Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

geçmiş olsun canım ya ŞenizŞenizacil şifalarr:Saruboceq:bu konuda tam bir bilğim yok canım ama tahlil yaptırman iyi olur canım sanırım,yaraların ne tür olduğu tesbit edilecektir ona göre ilaç verir bu tür yaraları ihmal etmemek lazım canım
emin değilsen başka dr da danış bence

cnm geçmiş olsun bendede var cnm yara
hemde kaç yıl oldu bende inşlalh bu günlerde donduracam pekı sende yaralar derken bi kaçtanemi? var tam anlayamıdım ordan yapacaği şey sımır testı dır.

sağol canım
bende tam anlayamadım parça alınıp tahlile göndericez dedi.sonuca görede tedavi uygulanacakmış.doktorda dondurma işleminden bahsetti

eşime danışıyım önce dedim.belki başka doktorada gidebiliriz
ama dediğin gibi ihmal etmekte istemiyorum.nede olsa sağlık bu
bu arada frezyacım kaç senedir yaram var dedin peki seni rahatsız etmedimi:uhm:.çünkü dr bana zamanla sancıların olur rahatsız eder seni dedi ki şimdi bile ara ara ağrılarım oluyo

cnm eger öyle bişey var neden simir almiyo sorsaydın ya
ozam n başak birşeymi ama korkma ben sürekli dr gidiyorum dr korkulacak hiçbirşey yok bunu
yakanlar ve donduranlarda var iki işlem oluyo sen hanğsını istersen ama benim dr özel hastanede çalişyo dondurmayı tavsıye ettı bende öyle yapacam inşallah seninkide öyledir ama endişelenecek birşey yok

cnmbenim nerden baksan 6 yıl olyo cnm
rahtsızlığı bazan oluyo amam aşrı delği süreklide değil
akintın çok oluyo cn

ama başka dr gitmeni tavsıye ederim cnm ya ve ihmal etme

birde cnm sıtede bu tür bir link var bulup şimdi kapyalarım orayada bak

okudum canım orda yazılanlarıda
korkum vardı biraz cesaretimi topladım.şimdi kafama takılan rahimden parça alınması olayı
ağrısı oluyomu acaba
iyi dileklerin içinde çok sağol canım:1hug:

ıyı aksamlar canlarım nabersınız?
kızlarımla dısardan geldık sımdı yemegımızı yıyecegız
yemekten sonra gorusmek uzere ınsaallah sekerler
cok guzel bır hava vardı bıraz oynattım yemekten sonra hemen uyurlar sanırım baya yoruldular
daha sonra gorusmek uzere ınsaallah
sımdılık ben kacarrrr
byee
herkesı muckkkkkkkkkkkkk

iyi akşamlar hanımlar...aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniza.s.
mihribancım rahim ağzında yara varmış sanırım bende geçen yıl vardı yaktırdım ama birkaç ay önce yine oluşmuş yine yakmamız gerekiyor demişti doktor ama hamile kaldım şimdilik rafa kalktı yani,smear testinden korkma ben 4 kere falan yaptırdım parça falan alınmıyor abartmışlar bence sadece çubuk gibi bir şeyi yaraya sürtüyor o kadar sinek ısırığı kadar acıyor...ama smear testini sakın ihmal etme canım...

mıhrıbancıgım canım benım gecmıs olsun arkadasım
ıhmal etme canım benım
6ayda bır duzenlı olarak drumuza muayeneyı ıhmal etmeyelım arkadaslar lutfen
saglıgımıza dıkkat edelım

efsunum canım benım sende hastasın hala sanırım cok cok gecmıs olsun
dıkkat et kendıne bebegım.
tum hastalarımıza acıl sıfalar dılıyorum canlarım benım
opuyorum hepınızı

canıımm güzel arkadaşım benim Rabbim acil şifalar nasip etsin inşallah tez vakitte iyi netice alırsın
niye korkuyorsun ki canım benim bi çok kadında rahim ağzında ve içinde yaralar oluyor sen sadece bi an önce tedavisine bak tatlım artı frezya kardeşimin dediği gibi bi simir testi yaptırsaydı keşke çok basit bi işlem mihribancım kulak çöpleri var ya onunla rahmin hemen ucundan akıntıdan bi parça sürüyor çubuğa ve onu teste gönderiyor bırak acımayı hissetmiyorsun bile normal günlük akıntın varya ondan bi parça sürüyor işte
yaraya gelince tatlım ihmal etme biyopsini yaptır bi an önce :teselli:

ıyı geceler canlarım
yemekten sonra tv karsısında sekerleme yaptım esımde kızları yatırmıs sımdı uyandım pcmı kapatıp dırek kaldıgım yerden sekerlememı uykuya cevırmeye gıdıyorum
herkese ıyı gecelr dılıyorum
kıb
gorusmek uzere canlarım

canım benim aramıza hosgeldin öncelikle
Benimde cocuklarım pespese oldular 1,5 yas var aralarında
Zor oluyo ama ikisi bir arada büyüyor işte
Kolay gelsin hepimiz seni anlıyoruza.s.a.s.a.s.

sağol canım:teselli:
mıhrıbancıgım canım benım gecmıs olsun arkadasım
ıhmal etme canım benım
6ayda bır duzenlı olarak drumuza muayeneyı ıhmal etmeyelım arkadaslar lutfen
saglıgımıza dıkkat edelım
sağol miniğim..sağlık ihmale gelmez

sağol canım
benim bu konularda bilgim yok.ilk defa başıma böyle bişey geliyo.
bende sprail var canım dr onu çıkarması gerektiğini söyledi parça alabilmesi için smear mı oluyo bu test tam bilmiyorum ama ben kabul etmedim.
eşimede söylemek istedim bu durumu.belki başka doktora gideriz.
korkumu biraz olsun attım hanımlar sayenizde çok sağolun:1hug:

mihribancım canım geçmiş olsun
gül zeyno merhaba
benimde öksürük krizim tuttu uyandım.
bakıyım dedim ((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…