- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #17.961
merhaba hanımlar ben geldim,
efsunefe geçmiş olsun canım,allah şifa versin arkadaşım
rosem bugün yine yapmışsın yapacağını,sen artık doğruda söylesen inanmıcaz sana,
miniğim sanada geçmiş olsun canım,ne zamandır koşturuyosun,şimdi çıkacak acısı.inş ilerlemeden atlatırsın.
kızlar ben doktordan az önce geldim,tansiyonum için 5- 6 tane kan tahlili istedi,bide idrar tahlili var.sonuçları pazartesi alcam,bugün hastanede tansiyonum 16 ya 10 çıktı.bakalım ne çıkacak.
geçmiş olsun canım.aman tansiyon ihmale gelmez dikkat et hayatım.tabi zor günler geçirdin şimdi sıkıntılar çıkıyor.inşallah birşey çıkmaz hayatım.merhaba hanımlar ben geldim,
efsunefe geçmiş olsun canım,allah şifa versin arkadaşım
rosem bugün yine yapmışsın yapacağını,sen artık doğruda söylesen inanmıcaz sana,
miniğim sanada geçmiş olsun canım,ne zamandır koşturuyosun,şimdi çıkacak acısı.inş ilerlemeden atlatırsın.
kızlar ben doktordan az önce geldim,tansiyonum için 5- 6 tane kan tahlili istedi,bide idrar tahlili var.sonuçları pazartesi alcam,bugün hastanede tansiyonum 16 ya 10 çıktı.bakalım ne çıkacak.
ebrumm boğazlarım yanıyoo ilaç aldım ama allahtan hafta sonu yaa
şimdi gitsem bunlar asla çalışmaz ben yokkken şimdi zorlaya zorlaya çalışıyolar hemen nete geçiyolar yaa 50 kere hadi diye uyarıyorum
Canım bizde seni merak ediyorduk :uhm::uhm::uhm:
Evde elektrik ve suyun yoklugu hayatı durduruyo gercektenkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Melegimiz nasıl oldu bu arada?
Kendinede meleklerede iyi bak:1hug:
hoş geldin şekerim.
nasılsın merak ettim seni.gelmedin sabah saatlerinde bizde ne oldu bu miniğimize dedik.
neyse geldin ya artık önemli değil.aman canım dikkat et kendine.
bu topiğimizde herkes hasta galiba ya.nazara geldik sanırım.
canım benim ya.geçmiş olsun.sen yarın güzelce dinlen.hava tabi bir sıcak bir soğuk.
hasta etti hepinizi.yarın dinlenip ilaç alırsan p.tesi allah izin verirse hiç birşeyin kalmaz.
ballı ıhlamur iç hayatım.boğazlarına iyi gelir.
hoşgeldin canımmm sanada hayırlı cumalarrrrŞenizŞeniz
geçmiş olsun canım inş olmadan atlatırsın canımmm dinlenmene bak canım meleklerini ve seni öpüyorum canımmmŞenizŞeniz
cok gecmıs olsun canım benım
acıl sıfalar dılıyorum
sagolun canlarım benım hepınıze cok cok tesekkurler edıyorum
ay sınır oldum yaa sabah sabah su yok allahtan depo vardı evde de ısımızı gorebıldım ama
ama camasır bulasık mak ne depo napsın :roflol::roflol:
cok sukur sekerler nazın gıderek duzelıyor yuzunde azalmaya basladı vucuttada az ama bez kullanıyorla bacak araları bıraz gec ıyılesecek gıbı
bezını cıkarayım dıyorum cısını ogrensın dıye altına kacırırsada suyla yıkayamam cıceklerı azar dıye korkuyorum
ara ara acıp havalandırıyorum
ama cok sukur gece delıksız uyudu ve gun ıcersındede cok nazlanmıyor keyfı yerınde
dun aynaya baktı kendıne
elını bacagına vurarak tüüüüüüüüühhhhhh tüühhhhh ay anne nolmusummmmmmm dedı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gulmekten oldum ay:roflol::roflol::roflol:
hepınız ıyısınız ınsaallah canlarım benım bende meleklerımı ve sızlerı cok cok opuyorum
iyiyiz çok şükürrrcok gecmıs olsun canım benım
acıl sıfalar dılıyorum
sagolun canlarım benım hepınıze cok cok tesekkurler edıyorum
ay sınır oldum yaa sabah sabah su yok allahtan depo vardı evde de ısımızı gorebıldım ama
ama camasır bulasık mak ne depo napsın :roflol::roflol:
cok sukur sekerler nazın gıderek duzelıyor yuzunde azalmaya basladı vucuttada az ama bez kullanıyorla bacak araları bıraz gec ıyılesecek gıbı
bezını cıkarayım dıyorum cısını ogrensın dıye altına kacırırsada suyla yıkayamam cıceklerı azar dıye korkuyorum
ara ara acıp havalandırıyorum
ama cok sukur gece delıksız uyudu ve gun ıcersındede cok nazlanmıyor keyfı yerınde
dun aynaya baktı kendıne
elını bacagına vurarak tüüüüüüüüühhhhhh tüühhhhh ay anne nolmusummmmmmm dedı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gulmekten oldum ay:roflol::roflol::roflol:
hepınız ıyısınız ınsaallah canlarım benım bende meleklerımı ve sızlerı cok cok opuyorum
canım benim ya.yerim ben onu.
ŞenizŞeniz ŞenizŞeniz
iyiyiz çok şükürrr
canım ya ne olmuşum ben ha:roflol::roflol::roflol::roflol:öpüyorum şeker yanaklarından onun canım yaŞeniz
evet ya nunuk hiç uğramadı bugün,mihribanda diyecektim ki altta göründü nerdesin bakayım sen tatlımm
topiğe geç kalanlara ceza vermeyi kaarlaştırdık şeker şimdi sana hangi cezatı versek acepCADIARZUkızlarr hadi düşünün bakalımmmburdayım canım burdayım geldimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?