bedne iyiyim canım sağool biraz canım sıkılıyor galibaaa
iyim bitanem sen nasılsın
canım benim haklısın yorgun olmakta valla hem çalışlıp hem ev hanımı olmaka artı bide anne olmak zor tabi ama ne güzel pozitifsin tatlım allah mutluluğunuda huzurunuda bozmasın ceren hanıma bak sen nasılda ayarlamış ama kuzum annesinin boş vaktinikaydirigubbakcemile5canım benbimmmm birtanem ne oldu kuzum kim sıktı canını yada yine neyi taktın kafana yavrucum????
iyiyim hayatım nasıl olıyım yorgun uykusuz ama mutlu vede huzurlu :asigim:
akşam ceren annemlerde idi iş çıkışı oraya gittim cereni aldım eve geldim yemek ye cereni doyur üstünü değiştir uyut derken saat sekiz oldu saat sekizde bir başladım ütü yapmaya tam gece bire kadar ütü yaptım inanırmısın ne çok birikmiş hiç farketmedim eşim gece vardiyasından geldi ben hala ütülenenleri kaldırmaya uğraşıyordum kaydirigubbakcemile3 tabii onca saat ütü yapınca kan ter içinde kaldım hadi dedim bir duş alayımda öyle yatayım terli terli hasta olmıyayım, duş alıp yatana kadar saat 2 oldu tam kafayı yastığa koydum bu kezde ceren hanım uyandı pörtletti gözlerini oyun istiyor hanımefendi yarım saatte onunla oynadım tekrar doyurdum uyuttum saat oldu ikibuçuk ve sabah yedi buçukta kalktım kafamçokkarıştı
çok uykum vaaaaarrrrrrr mirmirmirmir mirmirmirmir
ama olsun ütüler bittiiiii gerçi dün gece üç makina daha yıkamıştım muhtemelen bu gecede onları ütülücem -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
neyse ben iyiyim mutluyum huzurluyum zemuszemus zemuszemus
yorgun savaşçıyım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
maşallah canım kuzunaslm herkeze nasilsiniz umarim herkez iyidir bizde iyiyiz sizleri cok özledim ama bir firsat bulup giremiyorum bizim oglan bir kucakci olduki sormayin birde sürekli agzinda göksümü istiyor doydumu emzik yerine kulaniyor ben yandim yaaaaaaaaaa ne tuvalete gidebiliyorum nede yemek yapa biliyorum neyapcami bilimiyorum... gecmisi okumadim insallah herkez iyidir.hepinizi öpüyorum allaha emanet olun ve bana dua edin
haaaa bugün doktora gitdik oglumla oglusum 4390 gr 53,5 cm olmus MASALLAHHHHHHHHHHHHHHH
günaydın canım benim
günaydın canımgünaydinnnnnnnnnnnnnnn....
gülçinimm tontişimmm napioun yawrummmmŞeniz
sana da günaydın fatoşcumgünaydın canımmmmmmmmm
günaydın canım
hepinize günaydın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım benbimmmm birtanem ne oldu kuzum kim sıktı canını yada yine neyi taktın kafana yavrucum????
