Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

canım ya bugün rus kızlarla toplantı vardı ölçü falan aldım ahhh ahhhh moralim sıfır oldu ama onların beden no sıfır nasıl olcekkkk ayyyyyyy :içelim:
amann şekerim onların bedeni o olabilir ama dünya tatlısı bir melekleri yokyerimseniben zamanla gidecek kiloların kendini germe hemen şekerrr:1hug:

canım ya bugün rus kızlarla toplantı vardı ölçü falan aldım ahhh ahhhh moralim sıfır oldu ama onların beden no sıfır nasıl olcekkkk ayyyyyyy :içelim:

ay kızz taktığın şeuye bakk bir gram et bin ayıp örtermiş o rus kızlar sırf ayıplarıyla geziyolar yani...boşverrr a.s:roflol::roflol:

tekrar tekrar geçmiş olsun canımmmmm:1hug::1hug:

amin canım rabbim kimseye yaşatmasın
sen nasılsın?kuzuların nasıl?

bende iyiym canım kardeşim bende onun ödevlerine yardım ettim şevval uyuyor mürvette ödevlerini bitridi şimdilik mola verdi birazdan çarpım tablosunu ezberliycezz...
artık ders yapmaktan bıktım mezunnnnnnn olmakkk istiyıorummmmmsenağlama

kız daha dur ne mezunu daha ilköğretim bitmedi,şimdiden ağlamaya başladıysan yandık.ben ben ağlıyomuyumsenağlamasenağlama

kız daha dur ne mezunu daha ilköğretim bitmedi,şimdiden ağlamaya başladıysan yandık.ben ben ağlıyomuyumsenağlamasenağlama

yaaa sınıfları arka arkaya okumak zorunda kalıyorumm birde ben bişey diyormuyum yaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

hihoyyytselam kızlar ben geldim kübrabetül çok sevindim meleğinin test sonuçlarının temiz çıktığınahihoyyyt

canım bu sene bende kızları okula yazdıracam
yani benim maratonda başlıcak.kaydirigubbakcemile3
durun gözümü korkutmayın hanımlar:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…