Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hamarat yafrummm benımmmmm
bız bugun baya pınekledık kızlar oynarlarken bende ıslere koyulayım supurme sılme toz alınacak camarıslar toplanacak bır posta makıneye atılacak bulasık mak bosaltılacak yemek yapılacak ve naz sık sık cıse goturulecek:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tabı altına kacırdıkca ıslattıgı yerlerı sılecegım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
oyyy oyyyyyyyy para ıstıyom yaaaaaa buyuk ıkramıye ıstıyommmmmmmmmmmmmmm
en azından bır yardımcı yeter o ıslere bakar bende cocuklarımaa.sa.sa.sa.s

günaydın davidof,gülzeyno ve kamilece hoşgeldiniz kızlar
hoşbulduk tatlım naberrrŞeniz
sanada kolay gelsin tatlımmŞeniz
sabah 8:20 de engeç çocuklarla eşimi evden göndermiş oluyorum canım
öyle oluncada işler erkenden bitiyor ayak arasında dolaşan olmayıncakaydirigubbakcemile3

bugün herkesde bir hamaratlık.oh oh ne güzel.kolay gelsin hayatım sanada.çok yorma kendini.
inşallah kurtulursun hayatım.bezden kurtuldunmu çok rahat edersin şekerim.düğündede hiç derdin olmaz.
tabi kendine şöyle bir bak.bakım yap.düğüne hazırlan.dinlen.bol bol yorulucaksın çünkü.kaydirigubbakcemile3

oh seninde hamaratlığın üstündeymiş rosemim.bizde c.tesi günü abimlerin evini temizledik.haziranda bizimde nikahımız var.abimi evlendiricez.yani çok yoğun bir dönemde beni bekliyor.dünde ben kendi evimi kaldırdım.dip köşe bir temizledim.şimdi kolumu kaldırıcak halim yok.kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
hafta sonu nasıl geçti anlamadım vallahi.-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

o ikramiyeden bende istiyorumma.shayırlısı tatlımm
kolay gelsin canım inş çabuk alışırr biran önce öğrenirsinizz
naza güveniyoruz biz neymiş o bez öyle canım kabalık yapıyor rahatsız ediyor zaten
annesi nazı artık büyüdü ki niye bez kullansın hemen öğrenir annesi demi nazcımyerimsenibenŞenizŞenizallah kolaylık versin minikcimm:Saruboceq:

o kunuda ramazan bayramından beri rahatım şekerim
altımda üstümde şimdilik kise oturmuyorr
önce kayınvaldemlerin altında otuyordum aklına düştüğü anda süpüremiyordum onlar rahatsız olmasın diye ama sağolsunlarr onlar hiçç dikkat etmezlardi altta bebek uyuyormuş hastaymış uyanırmış aldırış etmezlerdi aman neyse nerden aklıma geldi şimdi:jeyyar:
rosemm cim dikkat etcanımkendine ben hastalığı hiç yakıştıramıyorum sana ona göre:jeyyar:tabi hemen havalara aldanıp incecik giyindin demi

hihoyyytgünaydın hanımlar nasılsınız? hepinize güzel bir hafta diliyorummmhihoyyyt

zeynep hoşgeldin tatlım topiğimize allah kuzularını sana bağışlasın.....

miniğim günaydın büyük ikramiye çıkarsa benide gör anacım bir yardımcıda bana lazım....
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hayırlı olsun ve kolaygelsin tatlım,oldukca yoğun günler seni bekliyorr
bizde bayram arkası hallettik evdeki tek bekarımızıda evlendirdik şimdi baba olacak artık hayırlısıyla:ecrin_bebek:

hayırlı olsun ve kolaygelsin tatlım,oldukca yoğun günler seni bekliyorr
bizde bayram arkası hallettik evdeki tek bekarımızıda evlendirdik şimdi baba olacak artık hayırlısıyla:ecrin_bebek:

oh ne güzel hayatım.bizde hayırlısıyla halletsek şu işimizi çok rahatlıycaz şekerim.
evet o kadar yoğun bir dönem bizi bekliyorki.perdesiydi,eşyasıydı,gelinlik falan filan derken bakalım neler olucak.
ufffffffff konuşurken bile yoruldum vallahi.kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

sagol canım benım ınsaallah bakalım ne olacak ogrenır cabucak gıbıme gelıyor cadı
ablamıza dıyorum sen gırerken oda yanına gırsın baksın dıye
ahlak zabıtası anam elıf anne ayıp yaa olmaz oyle sey senle gırsın madem dıyo:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kıs oldurecek benı elıf bıgun.ustunu degıstırırken koselere kacar babamın yanında asla sortlu kılotlu gorunmek ıstemez
kıme cektı bılmem ay bana cekmedıgı kesınde:roflol::roflol::roflol::roflol:
2sene onceye kadar aslılı gıydıremıyordum cok acıkmıs cıplak gıbı hıssedıyomus kendını hanfendı
buyuyuncede accık edeplı gıyın derım kapatmaz soytarı:roflol::roflol::roflol::roflol:
evet canım soyle bır bakımlar yapam kendıme ee kıs dugunden sonra yıne ders bası yapacagım nasılsa accık dınleneyım demı ama.
nısan sonu sınavlar acıklanıyor canım napacam bılmıyorum bakalım mayısta full ders yapacagım yıne

valla sorma sekercıgım yaa
nıye vermıyokı bıze ay
off offff
hergun aynı seylerden vallahı bıktım ay.allahtan gunluk yapmıyom.3 4 gunde bır yaptıgım halde sınır gelıyor
hıc bana gore degıl karılıgın yemek ıs temızlık kısmı ay:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Şenizhoşbulduk canım ay ev işlerim öylece duruyo ama sizede bakmadan geçemiyorum şu keyif çayımıda içim temizliğe başlim bari ayyyyyyyy bıktım her hün her gün yafff

kesinlikle hayatım katılıyorum sana.hergün yap bitmiyor.-tatlicadiarzu-
ne zaman biticek bu işler ya.
minik büyük ikramiyeyi alınca hepimize yardımcı tutucak o zaman biter herhalde bizimde işlerimiz.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

dunya guzellerımm benım haydı ben kactım artık kızların oglen uykusu gelmeden ıslerı bıtıreyımde kızları yıkayım uyusunlar ozaman gelırım sekerlerım
hepınızı cok ama cok sevıyor ve opuyorummmmmmmmmmmmm
muckkkkkkkkkkkkk sızlere yafrularrrrrrrrrrrrrr

vallahi şekerim ben bu mayıstaki sınavları ne yaparım bilmiyorum.abimler,ders,iş,ev artık kafayı yemezsem iyidir vallahi.laelaelaelaelae laelaelaelaelae

dayanın anam dayanın az kaldı.
hıssedıyorum bu sene cıkacak banaa.
surda ne kaldı sene sonuna:roflol::roflol::roflol::roflol:
he kıs nolacak anam ıkramıyeyı koy bankaya faızıyle topıgımıze bırer yardımcı tutacagım maasları benden anam:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

görüşürüz şekercim.öpüyoruz bizde seni veee çok seviyoruuuuuuuuuuuuuz.

OFFFFFF yap yap bitmiyo ya şu işlerrrr........ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çıldırıcam 12 oldu hala rapor yok ortada.......

biter hayatım kasma kendini.sakin biraz.biter şimdi.sen bitirirsin hayatım.:lepi: :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…