- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #18.361
merhaba canım
bugün kadın doktorundan randevu almıştım oraya gittim canım
sadece kontrol amaçlı gittim ama keşke gitmeseymişim:çok üzgünüm:
dr rahim ağzında yaralar var parça alıp tahlil yaptırmamız gerek ona görede tedavi uygulayacağız dedi:çok üzgünüm:ben korktuğum için bişey yaptırmadan eve geldim
bu konuda bilgisi ve tecrübesi olanlar var mı aranızda hanımlar
cnm geçmiş olsun bendede var cnm yara
hemde kaç yıl oldu bende inşlalh bu günlerde donduracam pekı sende yaralar derken bi kaçtanemi? var tam anlayamıdım ordan yapacaği şey sımır testı dır.
geçmiş olsun canım ya ŞenizŞenizacil şifalarr:Saruboceq:bu konuda tam bir bilğim yok canım ama tahlil yaptırman iyi olur canım sanırım,yaraların ne tür olduğu tesbit edilecektir ona göre ilaç verir bu tür yaraları ihmal etmemek lazım canım
emin değilsen başka dr da danış bence
eşime danışıyım önce dedim.belki başka doktorada gidebiliriz
ama dediğin gibi ihmal etmekte istemiyorum.nede olsa sağlık bu
bu arada frezyacım kaç senedir yaram var dedin peki seni rahatsız etmedimi:uhm:.çünkü dr bana zamanla sancıların olur rahatsız eder seni dedi ki şimdi bile ara ara ağrılarım oluyo
oo bakıyorumda bugünün kayıplarıda göründü allttan,mihriban,frezyave efsunefe nerde söndürdünüz bakayım feneri:)))))
geçmiş olsun tatlımmmŞenizŞenizŞeniz acil şifalarrrr:Saruboceq:a.s.a.s.merhaba canım hastayım ya kafamı kaldıramıyorum
kalktığımdada 2 bişey toplayıp yatıyorum mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
cnmbenim nerden baksan 6 yıl olyo cnm
rahtsızlığı bazan oluyo amam aşrı delği süreklide değil
akintın çok oluyo cn
ama başka dr gitmeni tavsıye ederim cnm ya ve ihmal etme
birde cnm sıtede bu tür bir link var bulup şimdi kapyalarım orayada bak
canıımm güzel arkadaşım benim Rabbim acil şifalar nasip etsin inşallah tez vakitte iyi netice alırsınmerhaba canım
bugün kadın doktorundan randevu almıştım oraya gittim canım
sadece kontrol amaçlı gittim ama keşke gitmeseymişim:çok üzgünüm:
dr rahim ağzında yaralar var parça alıp tahlil yaptırmamız gerek ona görede tedavi uygulayacağız dedi:çok üzgünüm:ben korktuğum için bişey yaptırmadan eve geldim
bu konuda bilgisi ve tecrübesi olanlar var mı aranızda hanımlar
bi kaç hoşgeldin msj.ı var dı bana kızlar çok çok teşekkür ederim canlarım Allahrazı olsun iyi dilekleriniz için
lahana bebekti galiba kendinden bahset demişti
ah be gülüm 2 tane arka arkaya doğan kızceden sonra kendim için söyleyebileceğim yorgun ve de bezgin bi anneden başka bişey yok
ben erken saatlerde giremiyorum kızlar siteye offf minik kızım gece 1 den sabah 6 ya kadar uyumuyor:çok üzgünüm: sabah 9 10 gibi kalkıyorum ve iş güç ancak saat 2 buçuk gibi girebiliyorum doğal olarakta gece boyu sitedeyim ancak bu saatlerde sizinle olabilirim kızlar dua edinde şu yavrumun uykusu bi düzene girsin
zamanla herkesi tanıyınca muhabbetlerimiz daha da koyulaşacak
herkesi öpüyorum balları benim Allah'a emanet olunŞeniz
sağol canım:teselli:iyi akşamlar hanımlar...aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniza.s.
mihribancım rahim ağzında yara varmış sanırım bende geçen yıl vardı yaktırdım ama birkaç ay önce yine oluşmuş yine yakmamız gerekiyor demişti doktor ama hamile kaldım şimdilik rafa kalktı yani,smear testinden korkma ben 4 kere falan yaptırdım parça falan alınmıyor abartmışlar bence sadece çubuk gibi bir şeyi yaraya sürtüyor o kadar sinek ısırığı kadar acıyor...ama smear testini sakın ihmal etme canım...
sağol miniğim..sağlık ihmale gelmezmıhrıbancıgım canım benım gecmıs olsun arkadasım
ıhmal etme canım benım
6ayda bır duzenlı olarak drumuza muayeneyı ıhmal etmeyelım arkadaslar lutfen
saglıgımıza dıkkat edelım
canıımm güzel arkadaşım benim Rabbim acil şifalar nasip etsin inşallah tez vakitte iyi netice alırsın
niye korkuyorsun ki canım benim bi çok kadında rahim ağzında ve içinde yaralar oluyor sen sadece bi an önce tedavisine bak tatlım artı frezya kardeşimin dediği gibi bi simir testi yaptırsaydı keşke çok basit bi işlem mihribancım kulak çöpleri var ya onunla rahmin hemen ucundan akıntıdan bi parça sürüyor çubuğa ve onu teste gönderiyor bırak acımayı hissetmiyorsun bile normal günlük akıntın varya ondan bi parça sürüyor işte
yaraya gelince tatlım ihmal etme biyopsini yaptır bi an önce :teselli:
İyi geceler hanımlar
Mihribancım sanada merhabalar ikimizden baska kimse yok
meleklerinize ve size güzel bir gece diliyorum:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?