- 8 Temmuz 2015
- 14
- 11
- 34
Meleğimmm oğlummm bugün tam 32 gün oldu sen gideli ben seni öyle çok özledimki nefes almak bile diken yutuyomuşum gibi batıyo yarın bayram bebeği olan başka bi anneye 1 takım kıyafet gönderdim sana aldıklarımdan bebeğine giydirmesi içinde sıkı sıkı tembihledim yokluğun tarif edilemez bi acı Rabbim dayanma gücü versin herkes yarın bebeklerini giydirip misafirlerini karşılayacak bende gelip senin toprağını sulayacam evdeki oyuncaklarından en güzelini alıp gelicem sana yaşıyoken dokunamadım öepemedim kokunu alamadım toprağını öpmek o buz gibi taşlara dokunmakmış benim kaderimde olan sensiz ilk bayram bu herkesin içinde heyecan mutluluk neşe varken benim en karalı günlerim bunlar oğlummm benin meleğimm ömrümmm keşke bizim imtihanımız bu olmasaydı senin yerine ben ölebilseydim keşke cennette vildanın yani cennet bebeğin var diyolar Allah ın sana armağanı bu diyolar keşke böyle bi armağan olmasaydı bana seni gömdükleri ogün benide koydular o toprağın altına sensiz yaşamanında bi anlamı kalmadı intahar etmekten ölmekten korkmuyorum ama o günaha giripte bu dünyada senden mahrum edilmişken ahirettede senden mahrum edilmekten korktuğum için hala yaşayabiliyorum bahtsız bebeğimmm melek oğlummm sen benim gönlümün en derin en büyük en geçmeyecek yarasısın seni kurtaramadık o lanet hastalıktan 9 ay karnımda yaşatabildim senide 9 gün dışarda yaşatamadı doktorlar seni kurtaramadık sana nefes olamadım kalbini sök ver oğluna demelerini bekledim onlar demedi ben söküp ona takın dedim ama olmadı yapamadılar affet beni meleğimmm 7 gün boyunca küvezde ve sonrası olduğun ameliyatta canın ne kadar acıdıysa annene hakkını okadar helal et ben sana yokluğunda kalan bütün acıları helal ettim sende bana varlığında kalan anılarını helal et ...