- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #17.981
ne ceza verseniz razıyım canımtopiğe geç kalanlara ceza vermeyi kaarlaştırdık şeker şimdi sana hangi cezatı versek acepCADIARZUkızlarr hadi düşünün bakalımmm
üstüme bir ağırlık çöktü şekerlerrr sabah 6 dan beri ayaktayım baya yoruldumda ben biraz şekerleme yapıp geleyim görüşmek üzeremirmirmirmir
merhaba hanımlar ben geldim,
efsunefe geçmiş olsun canım,allah şifa versin arkadaşım
rosem bugün yine yapmışsın yapacağını,sen artık doğruda söylesen inanmıcaz sana,
miniğim sanada geçmiş olsun canım,ne zamandır koşturuyosun,şimdi çıkacak acısı.inş ilerlemeden atlatırsın.
kızlar ben doktordan az önce geldim,tansiyonum için 5- 6 tane kan tahlili istedi,bide idrar tahlili var.sonuçları pazartesi alcam,bugün hastanede tansiyonum 16 ya 10 çıktı.bakalım ne çıkacak.
üstüme bir ağırlık çöktü şekerlerrr sabah 6 dan beri ayaktayım baya yoruldumda ben biraz şekerleme yapıp geleyim görüşmek üzeremirmirmirmir
hanımlar nereye kayboldunuz:uhm:
Gecmiş olsun canım kendine dikkat et:1hug:
geçmiş olsun canım.aman tansiyon ihmale gelmez dikkat et hayatım.tabi zor günler geçirdin şimdi sıkıntılar çıkıyor.inşallah birşey çıkmaz hayatım.
canım ellerine sağlık.iyi geldi kendimize geldik biraz şekerim.
betulum canım benım cok sagol sekercıgım
ay senın sayfadan alıntı yapamıyorum gorunuyor reklam engel olmus sanırım
unuttum sanma seker ok:))
betülcüm geçmiş olsun canım
kendine dikkat et
iyi ettin canım afiyet olsun sanagit dinlen canım,sonra görüşürüz.
canım ben burdayım,karnım acıkmıştı atıştırdım geldim
burdayım canım ev işi yapıyorum bir yandanda size bakıyorumkaydirigubbakcemile3mihriş hoşgeldin şeker.nerelerdeydin bakem sen.
kübra betüll nazar değidirdi bu gacılar bana yaaaaa.....hiç halim yokkk ateş çıkıyo sankii
ebrum içtim ballı ıhlamurumu
mihrişşşşş ben hasta oluyorum
kübra betüll nazar değidirdi bu gacılar bana yaaaaa.....hiç halim yokkk ateş çıkıyo sankii
sekerler elıfım uyandı teyzesıyle cok acıkmıslar yemek yıyıp gelecegım
haydı buyrun sekerler mantı yaptık elcegızlerımlee:)))))))
beraber yıyelımmmm
miniğim rosem hastalanmışsınız sanırım
çok geçmiş olsun her ikinizede
bu arada minik nunuk gerçekten duymasın senikaydirigubbakcemile3
topiğe geç kalanlara ceza vermeyi kaarlaştırdık şeker şimdi sana hangi cezatı versek acepCADIARZUkızlarr hadi düşünün bakalımmm
hanımlar nereye kayboldunuz:uhm:
mihriş hoşgeldin şeker.nerelerdeydin bakem sen.
hepinize çok teşekkür ediyorum canlarıma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
rosemmmm dikkat canım kendine
aferin sana şekerim.akşam birdaha iç yatmadan olurmu hayatım.Şenizkübra betüll nazar değidirdi bu gacılar bana yaaaaa.....hiç halim yokkk ateş çıkıyo sankii
oh afiyet olsun canım.sekerler elıfım uyandı teyzesıyle cok acıkmıslar yemek yıyıp gelecegım
haydı buyrun sekerler mantı yaptık elcegızlerımlee:)))))))
beraber yıyelımmmm
iyi ettin canım afiyet olsun sana
burdayım canım ev işi yapıyorum bir yandanda size bakıyorumkaydirigubbakcemile3
biliyorum canım geçmiş olsun dedim zaten
dikka et canım bu havalar tehlikeli
çok hamarat gacısın canım.
edemiyorum kikafamçokkarıştı
2 gecedeir yemeğe misafir geliyo mutfakta ceyranda kaldım sanırım mutfağım çok büyü 2 taraflı açınca ceyran yapıyor
rosem açma pencereni canım
madem biliyosun niye dikkat etmiyosun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?