Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selam kızlar nasılsınız ayy ben çok kötüyüm çok fene srip oldım sabahtan beri burnumu:roflol: tutamıyom ha bire akıyo:roflol::roflol:

Ben iyiyim canım sana gecmiş olsun
Konu hakkında bilgim yok saglıgını ihmal etme baska drada git bence
İyi geceler:1hug:
sağol canım
bende öyle yapmayı düşünüyorum.başka dir doktorada görünücem
selam kızlar nasılsınız ayy ben çok kötüyüm çok fene srip oldım sabahtan beri burnumu:roflol: tutamıyom ha bire akıyo:roflol::roflol:

geçmiş olsun canım
topiğimize nazar değdi galiba.hepimize bişeyler oluyo hanımlarbenneyaptımki

sağol canım
bende öyle yapmayı düşünüyorum.başka dir doktorada görünücem

geçmiş olsun canım
topiğimize nazar değdi galiba.hepimize bişeyler oluyo hanımlarbenneyaptımki
benneyaptımkisağol canım bende gidip yatayım bari herkese iyi geceler:1closedeyes:

iyi geceler melek anneleri nasılsınız ben 23 nisan yorgunuyum ev okul 23 nisan hazırlıkları offfff
cok yorgunumm cookkk

aaaaaaaaa neden bezgin olasın canım tamam çok yorucudur eminim seni anlayabiliyorum ama kendinide bırakma lütfen kendinede azda olsa zaman ayır güzelim
uyku probleminiz umarım biran önce düzene girer şekerim allah kolaylık versin meleklerimi öpüyorum tabi senideŞeniz Şeniz Şeniz

mihricim çok geçmiş olsun canımcım a.s ama bence tahlilleri mutlaka yaptır hem öle düşündüğün gibi korkulacak birşey yok sakın ihmal etme emi:teselli: bu arada dr nun adını öğrenebilirmiyim nereye gittiğinide ?

cnm geçmiş olsun bendede var cnm yara
hemde kaç yıl oldu bende inşlalh bu günlerde donduracam pekı sende yaralar derken bi kaçtanemi? var tam anlayamıdım ordan yapacaği şey sımır testı dır.

frezyam canım ne haber dün karşılaşmadık hiç :sm_confused: umarım iyisindir bak sende o yarayı ihmal etme hemen git druna şekercim a.s

merhaba canım hastayım ya kafamı kaldıramıyorum
kalktığımdada 2 bişey toplayıp yatıyorum mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

efsunem sanada geçmiş olsun canım benim :teselli:

izabelle aman dikkat canım bu aylardaki gırip çok fena oluyo geçmiş olsun şeker bol bol c vitamini al canımyerimseniben

geçmiş olsun tatlım...havalar bir iyi bir kötü tam hastalık havasıbenneyaptımkikendine iyi bak canım...

belinaycım umarım sende iyisindir senide artık göremiyorum :sm_confused: hamileliğinde sorun yoktur inşallah a.s çok öpüyorum canımcım Şeniz

bu gün ilk günaydın benden olsun melek anneler a.s

günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn hihoyyythihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

hepinize güzel bir gün diliyorum şekerler :1hug: a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

günaydınnnnnn hayırlı sabahlarrrr
güzel birgün geçirmemiz dileğiyleeeea.s.
lahanacım günaydın canım teşekkürler çiçekler içina.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
bunlarda benden sana

günaydın hanımlar
Herkesler uyuyor mu? mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
Bugün fazla degiliz
Kamilece lahana sizlerede günaydın
Güzel bir gün gecirmeniz dilegiyle
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydın hanımlar
Herkesler uyuyor mu? mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
Bugün fazla degiliz
Kamilece lahana sizlerede günaydın
Güzel bir gün gecirmeniz dilegiyle
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

merhaba kızlar günaydın nasılsınız işim bugünde çok

günaydın hanımlar Şeniz hoş geldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…