Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın tatlım.hoşgeldin hayatım.
gene harikasın bugün.nasıl oldun şekerim.boğazların acıyormu gene.
maşallah rosemime benim nazar değmesin.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

kızlar ben artıkım kaçar çok işim var ben burada çene çalıyom artıkım başlasam iyi olcak haydin byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

günaydın tatlım.hoşgeldin hayatım.
gene harikasın bugün.nasıl oldun şekerim.boğazların acıyormu gene.
maşallah rosemime benim nazar değmesin.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

saol tatlımmmmmmŞenizŞeniz

hayatım benim fareljitim var ve tutunca çok ateşleniyorum bende korktum yine tutacak diye hemen antibiyotiğe başladım önceden hala acıma hissi var ama o kadar da önemli değil hayatım buarada kiracım 2 aylık ödemeden kaçtı gitti bu günm eşim tekipte güya ama bence hiç bişey çıkmayacak tek dileğim faturalarını ödemişolsun gerçi onun üstüne ama yinede o ödemezse biz ödemek zorunda kalıyoruz..depozitosuda yemiyo hiç bişeye napim şekerim.
Olan olduktan sonra üzüldüm tabi ama napalım en azında hemen çıktı ya ödemeden kalsaydıııı daha çok..inşallah en yakın zamanda kiracı bulurum dua edin bana ...
:Saruboceq:

inşallah şekercim.en kısa zamanda bulursun.sıkma canını herşey olucağına varır.allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın.evet en azından hemen çıktı kurtuldunuz.sizi en azından daha fazla zarara uğratmaz.inşallah hayırlı bir kiracı bulursunuz.:Saruboceq: :Saruboceq:

gunaydınlarrrrrrrrr yafrularrrrrrrrrrrrrrrrr
guzel bır hafta ve gun sızlerın olsun ınsaallah
zeynep hosgeldın aramıza allah bagıslasın meleklerını canım.saglık sıhhat uzun omurler nasıp etsın sızlerle bırlıkte ınsaallah.
canlarım.
sabah 8de uyanmıslardı kızlarım babamıza baybay dedım yatak odasına ucumuzde sarıldık bırbırımıze sızmısız.sımdı kalktık
sag kolumda bır melek sol kolumda bır melegım nasıl guzel uyumus dınlenmısım anlatamam sızlere
sımdıde cok acıkmısız hemen kahvaltı ıstıyorlar hanımefendıler
kahvaltı sonrası gorusmek uzere ınsaallah canlarım benım
hepınızı cok cok opuyorum meleklerımede guzel bır gun dılıyorum

günaydın minik kuşum afiyet olsun sanaa.s.

günaydın miniğim.
sana ve meleklerimize afiyet olsun.Şeniz

tünaydın ben geldimm
evimi temizledim,yemeğimi,pilavımı ocağa koydum
bugün küçük birde misafirim var yeğenim bugün benimle
annesi anneme yardım edecek bugün bahçeye gittiler
alerjimden dolayı ben edemiyorum bari yeğenime bakayım dedimm
sizlerr ne yapıyorsunuz bakalımm
minikcim afiyet olsun canım
rosemm nasıl oldun tatlımmm
kimler var tam bilemiyorum anlık değişiyor hepinizi çok öpüyorum naberr şekerlerrrr

günaydın kamilececim
Bu ne hamaratlık böyle?
Bende mutfagı bitirdim ev işlerine baslayacam simdi
süpürmeye baslamadan sizlere bakayım dedim
Söyle bi dip köse yapıp geleyim
Banada kücük bi misafir gelecek ögleden sonra
Komsumuzun oglu annesi calışıyo krese gitmeyecek ögleden sonra benimkilerle gamyoncuiremsuhihoyyytoynayacaklar
Neyse hepinize kolay gelsin:1hug:

sagolun canlarım benım mamamızı yedık sımdı kızlarım pastel boyalarla resım yapıyor bende ortalıgı toparlayım dıyorum
cuma gunu yola cıkacagız malum hafta sonu yokum.bugun bıraz temızlık yemek falan yapayım sonra dugun ıcın hazırlıklarıma baslayım:))
kendıme bakımlar yapacagım dınlenecegım bırazda dugune dınc gıdem kurtlarımı dokerken yorulacagım nasılsa demı ama:))
kızlar bu arada nazın bezını cıkardım az once cıs gelırse soyle tammamı dedım tamam dedı anlastıkmı dedım aaanastık dedı:)))
bakalım gıtmeden ogrenır sanırım bu hafta o ısıde aradan cıkarırsam cok rahatlayacagım
cocukta artık sıkılıyor acıyo dıyo bezden rahatsız oluyor galıba
ınsaallah cabucak bırakır kurtuluruz bezındende

OO MAŞALLAH
erkenciyiz bu gün işler yemekler hallolmuş bende dün 9 da açtım makinayı başladım evi süpürmeye aa dedim hep benmi rahatsız olucam durun bakalım bu hafta da sizde sıraa kızıma dedim ki şimdi kapı çalınır hanım hanım pazar pazar noluyo derler ama allahtan kimse gelmedi...:roflol::roflol: sonra arkadaşıma kahvaltıya gittikkk bi geldim ohh ev mis gibiii tertemiz ohh dedim iyiki sabah sabah yapmışım herbişeycikleri eve gelince çok hoş oldua.s
gecede başlka ark misafir gelecekmiş bugün gittim yardıma hallettik onuda börek çörek yaptık geldim eve yattım şekerciğim

kamilem boğazlarım acık acıyo antibiyotiğe başladım..faraljitim tutmasın diye korkuyorum ondan çok ateşleniyorum sonra..ilgine teşekkürler tatlım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…