- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #18.401
günaydın canımŞenizŞenizkolay gelsin tatlım sen halledersinyerimsenibenmerhaba kızlar günaydın nasılsınız işim bugünde çok
günaydın canımmmŞenizŞeniz daha erken canım 10 a doğru gelirlerrkaydirigubbakcemile3günaydın hanımlar
Herkesler uyuyor mu? mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
Bugün fazla degiliz
Kamilece lahana sizlerede günaydın
Güzel bir gün gecirmeniz dilegiyle
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Biz kahvaltı yapmaya gidiyoruzcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
Kahvaltıdan sonra görüsürüz
Hoscakalın:1hug:
Biz kahvaltı yapmaya gidiyoruzcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
Kahvaltıdan sonra görüsürüz
Hoscakalın:1hug:
günaydın şeker bağyanlarrrrr nasılsınız bugün çok şık gördüm hepinizi gözlerim kamaştısengözlerimebaksanab
bu sabah sersem gibiyim
ayşe hep rüyasında böcekler görmüş ağlayarak çok sık uyandı doğal olarak bende uyuyamadım
şimdi içi rahat etsin diye odalarını ilaçladım,bende biraz şekerleme yapayım da kendime gelirim belki
görüşmek üzere gelirim birazdan
günaydın şeker bağyanlarrrrr nasılsınız bugün çok şık gördüm hepinizi gözlerim kamaştısengözlerimebaksanab
bu sabah sersem gibiyim
ayşe hep rüyasında böcekler görmüş ağlayarak çok sık uyandı doğal olarak bende uyuyamadım
şimdi içi rahat etsin diye odalarını ilaçladım,bende biraz şekerleme yapayım da kendime gelirim belki
görüşmek üzere gelirim birazdan
güüüünaydın melek anneleri...
nassınız bakalım
gene dipcik gibisiniz...
hadi bakalım kahvaltıya...
günaydın lahanam nasılsın hayatım rep için teşkür şekerim özel üye olmaya az kaldı kaydirigubbakcemile2Şenizafiyet olsun canımcım
cipsim günaydın şekercim :1hug:
güle güle iyi uykular canım mirmirmirmir
iyi gözlemciyimdir nasılda tahmin etmişim ama :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ay kıs nerden gordun sekercıgım yaaaaa
bende sabah kalktıgımda soyle bır bakındım dedım ne kadar sıkım bugun yıne dıyeee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
fazla uyumaktan bır hal olmus gozlerım pembe ayıcıklı pıjamalarım dagınık saclarımla nasılda sıkım nasılda sıkım anlatamam:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yuzumu yıkar yıkamaz yanınızdayım bu sıklıgımla.
sendende kacmıyor sekercıgımmmmmmmmm hıcbısey:roflol::roflol::roflol::roflol:
günaydın millet naberhihoyyyt
günaydın kankim hoşgelmişinhihoyyyt
günaydın millet naberhihoyyyt
günaydın lahanam nasılsın hayatım rep için teşkür şekerim özel üye olmaya az kaldı kaydirigubbakcemile2Şeniz
:
günaydın melek annelerim ve meleklerim.
hepinize hayırlı bir gün diliyorum.
hepinizi öpüyorum şekerler.
günaydın melek annelerim ve meleklerim.
hepinize hayırlı bir gün diliyorum.
hepinizi öpüyorum şekerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?