- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #18.461
aminn canımmmm...........aminnn gene nazar deyecek yavvvv...
BENDE KIZ ANNESİ OLUCAM İNŞALLAH YAKINDA :)
KAMİLE SULTAN SEN BURAYADA MI TAKILIYORSUN SEBEBİ HAYATIM MELEK ANNELERİ MAŞALLAH AKTİF KADININ HALİ BAŞKA a.s.
canım kuşum aşkım gelmeye çalışıyorum hayatım.:1no2: :1no2:e be hayatım sen benden şarkı istersenn ben uslu durabilirmiyimmm
ay parantez içinde bu şarkıda nerden geldi benim aklıma hakikaten yavvvkapa parantez
:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey
ebrummmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmm bidenemmmmmŞeniz
BENDE KIZ ANNESİ OLUCAM İNŞALLAH YAKINDA :)
KAMİLE SULTAN SEN BURAYADA MI TAKILIYORSUN SEBEBİ HAYATIM MELEK ANNELERİ MAŞALLAH AKTİF KADININ HALİ BAŞKA a.s.
işi çokmuş canım bugünde sabah slm verip çıktıuffffff ya bende bugün işten başımı kaldıramıyorum nedir bu böyle.
kso da yok ne zamandır .sanırım oda çok yoğun.
şefler bize bedduamı etti acep yaw.CADIARZU CADIARZU
ohhhhhhhhhh ellerine sağlık canımcım çok ta güzel olmuş valla
afiyet olsun şekerlerrrrsaol şeker ellerine sağlık iyi geldi vallahi.öğlen kahvesi oldu ama artık yapıcak birşey yok.
hadi nunuğum gel bakalım.gelde dün nerdeydin anlat bize.bende geldim camasirimi sereyim oturacam pc basina
:) en yenİ Üye ben varım olurmu :) bİrde kızlar repler havada uÇuŞuyo burda valla Çok bonkÖrsÜnÜz teŞekkÜr ederİm
:) heycan yaptım valla ne anlatmam lazım kii kısaca 25 yaşındayım 3 senelik evliyim bebiş bekliyorum işte konya akşehirliyim muhasebe bürosunda çalışıyorum aklıma geln bunlar sorun cevaplayayım başka varsa :)
DUR HIZIMI ALAMADIM BİDE RESİM PATLATAYIM SİZE :) BEN VE KIZIMMM TEMMUZ ANNELERİ BÖLÜMÜNE EKLEMİŞTİM BUGÜN SİZDE GÖRÜN KOCA GÖBÜŞÜMÜÜ
hadi nunuğum gel bakalım.gelde dün nerdeydin anlat bize.
tabiki olur kuşum.neden olmasın.
biz çok bonkör bir topiğiz hayatım.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sen bize kendini bir tanıt bakalım.şimdi nunuk gelip laf eder sana.o laf etmeden sen anlat hayatım.a.s.
DUR HIZIMI ALAMADIM BİDE RESİM PATLATAYIM SİZE :) BEN VE KIZIMMM TEMMUZ ANNELERİ BÖLÜMÜNE EKLEMİŞTİM BUGÜN SİZDE GÖRÜN KOCA GÖBÜŞÜMÜÜ
:) heycan yaptım valla ne anlatmam lazım kii kısaca 25 yaşındayım 3 senelik evliyim bebiş bekliyorum işte konya akşehirliyim muhasebe bürosunda çalışıyorum aklıma geln bunlar sorun cevaplayayım başka varsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?