- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #17.941
sağol canım ya
benim gripler bayağı
sağlam geçiyor bu sene olmadım dedim
ama 2 gündür leyla gibiyim
neyse kızlar ben kaçar
hepinizi öpüyorum :))))))))))))
burdayım kızlar merak etmeyin
uykum gelmezse tabi :))))))))))))))))))
efsuncum geçmiş olsun tatlım acil şifalarrr
bugün acayip çalıştım şekerler iyi bir dinlenmeyi hakettim evin işlerini hallettiğim gibi bahçeye maydanoz diktim etrafını düzenledimm,domates,biber,salatalık fidanı diktim bir kaç tane görüntüsü güzel oldu ,siz ne yapıyorsunuz bakalımm
teşekkür ederim canımŞeniz ellerine sağlık dostun elinden kahve içmek gibi dinlendiren bir şey varmıoh ellerine sağlık şekercim.bayağı çalışmışsın bugün.hadi dinlen biraz.
sana bir kahve yapayım hayatım.
teşekkür ederim canımŞeniz ellerine sağlık dostun elinden kahve içmek gibi dinlendiren bir şey varmı
kızlarrrrrrrrr
nazar değdirdiler banaaa yaaaaaa
çok enerjiksin diye diye
burnum yanıyoo boğazım yanıyoo hiç halim yokkkkkkmirmirmirmir okuyun biriniz beni
nazar duası
Nazar haktır. İnsana, hayvana ve hatta cansıza da nazar değer. Nazar hastalık yapar, hatta öldürür. Kadınlara ve çocuklara daha çok tesir eder.
Peygamberimiz, nazar ile ilgil olarak,”Nazar insanı mezara, deveyi kazana sokar” “Hoşa giden bir şeyi görünce, "Maşaallah la kuvvete illa billah" denirse o şeye nazar değemez.” buyurdu.
Sabah-akşam, 3 defa “Bismillahillezi la yedurru maasmihi şeyün fil erdi vela fissemai ve hüvessemiulalim” (16) okuyan, büyü, nazar ve zulümmden korunur.”
Göz değene, Peygamber efendimizin bildirdiği şu tavizi okumalıdır:
“Euzü bi-kelimatillahittammati min şerri külli şeytanın ve hammatin ve min şerri külli aynin lammetin.” (25)
Nazar değen kimseye şifa için Ayet-el-kürsi, Fatiha, Muavvizeteyn (Felak ve nas) (57) ve Kalem suresinin son iki ayetini (ve in yekâdüllezîne keferû leyüzlikûneke biebsârihim lemmâ semi-uz- zikra ve yekûlûne innehû lemecnûnün ve mâ hüve illâ zikrun lilâlemîne) (62) okumanın muhakkak iyi geldiği bildirimiştir. Ayat-ı hırzı (76)okumak ve üzerinde taşımak da çok faidelidir.
Herkes, bilhassa nazarı değen kimse, beğendiği birşeyi görünce “Maşaallah” demeli, ondan sonra, ne söyliyecekse, o şeyi söylemelidir. Önce Maşaallah deyince, nazar değmez.
Büyüklerimizin bildirdiği Nazar Duâsı şöyle:
Bismillâhirrahmânirrahîm bismillâhi azîm-iş- şâni şedîd-il birri mâ şâallahü kâne habese hâbisün min hacerin yâbisin ve şihâbin kâbisin. Allahümme innî radedtü ayn-el âini aleyhi ve alâ men ehabb-en-nâsi ileyhi ve fî keyedihî ve kilyetihî lahmün rakîkun ve azmün dakîkun fîmâ lehû yelîku ferci-il basara hel terâ min fütûrin sümmerci-il basara kerrateyni yenkalib ileyk-el basaru hâsian ve hüve hasîr ve in yekâdüllezîne keferû leyüzlikûneke biebsârihim lemmâ semi-uz- zikra ve yekûlûne innehû lemecnûnün ve mâ hüve illâ zikrun lilâlemîne lâ havle velâ kuvvete illâ billâh-il aliyy-il azîmi Lâ ilâhe illallâhü hısnî, men kâle-hâ dehale hısnî, ve men dehale hısnî emine min azâbî. Sadaka rasûlullahi sallallahü teâlâ aleyhi ve selleme. (67)
Masallah melegimizekaydirigubbakcemile3 Sıraladı teyzesi 2 üstte 4 altta sıraladı, kimisi yeni patlamış kimisi hafif uzamış, görsen çok komik sırnaşık şey yeni patlayanları hala kaşıyo..
Hala emeklemiyoruz bu arada.. Emeklemeden yürüycez belki de :uhm: .. Ayakta desteksiz kısa bi süre durabiliyo sırnaşık şey
kızlar ben çok hastayım
çok kötü grip olmuşum
ateşimde var her yerim dökülüyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
yarın düğünde var nasıl gidicem :bbo::bbo::bbo::bbo::bbo::bbo:
selam canlarım benım herkesler ıyıdır ınsaallah
sabah sularımız kesılmıs bır uyadım sular yok
kahvaltı sonrası pınekledım oglen cocuklar yattılar markete gıttım alısverısı yaptım geldım sımdı sızlere bakayım dedım herkeslerın keyfı yerınde umarım
bugun bıraz grıp oluyorum gıbı cok tadımda yok aslında
ayların yorgunlugu artık cıkmaya baslıyor uykusuzlukda ustune eklenınce((((
vıtamın takvıyesı alıyorum ınsaallah daha ılerlemez
bu arada herkese hayırlı cumalar olsun ınsaallah sekercıklerım
gunlerı karıstırdım artık
hoş geldin şekerim.selam canlarım benım herkesler ıyıdır ınsaallah
kahvaltı sonrası pınekledım oglen cocuklar yattılar markete gıttım alısverısı yaptım geldım sımdı sızlere bakayım dedım herkeslerın keyfı yerınde umarım
ebrumm boğazlarım yanıyoo ilaç aldım ama allahtan hafta sonu yaa
şimdi gitsem bunlar asla çalışmaz ben yokkken şimdi zorlaya zorlaya çalışıyolar hemen nete geçiyolar yaa 50 kere hadi diye uyarıyorum
bu arada herkese hayırlı cumalar olsun ınsaallah sekercıklerım
gunlerı karıstırdım artık
hoşgeldin canımmm sanada hayırlı cumalarrrrŞenizŞenizselam canlarım benım herkesler ıyıdır ınsaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?