Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

uffffff ya bende bugün işten başımı kaldıramıyorum nedir bu böyle.
kso da yok ne zamandır .sanırım oda çok yoğun.
şefler bize bedduamı etti acep yaw.CADIARZU CADIARZU

aminn canımmmm...........aminnn gene nazar deyecek yavvvv...

kıçını kaşı şekercim nazar deymesin kaydirigubbakcemile3

BENDE KIZ ANNESİ OLUCAM İNŞALLAH YAKINDA :)

KAMİLE SULTAN SEN BURAYADA MI TAKILIYORSUN SEBEBİ HAYATIM MELEK ANNELERİ MAŞALLAH AKTİF KADININ HALİ BAŞKA a.s.

hoş geldin canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah meleğini

canım kuşum aşkım gelmeye çalışıyorum hayatım.:1no2: :1no2:
BENDE KIZ ANNESİ OLUCAM İNŞALLAH YAKINDA :)

KAMİLE SULTAN SEN BURAYADA MI TAKILIYORSUN SEBEBİ HAYATIM MELEK ANNELERİ MAŞALLAH AKTİF KADININ HALİ BAŞKA a.s.

hoşgeldin şekercim aramıza.
allah sağlıklı bir şekilde meleğini kucağına almanı nasip etsin inşallah şeker.:Saruboceq: :Saruboceq:

TeŞekkÜr ederım hanımlar saĞolun tÜm hamıŞlerle bırlıkte ınŞallah bende kavuŞurum kızıma saĞlıkla :)

:) en yenı Üye ben varım olurmu :) bırde kızlar repler havada uÇuŞuyo burda valla Çok bonkÖrsÜnÜz teŞekkÜr ederım

bende geldim camasirimi sereyim oturacam pc basina
hadi nunuğum gel bakalım.gelde dün nerdeydin anlat bize.

:) en yenİ Üye ben varım olurmu :) bİrde kızlar repler havada uÇuŞuyo burda valla Çok bonkÖrsÜnÜz teŞekkÜr ederİm

tabiki olur kuşum.neden olmasın.
biz çok bonkör bir topiğiz hayatım.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sen bize kendini bir tanıt bakalım.şimdi nunuk gelip laf eder sana.o laf etmeden sen anlat hayatım.a.s.

:) heycan yaptım valla ne anlatmam lazım kii kısaca 25 yaşındayım 3 senelik evliyim bebiş bekliyorum işte konya akşehirliyim muhasebe bürosunda çalışıyorum aklıma geln bunlar sorun cevaplayayım başka varsa :)

tamam şekerim bu kadarı yeter bize.sanırım nunukcüğümüzede yeter.
dimi kız yeter sanada bu.hamişimiz tanıttı kendini.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

DUR HIZIMI ALAMADIM BİDE RESİM PATLATAYIM SİZE :) BEN VE KIZIMMM TEMMUZ ANNELERİ BÖLÜMÜNE EKLEMİŞTİM BUGÜN SİZDE GÖRÜN KOCA GÖBÜŞÜMÜÜ

DUR HIZIMI ALAMADIM BİDE RESİM PATLATAYIM SİZE :) BEN VE KIZIMMM TEMMUZ ANNELERİ BÖLÜMÜNE EKLEMİŞTİM BUGÜN SİZDE GÖRÜN KOCA GÖBÜŞÜMÜÜ

aman maşallah maşallah
allah nazardan saklasın.
biliyormusun benim kızımda temmuz doğumla.yani bende bir temmuz annesiyim.kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

geldim bebegim geldim nasilsin görüsmeyeli
cuma yola ciktik abime gittik polanyaya yani
3 gece orda kaldik dühn kahvaltidan sonra yola ciktik
eve geldigimizde 6ydi ama melisa asagiyi istedi
yeni kask almistik onu denemek istiyomus
bende indirdim geldik beraber dusa girdik sonra baygin yatmisiz
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

maşallah canım allah nazarlardan korusun
ben temmuz annesideğilim ama temmuz çocuğuyumkaydirigubbakcemile3
benim şekerlerin biri eylül biride aralık çocuğu

hosgeldin aramiza bzgün kendimde degilim yoksa ben seni sorguya cekerdim ama yol yorgunlugu var evide biseyler götürecek iceriyi süpürdüm mutfagi toparladim camasir serdim camasir katliyoruim yerlestiriyorum bir yandanda yemek ne yapsam diye düsünüyorum yani sana soru sormak aklimdan bile gecmiyo kafamçokkarıştı
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…