Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

sağol canım ya
benim gripler bayağı
sağlam geçiyor bu sene olmadım dedim
ama 2 gündür leyla gibiyim
neyse kızlar ben kaçar
hepinizi öpüyorum :))))))))))))

aaa nire kaçıyon tatlım ben daha yeni geldim neyse hadi güle güle kendine iyi bak geçmiş olsun sana :a015::a015:

efsuncum geçmiş olsun tatlım acil şifalarrr
bugün acayip çalıştım şekerler iyi bir dinlenmeyi hakettim evin işlerini hallettiğim gibi bahçeye maydanoz diktim etrafını düzenledimm,domates,biber,salatalık fidanı diktim bir kaç tane görüntüsü güzel oldu ,siz ne yapıyorsunuz bakalımm

oh ellerine sağlık şekercim.bayağı çalışmışsın bugün.hadi dinlen biraz.
sana bir kahve yapayım hayatım.

kızlarrrrrrrrr
nazar değdirdiler banaaa yaaaaaa
çok enerjiksin diye diye
burnum yanıyoo boğazım yanıyoo hiç halim yokkkkkkmirmirmirmir okuyun biriniz beni

nazar duası
Nazar haktır. İnsana, hayvana ve hatta cansıza da nazar değer. Nazar hastalık yapar, hatta öldürür. Kadınlara ve çocuklara daha çok tesir eder.
Peygamberimiz, nazar ile ilgil olarak,”Nazar insanı mezara, deveyi kazana sokar” “Hoşa giden bir şeyi görünce, "Maşaallah la kuvvete illa billah" denirse o şeye nazar değemez.” buyurdu.
Sabah-akşam, 3 defa “Bismillahillezi la yedurru maasmihi şeyün fil erdi vela fissemai ve hüvessemiulalim” (16) okuyan, büyü, nazar ve zulümmden korunur.”
Göz değene, Peygamber efendimizin bildirdiği şu tavizi okumalıdır:
“Euzü bi-kelimatillahittammati min şerri külli şeytanın ve hammatin ve min şerri külli aynin lammetin.” (25)
Nazar değen kimseye şifa için Ayet-el-kürsi, Fatiha, Muavvizeteyn (Felak ve nas) (57) ve Kalem suresinin son iki ayetini (ve in yekâdüllezîne keferû leyüzlikûneke biebsârihim lemmâ semi-uz- zikra ve yekûlûne innehû lemecnûnün ve mâ hüve illâ zikrun lilâlemîne) (62) okumanın muhakkak iyi geldiği bildirimiştir. Ayat-ı hırzı (76)okumak ve üzerinde taşımak da çok faidelidir.
Herkes, bilhassa nazarı değen kimse, beğendiği birşeyi görünce “Maşaallah” demeli, ondan sonra, ne söyliyecekse, o şeyi söylemelidir. Önce Maşaallah deyince, nazar değmez.
Büyüklerimizin bildirdiği Nazar Duâsı şöyle:
Bismillâhirrahmânirrahîm bismillâhi azîm-iş- şâni şedîd-il birri mâ şâallahü kâne habese hâbisün min hacerin yâbisin ve şihâbin kâbisin. Allahümme innî radedtü ayn-el âini aleyhi ve alâ men ehabb-en-nâsi ileyhi ve fî keyedihî ve kilyetihî lahmün rakîkun ve azmün dakîkun fîmâ lehû yelîku ferci-il basara hel terâ min fütûrin sümmerci-il basara kerrateyni yenkalib ileyk-el basaru hâsian ve hüve hasîr ve in yekâdüllezîne keferû leyüzlikûneke biebsârihim lemmâ semi-uz- zikra ve yekûlûne innehû lemecnûnün ve mâ hüve illâ zikrun lilâlemîne lâ havle velâ kuvvete illâ billâh-il aliyy-il azîmi Lâ ilâhe illallâhü hısnî, men kâle-hâ dehale hısnî, ve men dehale hısnî emine min azâbî. Sadaka rasûlullahi sallallahü teâlâ aleyhi ve selleme. (67)

yok kızlar uyumadım
önce miniği aradım onu merak ettim
şükürki iyiymiş eli kulağında gelir şimdi
kuzularıma yemek hazırladım
şimdi yatmaya gidiyorum hepinizi öpüyorum
rosem sendemi şifayı kaptın
geçmiş olsun canım
byeeeeeeeee
ayıldığımda görüşürüz byeeeeeeeeeee muckssssss

paylaşımın için saol kuşum.
allah herkesi nazarlardan korusun.:Saruboceq::Saruboceq:

özelliklede topiğimizi.

selam canlarım benım herkesler ıyıdır ınsaallah
sabah sularımız kesılmıs bır uyadım sular yok
kahvaltı sonrası pınekledım oglen cocuklar yattılar markete gıttım alısverısı yaptım geldım sımdı sızlere bakayım dedım herkeslerın keyfı yerınde umarım
bugun bıraz grıp oluyorum gıbı cok tadımda yok aslında
ayların yorgunlugu artık cıkmaya baslıyor uykusuzlukda ustune eklenınce((((
vıtamın takvıyesı alıyorum ınsaallah daha ılerlemez

Masallah melegimize
canım yürür daha hatta kosar bile
Hadi meleginede kendinede iyi bak:1hug:

Gecmiş olsun canım baharlada ilgisi olabilirCADIARZUa.s.

ebrumm boğazlarım yanıyoo ilaç aldım ama allahtan hafta sonu yaa
şimdi gitsem bunlar asla çalışmaz ben yokkken şimdi zorlaya zorlaya çalışıyolar hemen nete geçiyolar yaa 50 kere hadi diye uyarıyorum

bu arada herkese hayırlı cumalar olsun ınsaallah sekercıklerım
gunlerı karıstırdım artık

Canım bizde seni merak ediyorduk :uhm::uhm::uhm:
Evde elektrik ve suyun yoklugu hayatı durduruyo gercektenkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Melegimiz nasıl oldu bu arada?
Kendinede meleklerede iyi bak:1hug:

hoş geldin şekerim.
nasılsın merak ettim seni.gelmedin sabah saatlerinde bizde ne oldu bu miniğimize dedik.
neyse geldin ya artık önemli değil.aman canım dikkat et kendine.
bu topiğimizde herkes hasta galiba ya.nazara geldik sanırım.

ebrumm boğazlarım yanıyoo ilaç aldım ama allahtan hafta sonu yaa
şimdi gitsem bunlar asla çalışmaz ben yokkken şimdi zorlaya zorlaya çalışıyolar hemen nete geçiyolar yaa 50 kere hadi diye uyarıyorum

canım benim ya.geçmiş olsun.sen yarın güzelce dinlen.hava tabi bir sıcak bir soğuk.
hasta etti hepinizi.yarın dinlenip ilaç alırsan p.tesi allah izin verirse hiç birşeyin kalmaz.
ballı ıhlamur iç hayatım.boğazlarına iyi gelir.

bu arada herkese hayırlı cumalar olsun ınsaallah sekercıklerım
gunlerı karıstırdım artık

hoşgeldin canımmm sanada hayırlı cumalarrrrŞenizŞeniz
geçmiş olsun canım inş olmadan atlatırsın canımmm dinlenmene bak canım meleklerini ve seni öpüyorum canımmmŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…