Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın meleklerime ve annelerine,güzel bir gün bizim olsun :)))))))))))
bugün betül misafir öğrenci olarak kursa gitti.bizde kübrayla kahvaltımızı yapcaz şimdi.
kSo kızını öp canım,benim için.kaydirigubbakcemile3

kübrabetülüm tamam geliyom kızıda alayım laflarız kız ayrıca iyisinizdir umarım ayyyy kız uyudu ohhhh

kübrabetülüm tamam geliyom kızıda alayım laflarız kız ayrıca iyisinizdir umarım ayyyy kız uyudu ohhhh

gel canım bekliyorum,tabi kızınıda alda iki sıkıştırayım.
hadi gözün aydın kızın uyumuş dinlen sende biraz.
bizde iyiiz canım çok şükür
hadi ben kaçtım görüşmek üzere

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayyy nasıl özlemişim sizi nasılsınız şekerlerrrr meleklerim nasıl inş. herkes iidşir
biz çok şükür iiyiiz ama zor bi dönem atlattık adoş da yürüyooo dewamlı yanında olmam lazım tehlikeli dönemi şimdi çok şükür sağlık problemlerimiz kalmadı şimdi ablasıyla oynuyooo fırsat buldum bakiim dedim
hepinize çok güsel mutlu huzur dolu hafta sonu olsunnnn
hawa çok güsel dışarı çıkıcaz kızlarla eşim bugünde çalışıyooo ben ve kızlarım başbaşa keyif yapalım
öpüyorum canlarım hepiniziiiiiiiiiiii
mucxxxx mucxxxxx mucxxxxxxxxxxxxxxx

aderim hoşgeldin canım bizlerde iyiyiz bende kocişi işe yolladım kızı uyuttum kahvaltı yapacam bir çıkabilsem bizde yarın çıkarız artık babişimizle gezeriz

Merhaba kızlar herkese günaydınlar
hepinize güzel bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum
kuzucuklar ve koçişlerle bol kahkahalı
bende çayımı yeni içicem
hadin görüşürüzkaydirigubbakcemile

Günaydın kızlar , iyi hafta sonları..

Adercim hoşgeldin canım... Senin ki yürümeye başlamış maşallah benim ki emeklemiyo bile kız :roflol:

evdeyim güzelim kızçemle ugraşıyorum sen nasılsın

Ben de evdeyim cnm .. Kahvaltı ettik cimcimemle. Bugün istte hava güzel belki çıkarırım biraz hava alsın minik kuşum..

Şimdi yine uyku saati geldi canım, uyutmaya gitmem lazım. Seni ve kızçeni öpüyorum canım benim..

a.s.

günaydin herkeslere güzel bir hafta sonu gecirmesini diliyorum misafirlerim var görüsmek üzere byeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…