Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

gülçinim sağol tatlım söylemeyi unutmuşum kendi kendine güncelleniyomuş 1 gün sonra halloldu allhtan ama çok başımı ağrıttı bu işler yazık babam koşturdu durdu............

oyy ne çıkması güzelim sürekli yatıyorum saten arada oturuyorum işte o kadar.........

çok özledim sizi tehlike geçsin doğurana kadar burda durcam inş. :) şimdilik öptüm sizi opuyorumnanaktan

öyle yapıcam canım iyice hantallaştım iki ayım kaldı şu iki ay bıraksalar hiç kalkmadan yatar uyurum valla öyle bi miskin oldum kaydirigubbakcemile3
ay canım benimm yorma sakın kendinii
günaydın hilalcim nasılsın az kaldı canım sabrettt opuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar güzel ve hayırlı bir hafta geçiririz inşallah.

günaydın fatoşcum nasılsın canımm inşallahhh:Saruboceq:

Kimse yok zaar ben çok duramıyorum malum allah a emanet olun öptüm hepinizi......

tamam şeker

hımm hal oldu demek iyi buna sevindim tatlım uğraşmamış oldun
işte kocişin olsaydı yanında bunlara gerek kalmazdı hiç ama neyse sağlık olsun ne yapalım sen hayırlısı ile bir doğurda gerisi boş herşey olur yerimseniben

çok özledim sizi tehlike geçsin doğurana kadar burda durcam inş. :) şimdilik öptüm sizi opuyorumnanaktan

tamam canımcım yat dinlen sen kendini iyi hissettikçe gelirsin opuyorumnanaktan

gülçinimm canım benimmm sağoll inşallahh dediğin gibi güzel sonuçlar alırım yakında
ay yerin onu ya doğdular büyüdülerde oyun oyunuyorlar allah nazarlardan saklasın
Kimse yok zaar ben çok duramıyorum malum allah a emanet olun öptüm hepinizi......
tamam canım görüşürzzzz

bekleriz bitanem sen hayırlısıyla şu tehlikeyi atlattaopuyorumnanaktan

günaydın gülçincimm napıyonn

arife kız bugünlerinin tadını çıkar doya doya hopla zıpla gez bebek gelince hayattan kopacan kaydirigubbakcemile3

gülçinnn benim yüzümde acaip sivilceler çıktı hayatımda böle sivilce çıkmamıştı yaa normalmi bu geçermii :sinifsinif: böle kalırsa komplekse girerim ben :kedi:

kız bide ayıptır sölemesi öksürüp hapşurdukça altıma azcık kaçırıyom yaaa deli oluom dakka başı komple altımı değiştiriom kocamda sen ne ikide bi altındakileri değiştirion dedi bende hiiç azcık kaçırıomda dedim :roflol: eşimde dio inanmıyorum altına işeyen bi karım var:roflol: :kedi: doktora sölemeyide unuttum bu durumu acaba iltihap felanmı var ya hamilelik beni ne hale getirdi

filiz ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesinnnnnnnnnnnn hadi geeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllll
çok özledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hee anladım e tabii hamileliğin son dönemi biraz zor geçiyor o kadarda olsun yani yepyeni bir insan geliyor dünyaya :):):)

yok kız o kaarda değil abartma işemezsin yatağa kaydirigubbakcemile3

günaydın gülçincimm napıyonn

arife kız bugünlerinin tadını çıkar doya doya hopla zıpla gez bebek gelince hayattan kopacan kaydirigubbakcemile3
olsun bebişim gelsinde ben kopayım bişicik olmaz
geziyoz zaten canımm oturduğumuz yokki hiç ama onsuzeksik kalıyoz :çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 deli kızzz ya

Merhaba kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr... Nasılsınız görüşmeyeli? Valla ben iyi değilim kızlar, sol bacak kemiğimde bir ağrı var, ki oturduktan sonra kalkamıyorum, biraz dolaşınca hafifliyor ama bu sefer de ayaklar şişiyor. Yani ayaklar yatmak, bacak yürümek istiyor, ne yapacağımı şaşırdım. 4 gün kaldı diye teselli ediyorum kendimi ama inşallah bu bacak ağrısı kalıcı olmaz. Bugün saat 13.30'da dr kontrolümüz var yine, perşembeye son kontrolü olacağız hayırlısı ile, artık sabrım tükenmeye başladı kızlar :) Neyse bugün halamda kalacağım, yarın döneceğim ama halamdan da kontrol edeceğim sizleri kaydirigubbakcemile3

ooo dedesi ilk sinyalleri vermiş çok geleceksiniz diye
yatağında mışıl mışıl uyusun küvetindede güzel güzel bıcılar yapsın sağlıkla gelsin inş da
evet canım :) dedesi sinyalleri verdi :) sen nasıl oldun? geçti mi ağrıların?
inşallah güzelim, Allah şansını daim ettirsin inşallah :) hiç sorma valla zavallım çok yoruldu ama gece enerjiyi toplamıştı kaydirigubbakcemile3
oo güle güle kullanın ablam
teşekkürler hayatım :)
Çok geçmiş olsun birtabnem, zor günler geçirmişsin, çok üzüldüm... Neyse artık düşünme o günleri, çok şükür herşey yolunda ve yavrunla berabersin :) Allah ayırmasın canım :) Resimler de çok güzel ayrıca :) Çok yakışıklı bir delikanlı maşallah :)
Ne kadar büyümüş güzelim oğlan... Maşallah valla, yakışıklı bir delikanlı olmuş :)
ooooooooo süper bir haber bu, çok şükür hayatım, sakın inancını kaybetme, olacak göreceksin, bak Mavi Deniz Berra'yı kucağına aldı bile :) inşallah 2010'da sen de alacaksın kucağına :) dualarımız seninle :)
teyzeleri biz cumartesi günü drumuza gittik aşılarımızı olduk
kuzucum 7315 gram 66 cm olmuş
maşallah diyin kuzuma
oy maşallah, kocaman olmuş yavru kuşum :)
evet canım 36. haftadan itibaren tehlike kalmıyor :)

filiz ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesinnnnnnnnnnnn hadi geeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllll
çok özledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

geldim hayatım ama çıkıyorum şimdi canım, dr.dan sonra halama gideceğim, gidince gelirim yine :) çooooooooooooook öpüyorum hepinizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…