Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kızlar nabersiniz
gene muhabbet koyu bakıyorumşakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı
senden naber şekerr
evet muhabbet güzel ama ben gidiyorum artık
görüşmek üzere şekerlerrrr
ben gideyim artıkkkk :a015:aklım sizde kalacak ama
çok konuşupta sayfaları doldurmayın bakayımmmm:jeyyar:

kızlar cocukları uyuttum:lepi::lepi::lepi:
Bende işlerimi halledeyim
Biraz kendime bakayım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Aksama caya davetliyiz
Görüsürüz:1hug:

geldim geldim disarisi cokkk sicakti melisa istemeyerek cikti yukariya ama hasta olr dedim cikardim hemen

benneyaptımkiselam kızlar nasılsınız? ben çok kötüyüm fena halde grip oldum yatıyorum sabahtan beri azcık kalkim bakim benim hanımlar ne yapıyormuş dedim benneyaptımki

benneyaptımkiselam kızlar nasılsınız? ben çok kötüyüm fena halde grip oldum yatıyorum sabahtan beri azcık kalkim bakim benim hanımlar ne yapıyormuş dedim benneyaptımki

selam canim hosgeldin gecmis olsun ben burdayim a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

naber sekerlerrr??
kızlarımla dısarı cıktık oynadık bısıklet surduk cok yorgun ve gunes carpmıs bır sekılde geldım
karnımızı doyurup yattık 1 saat bende uyumusum kalktım
hafta sonu ıcın alısverıs yapmam lazım marketten aksam esım gelsın gıdecegız.
eee sızler neler yaptınız sekerlerrrrrrrr??

selamlar kızlar...bende pazara çıkıcam çıkmadan sizlere bakıyım dedim...bu arada bana rep verip beni özel üye yapan elleriniz dert görmesin inşallahdelikafadulden

DUR HIZIMI ALAMADIM BİDE RESİM PATLATAYIM SİZE :) BEN VE KIZIMMM TEMMUZ ANNELERİ BÖLÜMÜNE EKLEMİŞTİM BUGÜN SİZDE GÖRÜN KOCA GÖBÜŞÜMÜÜ

konya topiğinden tanıdığım hemşom da gelmiş aramıza....kaydirigubbakcemile5hoşgeldin hürremcima.s.bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah allahım...:Saruboceq:

selam kızlar bugün biraz yoğunum sadece ceeee yapıp kaçıcam kardeşim geldi onun birde kızımın performans ödevleriyle uğraşıyoruz....hepinizi öpüyorum.....:1hug:

naber kızlar offf evdeki net gitti bende magazaya geldim sıkıldım ordan giriyorum artık pek giremeyecem yani evime dönene kadar yinede arada ugrarım öptüm herkesi..........

hekesler yemekte galiba
afiyet seker olsun hanımlar
Bende simdi bulasıkları makinaya koyacam hazırlanıyım
Aksam giremem hepinize iyi aksamlara.s.a.s.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…