Melek Tarotu Baktırmak İsteyenler Buyursun :)

Adını da bilmiyorum ama çok teşekkür ederim gerçekten yorumların çok güzel çok net ve bu kadar uyabilir =)

canım henüz bekarım asker bekliyorum gelince evlilik düşünüyoruz bunun içinde kart istesem olur mu bu son =)

Canım teşekkür ederimm,bu arada adım Burcu :)

Sorun değil istediğin zaman yazabilirsin..
Umudun,sabrın ve inancının olsun.Birlikte ektiğiniz tohumlar yeşermeye başlamış artık.Şu zamanlarda yapman gereken en en en önemli şey olumlu düşünmen.Sana negatif düşünceler,negatif hisler veren her şeyden uzak durmalısın.Ufak adımlarla ilerliyorsunuz fakat sizi çook çok güzel gelişmeler bekliyor..Kendine seni destekleyecek kişiler veya ortamlar bulmanı söylüyorlar canım..

Burcucum çok teşekkürler sağol tekrar =)

çok teşekkürler :)

canım tamda aradığım cevaptı peki bebekle ilgili ne yapmam gerekiyor yeni bir kart çekmen mümkünmü

sen nasıl bişeysin ya :)
öyle doğru ki
çok sağol canım benim
melekler seninle olsun

teşekkürler canım
bi de oğlum için seçer misin

Canım bana da bakabilirmisin lütfen ?sorum şu hayatımda biri var çok seviyorum seviliyorumda ama evlilik varmı bunu merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim

Bende bir kart rica edebilir miyiiiim?
Yakın gelecekle ilgili tereddütlerim var ve yeni başlayan ilişkimle ilgili :18:
Şimdiden teşekkür ederim

merhaba
benim içinde bir kart çeker misin?
eşim tedavi oluyor bu tedavi sonucu bebeğimize kavuşacak mıyız?
teşekkür ederim

Kızlar sonuçlar falan açıklandı,tercih yapcağım için araştırma falan yapıyorum..Birkaç güne kadar aranıza tekrar döncem kusuruma bakmayın..

Merhaba ben bu falı hiç duymamıştım denemek istedim.
1- Babamla erkek arkadaşım tanışacak bi kaç güne kadar,babamın ona ilişkin yargıları var,bunları yenip damat adayını sevebilecek mi?
2- iş durumum ne olacak? işsizim de =(
3- son bi kaç aydır inanılmaz sinirliyim geçecek mi (neden bilmiyorum otokontrol sağlayamıyorum)

canım merhaba rica etsem bana da bakabilir misin.
üniversite öğrencisiyim ama bırakıyorum hayalim olan bir bölüm için acaba doğru olan bu mu? yapmalı mıyım bunu başarı gelecek midir sonunda
maddi durumla ilgili yorumlarını da bekliyorum şu sıra çok ihtiyacım var buna

canım banada bakar mısın? ilişkim düzgün gidiyo sanıyodum adam dün dedi ki sevgili olarak göremiyorum.nasıl oluyosa bunu düşünüyomuş.koç erkeği.bende akrep.lütfen yardım et bana başım ağrıdan çatlicak

canım tamda aradığım cevaptı peki bebekle ilgili ne yapmam gerekiyor yeni bir kart çekmen mümkünmü

Canım bu ara kendini hüzünlü hissedebilirsin.Kendine biraz izin ver,ağla,dövün ve rahatla..Günlük tutabilirsin veya sevdiğğin güvendiğin insanlarla biraraya gelebilirsin.Bu düzeni sağladığında çok güzel şeyler olacakmış senin için.İçin sıkıldığında Allah'a bol bol dua etmen yeterli olacakmış :)

Son düzenleme:
bende bende istiyorum:)))

Canım melekler senin çok güçlü olduğunu söylüyorlar.İnsanlar senin gücünü gördüğünde onlar tarafıından istenmeyeceğini ve dışlanacağını düşünüyormuşsun.Gücün aşktan geliyormuş.Bilinçli kullanırsan bu gücünü hayatındaki her şey çok parlak olacakmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…