K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #18.841
ben geldim kimse yok mu
kso cum hayırdır tatlım ne rejimi
amann şekerim onların bedeni o olabilir ama dünya tatlısı bir melekleri yokyerimseniben zamanla gidecek kiloların kendini germe hemen şekerrr:1hug:canım ya bugün rus kızlarla toplantı vardı ölçü falan aldım ahhh ahhhh moralim sıfır oldu ama onların beden no sıfır nasıl olcekkkk ayyyyyyy:içelim:
amann şekerim onların bedeni o olabilir ama dünya tatlısı bir melekleri yokyerimseniben zamanla gidecek kiloların kendini germe hemen şekerrr:1hug:
doğru kız yemeye devam o zaman :icecream:cokacimcoook ohhhhhhh rejim kim ben kimcokacimcoooklaelaelaelaelae
canım ya bugün rus kızlarla toplantı vardı ölçü falan aldım ahhh ahhhh moralim sıfır oldu ama onların beden no sıfır nasıl olcekkkk ayyyyyyy:içelim:
canım benim şimdi daha iyiyim
miniğimle telde konuşurken efecik
pcyi sabote etti bende hazır sabote etmişken
sezenin odasını toparlayayım dedim .
yaklaşık bir aydan beri elimi sürmedim
baktım oda sürmüyo hadi bende toplayayım dedim .
seni kocaman öpüyorum şükür ateşim geçti ama öksürüğüm
devam edyor oda artık zamanla geçer ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
kızlar ben geldim çooookkkk mutluyum kübranın test sonuçları temiz çıktı.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
gözün aydın çoookkkk sevindim allah tekrar yaşatmasın...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar ben geldim çooookkkk mutluyum kübranın test sonuçları temiz çıktı.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
amin canım rabbim kimseye yaşatmasın
sen nasılsın?kuzuların nasıl?
bende iyiym canım kardeşim bende onun ödevlerine yardım ettim şevval uyuyor mürvette ödevlerini bitridi şimdilik mola verdi birazdan çarpım tablosunu ezberliycezz...
artık ders yapmaktan bıktım mezunnnnnnn olmakkk istiyıorummmmmsenağlama
:teytey::teytey::teytey:ne güzel bir haber bu gözün aydın canım çok sevindim:teytey::teytey:
çokkkkk sevindim canım yaaaaaaaaaaa maşallha meleğimizeeekızlar ben geldim çooookkkk mutluyum kübranın test sonuçları temiz çıktı.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
kız daha dur ne mezunu daha ilköğretim bitmedi,şimdiden ağlamaya başladıysan yandık.ben ben ağlıyomuyumsenağlamasenağlama
yaaa sınıfları arka arkaya okumak zorunda kalıyorumm birde ben bişey diyormuyum yaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamabende iyiym canım kardeşim bende onun ödevlerine yardım ettim şevval uyuyor mürvette ödevlerini bitridi şimdilik mola verdi birazdan çarpım tablosunu ezberliycezz...
mihribancım dr gittinmi canım
bende iyiym canım kardeşim bende onun ödevlerine yardım ettim şevval uyuyor mürvette ödevlerini bitridi şimdilik mola verdi birazdan çarpım tablosunu ezberliycezz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?