K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #19.381
adercim özledik seni canımŞenizmerhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayyy nasıl özlemişim sizi nasılsınız şekerlerrrr meleklerim nasıl inş. herkes iidşir
biz çok şükür iiyiiz ama zor bi dönem atlattık adoş da yürüyooo dewamlı yanında olmam lazım tehlikeli dönemi şimdi çok şükür sağlık problemlerimiz kalmadı şimdi ablasıyla oynuyooo fırsat buldum bakiim dedim
hepinize çok güsel mutlu huzur dolu hafta sonu olsunnnn
hawa çok güsel dışarı çıkıcaz kızlarla eşim bugünde çalışıyooo ben ve kızlarım başbaşa keyif yapalım
öpüyorum canlarım hepiniziiiiiiiiiiii
mucxxxx mucxxxxx mucxxxxxxxxxxxxxxx
merhaba yeniden kızlar nerdesiniz
bizde seni özledikkk şekerrrmerhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayyy nasıl özlemişim sizi nasılsınız şekerlerrrr meleklerim nasıl inş. herkes iidşir
biz çok şükür iiyiiz ama zor bi dönem atlattık adoş da yürüyooo dewamlı yanında olmam lazım tehlikeli dönemi şimdi çok şükür sağlık problemlerimiz kalmadı şimdi ablasıyla oynuyooo fırsat buldum bakiim dedim
hawa çok güsel dışarı çıkıcaz kızlarla eşim bugünde çalışıyooo ben ve kızlarım başbaşa keyif yapalım
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
oo maşallah ne güzel bir gün geçirmişsinizziyi akşamlar hanımlar....
ben bugün bütün gün gezdim,arkadaşımla kızlarımızı alışveriş merkezine gittik,gezdik,parka gittik,ordan başka arkadaşa uğradık geldik...hava güzel olunca insanın canı eve girmek istemiyor....şimdide kendime pasta yaptım fırında pişiyor,gelin yiyelim...cokacimcoook
galiba öyle şekerimm,bizi nöbetçi bırakmış minik heralde:roflol::roflol:kamilecim iyi akşamlar buralardasın sanırım???
topiğin nöbeti bize kaldı galiba...:roflol::roflol::roflol:
iyi gecelerr tatlım Şenizhihoyyytiyi geceler hanımlarrhihoyyyt
hihoyyytnapim tatlım sizingibi fıstıklardan alıyom enerjii bakayım topikte kim var dedim ama çıkıyom kocacığım yatağa bekliyor:roflol::roflol:iyi gecelerr tatlım Şeniz
maşallah gecede olsa enerjin yerinde maşşallahhihoyyythihoyyyt
iyim tatlım sen nasılsın? bende çok gezdim bugün biraz yoruldum şimdi gidip yatayım bari yoksa herif almicak yatağa:roflol: öpüyorum sizi hayırlı gecelerŞeniziyi geceler izabelle nasılsın tatlımm....
kamilecim minik düğününü bitrene kadar topiğe göz kulak olalım bari
zaten haftasonu incin top oynuyo burda.......
hmm hadi git enişteyi bekletmee sonra bize kızar kaydirigubbakcemile3hihoyyytnapim tatlım sizingibi fıstıklardan alıyom enerjii bakayım topikte kim var dedim ama çıkıyom kocacığım yatağa bekliyor:roflol::roflol:
evet şekerim sahipsiz sanmasınlar topiğimiz demikaydirigubbakcemile3iyi geceler izabelle nasılsın tatlımm....
kamilecim minik düğününü bitrene kadar topiğe göz kulak olalım bari
zaten haftasonu incin top oynuyo burda.......
iyim tatlım sen nasılsın? bende çok gezdim bugün biraz yoruldum şimdi gidip yatayım bari yoksa herif almicak yatağa:roflol: öpüyorum sizi hayırlı gecelerŞeniz
bende geldim kız uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?