- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #18.241
dayanın anam dayanın az kaldı.
hıssedıyorum bu sene cıkacak banaa.
surda ne kaldı sene sonuna:roflol::roflol::roflol::roflol:
he kıs nolacak anam ıkramıyeyı koy bankaya faızıyle topıgımıze bırer yardımcı tutacagım maasları benden anam:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
vallahi şekerim ben bu mayıstaki sınavları ne yaparım bilmiyorum.abimler,ders,iş,ev artık kafayı yemezsem iyidir vallahi.laelaelaelaelae laelaelaelaelae
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gecen gun esıme dedım bende bu bılım adamlarının falan accık catlak olmasının sebebını sımdı daha ıyı anlıyorum dıye
neden dedı?
ay nıye olacak daha ben 1sınıfın ara sınavlarında bu kadar manyaklastım adamlar neler okumus neler yapmıs ben onlara gelmeden dusunen adamın yanındayım kesın dedım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
esımde guluyo.valla sekercıgım yaa yogunluk ve ısler hepsı bır araya geldı.ınsaallah hakkından gelecegız canım benım
accık kasıp yazın keyıf yapacagız seneye 2.sınıf olarak baslayacagız bak boyle dusun.
ben oyle yapıyorum.elıf anasınıfına baslayacak ben 2.sınıftayım
naz anasınıfına baslayana kadar ben bıtırecegım kpssye gıregım kızlar okula bende ıs hayatına:roflol::roflol::roflol::roflol:
tabı teyze senın emeklılıgın gelmıs nıye geldın demezlerse :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
süpersin şekerimmm :enbuyukkk::enbuyukkk:bizde aminnn diyelim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:dayanın anam dayanın az kaldı.
hıssedıyorum bu sene cıkacak banaa.
surda ne kaldı sene sonuna:roflol::roflol::roflol::roflol:
he kıs nolacak anam ıkramıyeyı koy bankaya faızıyle topıgımıze bırer yardımcı tutacagım maasları benden anam:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
valla miniğim bende çok dua ediyorum sana bakk bıktım artık ev işlerindennnnnnnnnnn hadi anam kurtar bizi umudumuz sensin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:en büyük minik başka büyük yok.
en büyük minik başka büyük yok.:hooray: :hooray:
YAŞAAAAAAAAA MİNİKKKKKKKKKKKK.:lepi: :lepi:
hepimiz senin için dua edicez şekercim.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hadi kızlar dua edelimde miniğe büyük ikramiye çıksın.
kolay gelsin minikcim
bende var birtana elif gibi benim küçük cadı giyinirken büyük sorun çıkarr
babasının olduğu odada giyinmek istemez kışın soğukta giyinmesin diye babası oda dışına çıkarrr
bir taraftanda söylenir garibim ben ne yaptımda çocuğum benden çekiniyor diye huyu bu aldırma tatlım diyorum ama
sonra oda dönüp diyor zaten sen ileride mini etek giymek istersin görürsün o zaman sen diyor
henüz henüz öyle bir düşüncesi yokmuş ama ilerisini bilemezmiş cadı:roflol::roflol::roflol::roflol:
mahkemeye verip yaşını küçültürüz nasıl olsa hakim bir bakar hemen küçültür kim:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bak sende bu hız varken.sen emekliliğin geldiğinde kaymakam bilem olursun.
ama işte yaştan alırlarmı onu bilmem.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
en büyük minik başka büyük yok.
en büyük minik başka büyük yok.:hooray: :hooray:
YAŞAAAAAAAAA MİNİKKKKKKKKKKKK.:lepi: :lepi:
hepimiz senin için dua edicez şekercim.
hadi kızlar dua edelimde miniğe büyük ikramiye çıksın.
sagol bebegım
rabbım azdırmayacak kadar herkese nasıp etsın ınsaallah
topıkdekı arkadaslarımın hepsıne ınsaallah rabbım rahat bır yasam surdurecek kadar nasıp etsın ınsaallah
bu arada kul plan yaparken allah yukardan gulermıs
emınım kahkaha atıyordur sımdı
:roflol::roflol::roflol::roflol:
hadı ben kactım sekerlerrrrr 12 oldu saat ay accık ıslere bakayım
gelırım yıne yafrular muckkkkkk sızlereŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
hihoyyytrosemm tatlım nasılsın geçmiş olsun sen yenemi hastasın kıssssbenneyaptımki
anaaaa ben bu topiği nasıl kaçırmışım
ben geldim ben de kız anasıyım ayol hooop
burdayım
sesim gelürmü..
oyy oyyy oyyyyyyyyy kız ne zaman yaptın bunları hamarat karuuuuuuu.......ay ellerin dert görmesin nazik arkadaşım benimmmmm çokk öptüm şekerimmmmmmmcokacimcoookŞenizŞeniz
gelmemmüüüüüüüüü gel hayatım sende gel hoşgeldin sefalar getirdinnnnn......niye bizi farketmedin bakim sen aaaaa biz farkedilmeyecek kızlarmıyız ayol aşk olsun cıvıl cıvıl kıpır kıpırız allahımıza çok şükür...:sm_cool::sm_cool:anaaaa ben bu topiği nasıl kaçırmışım
ben geldim ben de kız anasıyım ayol hooop
burdayım
sesim gelürmü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?