- 25 Ekim 2012
- 324
- 20
- 318
- Konu Sahibi sessizprenses01
-
Adını da bilmiyorum ama çok teşekkür ederim gerçekten yorumların çok güzel çok net ve bu kadar uyabilir =)
canım henüz bekarım asker bekliyorum gelince evlilik düşünüyoruz bunun içinde kart istesem olur mu bu son =)
Canım teşekkür ederimm,bu arada adım Burcu :)
Sorun değil istediğin zaman yazabilirsin..
Umudun,sabrın ve inancının olsun.Birlikte ektiğiniz tohumlar yeşermeye başlamış artık.Şu zamanlarda yapman gereken en en en önemli şey olumlu düşünmen.Sana negatif düşünceler,negatif hisler veren her şeyden uzak durmalısın.Ufak adımlarla ilerliyorsunuz fakat sizi çook çok güzel gelişmeler bekliyor..Kendine seni destekleyecek kişiler veya ortamlar bulmanı söylüyorlar canım..
Canım meleklerin güçlü olmak sorun değil,korkma.Kendin için güçlü olmana izin ver diyorlar.Kendi gücünden korkabiliyorsun.Gücünü gösterince terk edileceğine ya da dışlanacağına inanıyorsun halbuki içindeki gerçek güç senin kuvvetlenmeni ve ışıldamanı sağlayacak. Allah sana sonsuz bir güç vermiş yeter ki bunu bilinçli ve doğru kullan.Meleklerin de gücünü kullanman için yanındalarmış..
canım tamda aradığım cevaptı peki bebekle ilgili ne yapmam gerekiyor yeni bir kart çekmen mümkünmüCanım sana şifa meleği geldi.Senin fiziksel konularda şifalanmana yardım ediyormuş..Senin ve sevdiklerinin fiziksel olarak şifalanması için uğraşıyormuş.Onu yardıma ihtiyacın olan her an çağırabileceğini söylüyorlar :)
Canım meleklerin kalbindeki kızgınlık ve öfkeden kurtulman için seninle.Düşünce ve duygularındaki toksinlerden kurtulman için sana yardımcı oluyorlar.Özellikle de inatçı kin ve öfkeden kurtulma konusunda oldukça başarılı olacaksın.Sen yapman gerekeni biliyorsun özel hayatınla ilgili kafandaki soru için.Vermek kadar almak da önemli.Verdiğinin karşılığını alamıyorsan kendi haline bırak diyorlar..
Canım sizin gençlerle çalışma konusunda özel bir beceriniz var.Bunu kullanın diyor melekleriniz.Çocuklar saflık ve temizliğin sembolü biliyorsunuz.Dürüsttürler,özeldirler,eğlenmeyi de bilirler..Siz de içinizdeki çocuğu bu şekilde besleyebilirsiniz.Ve son olarak da melekleriniz sizin ışığınızı engelleyen her türlü insanlardan,eşyalardan,ortamlardan uzaklaşmanızı söylüyorlar..
canım tamda aradığım cevaptı peki bebekle ilgili ne yapmam gerekiyor yeni bir kart çekmen mümkünmü
bende bende istiyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?