- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #18.861
kızlar ben geldim çooookkkk mutluyum kübranın test sonuçları temiz çıktı.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
iyi akşamlarrr şekerlerrr
nabersiniz bakalımm
eşimin canı ıspanaklı börek istemiş yufkayla geldi işten onu yaptım,yemek bulaşık derken bu saat oldu sizler nasılsınız şekerlerr
ıyı aksamlar canım benım
cok sukur ıyıyım canım dızı ozetı ızlıyorum
baslamadanda sızlere bakayım dedım
ohhh enıstemde masaallah
kıs hıc usenmeden yaptınmı bırde
hamarat arkadasım benım
ellerıne saglık bebegım
afıyet bal seker olsun ınsaallah
opuyorum senı canım kıb gorusmek uzere
iyi geceler kızlarrr
kamilecim bende börek yaptım ama çarşafta kendim açtımm
yoruldum ama deydi
nede olsa aşkitomun canı istemiş
kız bu adamlar bizim gib karıyı bulmuşlar yaaa
hergün şükür namazı kılmaları lazımm....:1hug:
günaydınnnn hayırlı sabahlarrrrr:dance:
güzel bir gün geçirmemiz dileğiylleea.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Benide aranıza alın kızlar, benimde dünyalar tatlısı iki meleğim var, melek annesi olmak bir ayrıcalıkmı ne kaydirigubbakcemile3
Kübranın sonuçlarına çok sevindim cnm gözünüz aydın.. kaydirigubbakcemile3
Belinay'cım seni de merak ediyodum hamilelik iyi gidiyodur, yoluna girmiştir umarım herşey...
Kaçıcam ben birazdan kaydirigubbakcemile İyi geceler , tatlı tüyalar öptüm hepinizi özledim senağlama
Not=Ne zaman gelsem kimse olmuyo, genelde kendi kendime yazıp çıkıyorum senağlama
Neyse bi tüttürüp kaçıyorum
a.s. a.s. a.s.
canım benimkiler tam gün gidiyorlar,eşimde kamuda olunca sahları mesaiye gitmesi gerekiyor,derkenden onları doyurup hazırlayıp yolluyorumkaydirigubbakcemile3öğle yemeğinede eve geliyorlarr cokacimcoookselam kamilecim nasılsın tatlım
senin kuzularda sabahçımı yoksa benim gibi nöbete erken gelmişsin....
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
canım benimkiler tam gün gidiyorlar,eşimde kamuda olunca sahları mesaiye gitmesi gerekiyor,derkenden onları doyurup hazırlayıp yolluyorumkaydirigubbakcemile3öğle yemeğinede eve geliyorlarr cokacimcoook
iyiyim çok şükür bugün sen nasılsın canım
meleklerin nasıl
öpüyorum siziŞenizŞenizŞeniz
Benide aranıza alın kızlar, benimde dünyalar tatlısı iki meleğim var, melek annesi olmak bir ayrıcalıkmı ne kaydirigubbakcemile3
günaydınnnn hayırlı sabahlarrrrr:dance:
güzel bir gün geçirmemiz dileğiylleea.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
afiyet olsun şekercim sofrayı kaldırayım bende çayımı alıp geliyorum sana eşlik edeyimbende iyiym şekerim bugün çok işim var kızımı gönderdim 7:30 da
şevval uyuyor babamızda saat 9 gibi gidicek
bugün perşembe pazar var birde başka işlerim var dışarda oyüzden evdeki işleri akşamdan toparladım...çayımı aldım buraya geldim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?