E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #17.881
ben geldimmmmmm.................
hayırlı cumalar......herkese selamlar sevgiler bool booll öpücükler...ŞenizŞenizŞeniz
noluyo bakalım burada hemenn biri bana anlatsın geçmişi okuyacak vaktim yokk:çok üzgünüm:
kızlar davidofla,belinaydan haberi olan varmı ya.
ne zamandır görünmüyorlar.:uhm: :uhm: :uhm:
efsuncum koruyayım ayaklarına bakıyorum da:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
davidof gece burdaydı ......
belinay akşamlaı girebiliyor galiba genelde canımmkızlar davidofla,belinaydan haberi olan varmı ya.
ne zamandır görünmüyorlar.:uhm: :uhm: :uhm:
seni şekerimmm kimi olacak:roflol::roflol:kimi bakıyorsun kız aaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hayatım artık sabah işlerim yoğunlaştı yaa aklımda sizdeydi ama neyse raporlar tamamdır döndüm yuvama artık....hayırdır niye geciktin şekerrr,
geçmişle ilğili tek anladığım lahanabebekciğimin buğün pek normal davranmadığı
gazozla filan ikram ediyorrrr bilemiyorum yani:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
allah sonumuzu hayırettsinn
tamam canım sen yeterki iste bizde herşey var şeker :jeyyar:
lahanam hayırlı olsun özel üyeliğin
aa özel üye olsunmu iş değişiyor şeker artık sen bizle konuşamazsın bile sen özelsin lahanam artıkkkkk...sen artık kazen elif bunlarla beraber olucan ayrıca topiktende çıkman gerekecek eee artık sen özelsin bizle takılanmazsın özlüycez seni lahanammm:a015::a015::a015:
aman aman iyi olsunlarda.belinay akşamlaı girebiliyor galiba genelde canımm
davidovf da çok giremiyor malum meleğimiz ayaklamdı annesini koşturuyordur peşindenn
hadi kızlar ben kaçtım hepinizi çok öpüyorum anneme gitcem
hepinize hayırlı cumalar
hoş geldin canım :smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:
hoşgeldin rosemm nassın canımŞeniz
hoşbulduk şekerler.....allaha şükür iç güveysinden halliceyim...ama çok şükür allahıma bunada şükür
işte o cami avlusu bu aş evi geçiniyoz nolsun...geçen çocuğa 2 pantolon verdilerdi ona çok sevindik işte..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hayatım artık sabah işlerim yoğunlaştı yaa aklımda sizdeydi ama neyse raporlar tamamdır döndüm yuvama artık....
hımm gazoz deyince aklıma hiç iyi şeyler gelmiyo benim ya...
tamam canım sen yeterki iste bizde herşey var şeker :jeyyar:
lahanam hayırlı olsun özel üyeliğin
aa özel üye olsunmu iş değişiyor şeker artık sen bizle konuşamazsın bile sen özelsin lahanam artıkkkkk...sen artık kazen elif bunlarla beraber olucan ayrıca topiktende çıkman gerekecek eee artık sen özelsin bizle takılanmazsın özlüycez seni lahanammm:a015::a015::a015:
kıs ne maytap geçon kısss:roflol: :roflol: :roflol:
günaydın kızlar nasılsınız?
günaydın izabelle gazoz içermisin şeker :jeyyar::roflol:
hoşbulduk şekerler.....allaha şükür iç güveysinden halliceyim...ama çok şükür allahıma bunada şükür
işte o cami avlusu bu aş evi geçiniyoz nolsun...geçen çocuğa 2 pantolon verdilerdi ona çok sevindik işte..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?