Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

merhaba hanımlar ben geldim,
efsunefe geçmiş olsun canım,allah şifa versin arkadaşım
rosem bugün yine yapmışsın yapacağını,sen artık doğruda söylesen inanmıcaz sana,
miniğim sanada geçmiş olsun canım,ne zamandır koşturuyosun,şimdi çıkacak acısı.inş ilerlemeden atlatırsın.
kızlar ben doktordan az önce geldim,tansiyonum için 5- 6 tane kan tahlili istedi,bide idrar tahlili var.sonuçları pazartesi alcam,bugün hastanede tansiyonum 16 ya 10 çıktı.bakalım ne çıkacak.

Gecmiş olsun canım kendine dikkat et:1hug:

geçmiş olsun canım.aman tansiyon ihmale gelmez dikkat et hayatım.tabi zor günler geçirdin şimdi sıkıntılar çıkıyor.inşallah birşey çıkmaz hayatım.

Kızlar bugün kahveler benden hepinize afiyet olsun
Rosemi kızdırmadan yapayım dedim hasta hasta bizi kovalamsınklava:klava:klava:klava:

canım ellerine sağlık.iyi geldi kendimize geldik biraz şekerim.

ebrumm boğazlarım yanıyoo ilaç aldım ama allahtan hafta sonu yaa
şimdi gitsem bunlar asla çalışmaz ben yokkken şimdi zorlaya zorlaya çalışıyolar hemen nete geçiyolar yaa 50 kere hadi diye uyarıyorum

cok gecmıs olsun canım benım
acıl sıfalar dılıyorum

Canım bizde seni merak ediyorduk :uhm::uhm::uhm:
Evde elektrik ve suyun yoklugu hayatı durduruyo gercektenkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Melegimiz nasıl oldu bu arada?
Kendinede meleklerede iyi bak:1hug:

hoşgeldin canımmm sanada hayırlı cumalarrrrŞenizŞeniz
geçmiş olsun canım inş olmadan atlatırsın canımmm dinlenmene bak canım meleklerini ve seni öpüyorum canımmmŞenizŞeniz

sagolun canlarım benım hepınıze cok cok tesekkurler edıyorum
ay sınır oldum yaa sabah sabah su yok allahtan depo vardı evde de ısımızı gorebıldım ama
ama camasır bulasık mak ne depo napsın :roflol::roflol:
cok sukur sekerler nazın gıderek duzelıyor yuzunde azalmaya basladı vucuttada az ama bez kullanıyorla bacak araları bıraz gec ıyılesecek gıbı
bezını cıkarayım dıyorum cısını ogrensın dıye altına kacırırsada suyla yıkayamam cıceklerı azar dıye korkuyorum
ara ara acıp havalandırıyorum
ama cok sukur gece delıksız uyudu ve gun ıcersındede cok nazlanmıyor keyfı yerınde
dun aynaya baktı kendıne
elını bacagına vurarak tüüüüüüüüühhhhhh tüühhhhh ay anne nolmusummmmmmm dedı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gulmekten oldum ay:roflol::roflol::roflol:
hepınız ıyısınız ınsaallah canlarım benım bende meleklerımı ve sızlerı cok cok opuyorum

canım benim ya.yerim ben onu.
ŞenizŞeniz ŞenizŞeniz

iyiyiz çok şükürrr
canım ya ne olmuşum ben ha:roflol::roflol::roflol::roflol:öpüyorum şeker yanaklarından onun canım yaŞeniz

canım benim ya.yerim ben onu.
ŞenizŞeniz ŞenizŞeniz

iyiyiz çok şükürrr
canım ya ne olmuşum ben ha:roflol::roflol::roflol::roflol:öpüyorum şeker yanaklarından onun canım yaŞeniz

ay vallahı cocuk sok oldu
ben korkar aglar dıye gostermemıstım yuzunu kendınınde gorecek halı yoktu halsızdı dun bıraz ayaklanınca yatak odasındakı dolabın aynasından gormus
yanıma bır geldı yuzu bır degısık :roflol::roflol::roflol:
bırde oyle demezmı koptum gulmekten:roflol::roflol::roflol:

merhaba hanımlar yine en sona ben kaldım galibasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bugün geç uyandım kahvaltı evi toparlayayım derken bu saat oldu
işlerimi yarım bıraktım yanınıza geldim
eee sizlerden ne haber

nunugum msndede yok
ya gezmededır yada evı falan temızlıgemı gıttı acaba ne zaman tasınacaktıkı tam olarak
kotuye bısey olmaz sekerler merak etmeyın
:))))
ay duymasın oldurur benı sımdı
:))))

miniğim rosem hastalanmışsınız sanırım
çok geçmiş olsun her ikinizede
bu arada minik nunuk gerçekten duymasın senikaydirigubbakcemile3

üstüme bir ağırlık çöktü şekerlerrr sabah 6 dan beri ayaktayım baya yoruldumda ben biraz şekerleme yapıp geleyim görüşmek üzeremirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…