- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #18.201
herkeze günaydın
KUTLU DOĞUM HAFTASI herkeze hayırlı olsun
günaydın canlarım...a.s.a.s.a.s.
herkesi öpüyorum neşeli güzel mutlu huzurlu bir hafta diliyorum....
allah işleinizi rast getirsin muratlarınız gerçek olsun zorluklarınız su gibi önünüzde aksın şaşırıp kalın inşallah....meleklerimizi Allah korusun bizlere bağışlasın inşallah..Keselerimiz bereketle dolsun taşsın....çalışanlara kolaylık versin..
kızlar şimdilik çoookkkk işim var öğleye doğru yanınızda olucam beni özleyin anancığımmmmmmmmm byyyyy...........hihoyyythihoyyyt
kızlar ben artıkım kaçar çok işim var ben burada çene çalıyom artıkım başlasam iyi olcak haydin byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kızlar ben artıkım kaçar çok işim var ben burada çene çalıyom artıkım başlasam iyi olcak haydin byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
günaydın kızlaarrr kaydirigubbakcemile2
günaydın tatlım.hoşgeldin hayatım.
gene harikasın bugün.nasıl oldun şekerim.boğazların acıyormu gene.
maşallah rosemime benim nazar değmesin.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
saol tatlımmmmmmŞenizŞeniz
hayatım benim fareljitim var ve tutunca çok ateşleniyorum bende korktum yine tutacak diye hemen antibiyotiğe başladım önceden hala acıma hissi var ama o kadar da önemli değil hayatım buarada kiracım 2 aylık ödemeden kaçtı gitti bu günm eşim tekipte güya ama bence hiç bişey çıkmayacak tek dileğim faturalarını ödemişolsun gerçi onun üstüne ama yinede o ödemezse biz ödemek zorunda kalıyoruz..depozitosuda yemiyo hiç bişeye napim şekerim.
Olan olduktan sonra üzüldüm tabi ama napalım en azında hemen çıktı ya ödemeden kalsaydıııı daha çok..inşallah en yakın zamanda kiracı bulurum dua edin bana ...:Saruboceq:
hoşgeldin kankim naber
bi orda bi burda hoplayıveren çegirge misalisırnaşık şey
gunaydınlarrrrrrrrr yafrularrrrrrrrrrrrrrrrr
guzel bır hafta ve gun sızlerın olsun ınsaallah
zeynep hosgeldın aramıza allah bagıslasın meleklerını canım.saglık sıhhat uzun omurler nasıp etsın sızlerle bırlıkte ınsaallah.
canlarım.
sabah 8de uyanmıslardı kızlarım babamıza baybay dedım yatak odasına ucumuzde sarıldık bırbırımıze sızmısız.sımdı kalktık
sag kolumda bır melek sol kolumda bır melegım nasıl guzel uyumus dınlenmısım anlatamam sızlere
sımdıde cok acıkmısız hemen kahvaltı ıstıyorlar hanımefendıler
kahvaltı sonrası gorusmek uzere ınsaallah canlarım benım
hepınızı cok cok opuyorum meleklerımede guzel bır gun dılıyorum
gunaydınlarrrrrrrrr yafrularrrrrrrrrrrrrrrrr
guzel bır hafta ve gun sızlerın olsun ınsaallah
zeynep hosgeldın aramıza allah bagıslasın meleklerını canım.saglık sıhhat uzun omurler nasıp etsın sızlerle bırlıkte ınsaallah.
canlarım.
sabah 8de uyanmıslardı kızlarım babamıza baybay dedım yatak odasına ucumuzde sarıldık bırbırımıze sızmısız.sımdı kalktık
sag kolumda bır melek sol kolumda bır melegım nasıl guzel uyumus dınlenmısım anlatamam sızlere
sımdıde cok acıkmısız hemen kahvaltı ıstıyorlar hanımefendıler
kahvaltı sonrası gorusmek uzere ınsaallah canlarım benım
hepınızı cok cok opuyorum meleklerımede guzel bır gun dılıyorum
tünaydın ben geldimm
evimi temizledim,yemeğimi,pilavımı ocağa koydum
bugün küçük birde misafirim var yeğenim bugün benimle
annesi anneme yardım edecek bugün bahçeye gittiler
alerjimden dolayı ben edemiyorum bari yeğenime bakayım dedimm
sizlerr ne yapıyorsunuz bakalımm
minikcim afiyet olsun canım
rosemm nasıl oldun tatlımmm
kimler var tam bilemiyorum anlık değişiyor hepinizi çok öpüyorum naberr şekerlerrrr
tünaydın ben geldimm
evimi temizledim,yemeğimi,pilavımı ocağa koydum
bugün küçük birde misafirim var yeğenim bugün benimle
annesi anneme yardım edecek bugün bahçeye gittiler
alerjimden dolayı ben edemiyorum bari yeğenime bakayım dedimm
sizlerr ne yapıyorsunuz bakalımm
minikcim afiyet olsun canım
rosemm nasıl oldun tatlımmm
kimler var tam bilemiyorum anlık değişiyor hepinizi çok öpüyorum naberr şekerlerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?