Melek Tarotu Baktırmak İsteyenler Buyursun :)

bana da bi kart seçer misinizzzz???

Canım melekler bir sorunun olduğunu ve bu sorunu çözebilmek için diğer insanlara daha merhametli yaklaşman gerektiğini söylüyor.Diğer insanların karakteri ve davranışlarıyla ilgili önyargıların yüzünden bir yanlış anlaşılma meydana gelmiş.Bunu çözebilmek için onları tekrar değerlendirmen gerekiyormuş.Birini sadece “iyi” veya “kötü” olarak görmek yerine biraz merhamet göstermeliymişsin.Çünkü herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyormuş.Birine acımak yerine onun içindeki gerçek gücü görmeye çalışmalıymışsın.Meleklerin sana ancak bu şekilde yol gösterebilirlermiş..Bu konuda içindeki inanç, yolunu açacak.Ve son olarak da istemediğin eşyalardan,sana ışık vermeyen insanlardan ve yerlerden uzaklaşmanı söylüyorlar..

Bende istiyoruummm... Bana da bir kart seçer misiniz ??

Canım meleklerin bu dönemde değişime açık olmanı ve hayır kelimesini pek kullanmaman gerektiğini söylüyorlar.Mucizelere hazır ol.Doğru yolda ilerliyorsun.Çok özveri ve güç gerektirse de yolundan dönme.Gücün azaldığında meleklerinin seni karanlıktan aydınlığa çıkardığını düşün işte o zaman beraber aydınlığa ulaşacaksınız.Meleklerinden yardım istemekten hiç çekinme ve içindekileri sevgiyle dillendir diyorlar..

Hadi hayırlısı Çok teşekkür ederim canımm

Son düzenleme:
Bende istiyorum...

Benim bu halim nolacak nasıl çıkıcam bu düşüncelerden....pofffff

Canım şu anda olasılıklar tam değil.Bekle ve diğer seçenekleri de değerlendir..Aslında sen de,bu işte bir eksiklik olduğunun farkındasın. Meleklerin de bu konuda sana yardım etmek için yanındalar ve senin mutluluğun onlar için çok önemli.Senin için birçok seçenek var. Önce bekle ve izle ki en doğrusunu seçebilesin.Acele etme.Emin ol kaçan fırsat yoktur,gelecek olan daha iyi bir fırsattır.Ve kendine sor,şu anda ne öğreniyorum? diye.Bu senin yaşam dersinmiş canım.Ve rahatla,meleklerine güven.Her şey yoluna girecek diyorlar..

Bende istiyorum ne diyo acaba kartlarım

Canım senin için diyorlar ki ''sen kendine özen gösterdiğinde bundan herkes kazançlı çıkacak.Bugün kendini şımart, bir masaj, manikür-pedikür ya da güzel bir banyo yap."
Sen çok vericisin ve bu huyundan dolayı çok seviliyorsun.Ancak şimdi kendin için bir şeyler yapmanın zamanı.Meleklerine sana bir şey vermeleri için izin ver.Çok yoruldun,artık biraz şımartılmaya ihtiyacın var.Ve ufkunu açmanı istiyorlar,yeni şeylere açık olmanı ve kendin için yeni şeyler öğrenmen gerektiğini söylüyorlar..

Sessizprenses rica etsem banada bi kart çekermisin??

Canım bu ara yeni ve güzel fikirlerin doğuşu için çok doğru bir zaman.Meleklerin bu yolda yanında.Yeni fikirlere ve olasılıklara çok açsın. Merak etme,hayatını çok olumlu gelişmeler bekliyor.Dönüşü olmayan, çok şanslı bir yoldasın.Biraz daha cesur ol.Ancak,aceleye de gerek yok.Sen sevilen ve korunansın.Bunu unutma.Ve sabırlı ol diyorlar canım,gönlündeki konu için sabırlı olmanı söylüyorlar.Sabrın ödüllendirilecek..

Çok teşekkür ederim canım çok sevdim ben bu melekleri :)

Çok teşekkür ederim sana ve meleklerime.... Eline ağzına sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…