- 25 Ekim 2012
- 324
- 20
- 318
- Konu Sahibi sessizprenses01
-
bana da bi kart seçer misinizzzz???
Bende istiyoruummm... Bana da bir kart seçer misiniz ??
Hadi hayırlısıCanım meleklerin bu dönemde değişime açık olmanı ve hayır kelimesini pek kullanmaman gerektiğini söylüyorlar.Mucizelere hazır ol.Doğru yolda ilerliyorsun.Çok özveri ve güç gerektirse de yolundan dönme.Gücün azaldığında meleklerinin seni karanlıktan aydınlığa çıkardığını düşün işte o zaman beraber aydınlığa ulaşacaksınız.Meleklerinden yardım istemekten hiç çekinme ve içindekileri sevgiyle dillendir diyorlar..
Kızlar melek tarotuna merak sardım,biraz deneyimim olsun hem..
Tuğçecan ablam da 2 hafta buralarda olamayacakmış,belki o dönene kadar onun yokluğunda sizlere ben yardımcı olurum..
Neyse kızlarr,isteyenler buyursunn :)[/QUOT
Merhaba :)) tam da şu an böyle bir şeye ihtiyacım var :) yardımcı olabilecek misiniz ? tek soru sorucam ? Eski erkek arkadasıma mı dönücem ya da yeni biri mi olacak ? hangisi daha olumlu olur ? ve pişman olmam ?
çok teşekkürler , her şey gönlünce olsuuun :)
Bende istiyorum...
Benim bu halim nolacak nasıl çıkıcam bu düşüncelerden....pofffff
Bende istiyorum ne diyo acaba kartlarım
Sessizprenses rica etsem banada bi kart çekermisin??
Canım senin için diyorlar ki ''sen kendine özen gösterdiğinde bundan herkes kazançlı çıkacak.Bugün kendini şımart, bir masaj, manikür-pedikür ya da güzel bir banyo yap."
Sen çok vericisin ve bu huyundan dolayı çok seviliyorsun.Ancak şimdi kendin için bir şeyler yapmanın zamanı.Meleklerine sana bir şey vermeleri için izin ver.Çok yoruldun,artık biraz şımartılmaya ihtiyacın var.Ve ufkunu açmanı istiyorlar,yeni şeylere açık olmanı ve kendin için yeni şeyler öğrenmen gerektiğini söylüyorlar..
Canım şu anda olasılıklar tam değil.Bekle ve diğer seçenekleri de değerlendir..Aslında sen de,bu işte bir eksiklik olduğunun farkındasın. Meleklerin de bu konuda sana yardım etmek için yanındalar ve senin mutluluğun onlar için çok önemli.Senin için birçok seçenek var. Önce bekle ve izle ki en doğrusunu seçebilesin.Acele etme.Emin ol kaçan fırsat yoktur,gelecek olan daha iyi bir fırsattır.Ve kendine sor,şu anda ne öğreniyorum? diye.Bu senin yaşam dersinmiş canım.Ve rahatla,meleklerine güven.Her şey yoluna girecek diyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?