Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

sen dinlenince sor nunukcum nasıl olsa buralardayım artık :) kamilecim ve S1097 teşekkür ederim güzel yorumlarınız için

bugün acayip asabiyim nedense ya :jeyyar:
ben dışarı çıkmaya karar verdim havada esmeye başladı çıksam bir türlü çıkmasam bir türlükafamçokkarıştı
offfffffffffffffffffffffffffffff

kamileee mgitme dışarsı esiyo alerjinde var boşver gel sen benim dizimin dibinde otur ben sana gayfe yapim bugünnn he canım nolurrrrrrrrŞeniz

hürremmm canım hamiş güzeliiiiiiiii potansiyel melek annesiiiiii hga.s.

nunukkkkkkkkkkkkummmmmmmmmmm

:) en yenİ Üye ben varım olurmu :) bİrde kızlar repler havada uÇuŞuyo burda valla Çok bonkÖrsÜnÜz teŞekkÜr ederİm
canım biz replere bogarız ilk gelen arkadası:roflol::roflol::roflol::roflol:
Sonrada sıcaklıgımızdan artık bir yere gidemeza.sa.s
bugün acayip asabiyim nedense ya :jeyyar:
ben dışarı çıkmaya karar verdim havada esmeye başladı çıksam bir türlü çıkmasam bir türlükafamçokkarıştı
offfffffffffffffffffffffffffffff

Hayırdır canım ne oldu ki?
Rosemde yazmıs allaerjine dikkat et:sm_confused:

tatlımm gideceğim yer çok uzak değil
5dk yürüyerek çok sevdiğim bir arkadaşım kızlarımız aynı sınıfta
şimdi tekrar aradı başka bir arkadaş daha gelecekmiş onuda çok severim ben gideyimde havam değişsin biraz ev boğdu galiba günlerdir beni
sözzzz yarından sonra dizinin dibindeyim kahvemide isterim amayerimsenibenok tatlıma.s.
hayırdır hayatım niye agrasifsin bugün bakalım.

bi bilsemm zaten çaresine bakarımda :çok üzgünüm:bende anlayamadım
kısıtlanmak bana göre değil canım ya bu aylarda herşey kısıtlanıyor
istediğim an evden dışarıya atmalıyım anlık kararlar verebilmeliyim ama olmuyor son günlerde buda asabiyet olarak dönüyor sanırımmÇok üzgünüm çoook

neden kısıtlanıyorsun ki hayatım.kim kısıtlıyor seni.
ben birşeymi kaçırdım ya.senle alakalı bir durummu var.:uhm: :uhm:

canım biz replere bogarız ilk gelen arkadası:roflol::roflol::roflol::roflol:
Sonrada sıcaklıgımızdan artık bir yere gidemeza.sa.s

Hayırdır canım ne oldu ki?
Rosemde yazmıs allaerjine dikkat et:sm_confused:
sağol canımm problem yaratanda alerji durumu zaten canım:1no2:
o kadar dikkatliyim ki beni gerdi galiba geçen sene 23 nisanda çok kötüydüm ayşem gösteri yaptı göremedim bu sene her ikiside yapacak ozamana kadar yine kötüleşmeyeyim diye önlemler aldım kendimce bu aşırı kısıtlamalar gerdi sonunda
napalım bunada şükür allah beterlerinden korusunn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

söyle bebammmmmmmmmmmmm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

napim yaaa hep stres hep stres bende olim bakim dedimm
ben dışarı çıkıp gezmek istiyorum çıkamıyorum
ayy tmm sen eksik kalma tmm da
bak tatlım sen çalışıyorsun
eskilerin deyimiyle ekmek parası kaznıyorsun
kendi cüzdanınla ayaktasın
kocşininkiyle değill bu ara bu lafı çok kullanıyorum :roflol::roflol:
azcık sabret emekli olunca gezersin bol bol diyeceğimde kzın otur torun bak demesse:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…