iyiyim hayatım nasıl olıyım yorgun uykusuz ama mutlu vede huzurlu :asigim:
akşam ceren annemlerde idi iş çıkışı oraya gittim cereni aldım eve geldim yemek ye cereni doyur üstünü değiştir uyut derken saat sekiz oldu saat sekizde bir başladım ütü yapmaya tam gece bire kadar ütü yaptım inanırmısın ne çok birikmiş hiç farketmedim eşim gece vardiyasından geldi ben hala ütülenenleri kaldırmaya uğraşıyordum kaydirigubbakcemile3 tabii onca saat ütü yapınca kan ter içinde kaldım hadi dedim bir duş alayımda öyle yatayım terli terli hasta olmıyayım, duş alıp yatana kadar saat 2 oldu tam kafayı yastığa koydum bu kezde ceren hanım uyandı pörtletti gözlerini oyun istiyor hanımefendi yarım saatte onunla oynadım tekrar doyurdum uyuttum saat oldu ikibuçuk ve sabah yedi buçukta kalktım kafamçokkarıştı
çok uykum vaaaaarrrrrrr mirmirmirmir mirmirmirmir
ama olsun ütüler bittiiiii gerçi dün gece üç makina daha yıkamıştım muhtemelen bu gecede onları ütülücem -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
neyse ben iyiyim mutluyum huzurluyum zemuszemus zemuszemus
yorgun savaşçıyım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım benim haklısın yorgun olmakta valla hem çalışlıp hem ev hanımı olmaka artı bide anne olmak zor tabi ama ne güzel pozitifsin tatlım allah mutluluğunuda huzurunuda bozmasın ceren hanıma bak sen nasılda ayarlamış ama kuzum annesinin boş vaktinikaydirigubbakcemile5
günaydın canım benim
oyy oyy hamarat karım benim
benimde var bugün ütülerim akşam bende el atayım bakalım
slm herkeze nasilsiniz umarim herkez iyidir bizde iyiyiz sizleri cok özledim ama bir firsat bulup giremiyorum bizim oglan bir kucakci olduki sormayin birde sürekli agzinda göksümü istiyor doydumu emzik yerine kulaniyor ben yandim yaaaaaaaaaa ne tuvalete gidebiliyorum nede yemek yapa biliyorum neyapcami bilimiyorum... gecmisi okumadim insallah herkez iyidir.hepinizi öpüyorum allaha emanet olun ve bana dua edin
haaaa bugün doktora gitdik oglumla oglusum 4390 gr 53,5 cm olmus MASALLAHHHHHHHHHHHHHHH
evet gülcincim cok zormus ama güzel bi zorluk. evet masallah oglusuma sen nasilsin canocanımmmmmmmmm hoşgeldin güzelimmm annelik zor zanaat değilmi yavrum olsun sağlık olsun herşey düzene girer tasalanma sen oğlunun şimdi sana ihtiyacı var kendisini sadece senin kollarında güvende hissediyor yavru bu yüzden hep memede kalıyor bir kaç zaman sonra istesende tutamayacaksın o yüzden boşver söylenme iç içe ten tene olmanın mutluluğunu yaşa canımcım...
Bu arada maşallah miracımıza kocaman olmuş annesi nazar değmesin
evet teyzesi masallah büyüyor kuzucuk.bu cocuk hep bende rahat ediyor ya bakalim neyapcazgönülcüm hoşgeldin canım nasılsın kuzucuk kucağında rahat ediyodur annesi boşver yatsın uyusun maşallah oğluşuna büyümüş allah nazarlardan saklasın
günaydın özgecim nasılsın
günaydın canım nasılsın fatoşcum
maşallah canım kuzuna
yerim ben o kucakçıyı
günaydın canım benim
günaydın canım
hala yoğun musun sen ya
sana da günaydın fatoşcum
nasılsın bugün
oyy oyy hamarat karım benim
benimde var bugün ütülerim akşam bende el atayım bakalım
maşallah iyiz canım biz sende iymişsin oh oh kız kucağa alıştıysa işin zor tatlım allah yardımcın olsun yerim ben o paşayı
nurcum hoş geldin tatlım iyim şükür sen nasıl oldun ilayda nasıl canım?
evet gülcincim cok zormus ama güzel bi zorluk. evet masallah oglusuma sen nasilsin cano
kızlar ben pek iyi hissetmiyorum kendimi sabahtan beri kuru öksürük var git gide artıyor ve halsizlik başladı tedirgin oldum bu durumdan gidip bir muayene olucam eve dönünce yine yazarım kendinize iyi bakın anacım byee
Merhaba kızlar. pazar günü 37+5 de saat 21.38de suyu az olduğundan genel anesteziyle sezeryan oldum. Oğlum Ahmet-Poyraz 2.650 gr doğdu. İnanılmaz bir duygu gerçekten. yalnız çok hızlı nefes alıp veriyordu ve emmiyordu ne beni nede biberonu. doğumdan iki saat sonra aldılar bebeğimi benden. Enfeksiyon kapmış yavrum...
Bende iltihaplanma vardı ve geçmiyordu doktor bu yüzden olabileceğini en az haftasonuna kadar yoğun bakımda kalması gerektiğini söyledi. Kızlar ne olur bu durumları yaşayan varsa akıl versn bana. İnanın çok kötüyüm bebeğim orda yaşam mücadelesi veriyor beni ise eve yolladılar. Hergün saat 14-15 arası görebiliyorum bebeğimi çok çaresizim bebeğime birşey olacak mı ? yarıdm edin ne olurrr... ve nolur beni avutmayın doğruları söyleyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?