalar a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydın vildoş sanada hayırlı cumalar :Saruboceq:

senin için yeni gazozolu özel üye bölümü açınca yapacaklarmışlaelaelaelaelae

öleyse hencecik açamda gelem ben :roflol:

anam nasıl bilmiyon kıs :mymeka: çabuk ören çünküm bende sana rep verdi bana sende vercen :roflol:

slmmm ben geldim yoruldumm işlerimin çoğunu hallettim siz neler yapıyorsunuz bakalımm

hoşgeldin canımcım bu yorgunluğun üzerine gazoz verem içermisin :jeyyar: :roflol: :roflol:

arkadaşlar rep veren elleriniz dert görmesin.
a.s. a.s. a.s.
lahanacım sende özel üyesin.bakmıyormusun.yazmışlar işte.

ana bende özel olmuşum yuppiyyyyyyyyyy sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito:teytey: :teytey: :teytey:
:teytey: :teytey: sositososito sositososito :teytey: :teytey: eeee şimcik nolcak peküüüüüüü

miniğim neden gelmedi hala acep CADIARZU rosemde yok mihribanda yok kızla gelin hayde neredesiniz yavf bakın ben özel üye olmuşum gelin kutlucaz bunu sositososito sositososito sositososito sositososito:içelim::içelim: :teytey::teytey: :teytey:herkese benden gazoz var bedava haa :roflol: :roflol: :roflol:

herkese hayırlı cumalar ..........

anam sabah sabah ne coştunuz sşz bakem böyle,kahvaltımı sşize ağır geldide birbirinize gazoz içiriyonuz...sanki topiği t.........ü coşkun üye olmuş gibi:jeyyar:... aaa korktum kıııı
:bbo:

vallahi nerelerde bunlar böyle.kalkamadılar mı ne tembel karularrrrrrrrr.

:roflol::roflol::roflol::roflol:

günaydın hayatım.
hayatım lahana coştu bugün.herkese gazoz ısmarlama derdinde.
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

ne korkuyon kıı gel benseni bağrıma basayım korkma die :1hug: :jeyyar:

kızlar ben kaçar toplantı var üffff kafam şişecek yine

hadi kolay gelsin canım Şeniz

slm kızlar görüşmeyel nasılsınız uzun bi aradan sonra geldim tekrar aranıza özledim valla:teselli:

hoşgeldin canım buyur gazoz iç :jeyyar::roflol: :roflol:

korkma ben yanındayım canısı:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
S1907, 16eslem, citos2903+, CORUMMLUcadi, efsunefe+, gülzeyno, kSo+, lahanabebek+, rosemm+, sevvalcik+, yagmurseda

coştu gene bizim topik.
şu minikde gelseydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…