- Konu Sahibi minik kuslarim
- #27.961
iyi agzının payını vermişsin cnm bazıları böle densiz oluyolar herkese kendi çocuguymuş gibi müdahale ediyolar bende olsam sinirlenirdim..hatta parçalardım yani...eşim hep söler sen oldukça rüyaya kimse bişey diemez yapamaz die..delikafadulden
valla oyle canım yaaa
densız cok memlekette herkes herkesın ustunde hak sahıbı goruyor kendını sanırım
bende sınırlendım verdım cevabını napayım yaslılık densızlıgı gerektırmez heralde demı yanı
oyle olacagız tabı seker cocuklarımıza lafmı soyletecegız
ben parkta annesı yanında olmayan cocukları bıle bırı bısey desın hemen kollarım eve gıdıp anne boyle boyle oldu aysegul teyzemde benı korudu demısler
annesının nasıl memnun oldugunu anlatamam
sahıpsızmı sanıyorlar cocuk dıyemı hak goruyorlar anlamadım hıc
bızım memlekete kadar cocuga deger vermeyen bır toplum gormedım yaaa
amerıkalı arkadaslarım var burda yasıyorlar adamların yasantısı cocuklarına verdıgı deger vs bakıyorum sasıp kalıyorum bızde ıse cocukya herzaman bagır cagır asagıla cok fazla goruyorum uzuluyorumda
allah akıl versın herkese ınsaallah
off sıkıldım kimse yok rüyanaz uyansın bizde aşkımın iş çıkışına gidicez ordan rüyaya etek almaya gidicez neşelensin kuzum biraz dolaşır dondurma yediririm kızıma sonra döneriz ....ama daha 5.30 da çıkıo işten ..3 saat var sıkıldımevde bugun.....
ay yerım ben onun etegınıııııııı
gule gule kullansın canım benım ıyı gunlerde gıysın ınsaallahh
bende kızlarıma salı gunu aldım tatıl ıcın mınıler sortlar ay pek sevındıler hemen gıymek ıstedıler ama tatıl ıcın aldım yıkamaya attım dedım gıydırmedım
ya bu arada söleyim adım diler eşimin adıda ertan dilertan die kullanıyoruz heryerde...bizi bazen annem falanda seslenirken dilertan hadi yemege falan die çagırır imzamın altınada onu yazdım...kim bu dilertan ne anlama gelio demeyin.....
mersı bebekım acıklama ıcın
ben bılıyommmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım evet bugün daha çok ağrıyor hemşire demişte zaten birkaç gün ağrı olabilir diye...
gecer en kısa surede ınsaallah bebegım
rabbım baska agrı sızı vermesın ınsaallahhhhhhh
iyi akşamlaaaar....ben geldim ama kimseler yokCADIARZUsabahtan begümü doktora götürdüm günlerdir öksürüyordu yine ciğerleri tıkanmış dedi doktor bir çanta ilaç verdiler yine:1no2:öğleden sonrada arkadaşım geldi oturduk şimdi gitti bende buraya geldim...
cok cok gecmıs olsun canım benım
acıl sıfalar dılıyorum
ınsaallah ılacları hemen etkısını gosterırde toparlar melegımız kendını
cok cok opuyorum annecıgı gul yanaklarından begumumunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan