Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

kızalr merhaba umarım herkes iydir biz kayınpederimi kaybettik o yüzden giremiyorum kendinize ii bakın öpüyorum hepinizi
cerencim iyleştiğine sevindim canım

kızalr merhaba umarım herkes iydir biz kayınpederimi kaybettik o yüzden giremiyorum kendinize ii bakın öpüyorum hepinizi
cerencim iyleştiğine sevindim canım

canımmm başınız sağolsun tatlım allah geride kalanlara sabır versin mekanı cennet olsun inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq:

sağol tatlım iyiyim şükür umarım bir daha hasta olmam kimse olmasın sende kendine dikkat et hamilesin fazla koşturma üzülme bebeğini düşün.

fatoşcum allah sabırlar versin canım sizlere uzun ömürler versin kendine dikkat et gülüm..

nurum kızın maşallah kocaman olmuş yaaaa tü tü tüüü..

hilalimm kendini zorla depresif yapıosun ascık güzel şeyler düşün okuma öle şeyler rüyaylada amel olunmaz günahtır öle kafana göre yorumlama..

alıntı yapamadım diğer arkadaşlarada selam olsun..eve gidicem az sonra çok yorgunumm öpüorum hepinizi..

canımm bende c vitamini alıorum ama ilaç olarak umarım faydası oluyodur..

canımmm denk gelemioruz yoğunluktan yorgunluktan çok özlüorummmm öpüorum seni çookk..

iyiyiz canım sen nasılsın
prensesin nasıl

eeee muhasebeci olunca öyle yavrum :roflol: :roflol:

aminnn versin versin hep iyi olam :dance: :dance:

biz iyiyiz şükür sen nasılsın canım?

dünüürr sen bol bol dua et bebeler iyi olsun biz geliriz

cnm sagol iyiyim nurada yazdıgım gibi hemen yazamadım kusura bakma berram hanıma meme verdim canı istemiş hanfendinin.bende kaçayım artık..

canım günaydın nasılsın?

gece cvp yazıyorum kusura bakma gündüz gırdım ama okuyamadan geri kapatmak zorunda kaldım.iyiyim canım sağol eşimle tatilin keyfini çıkarıyoruz kızımda babasına doydu valla.iyi geldi bu izin bize.en çokta bana yaradı sabahları karnını doyurunca atıyorum babasının kucagına yarenı kendım yan gelıp 1-2saat daha uyuyorum.ceren hanımı kokla yerime...

valal dünürüm çalışmıyodu fırınöyle kendi kendine kapağına dokunduğum an patladı evet cana gelceğine mala gelsinn

özsev slvmsster kayra hoşgeldinzi kızlar nasılsınız

hoşbulduk canım sağol geç geldi cvp ama kusura bakma.iyiyiz canım sen nasılsın.aman dıkkat et canım buyuk geçmiş olsun gülçininde dedıgı gıbı allahtan kuzucun yanında degılmış.

kayra 42 ve özsev size de merhaba kızlar unutmuşum yazmayı pardon........

merhaba bende epey geç cvp yazıyorum pardon:kedi:

özsev hayatım ben yanlış anlamadım seni senin iyi niyetini zaten hissediyorum asıl sen beni yanlış anladın orda nutuk atmak değil sadece sana bebeğim ile ilgili özet yaptım bilesinde başka tecrübelerini paylaşasın diye hayatım emin ol yüzde yüz iyi niyetle yazdım valla ters anlıyıp üzülüceğini düşünmedim hayatım

nur tatlım sen geçmişi hiç okumuyosun ama ben seni yinede takip edip tekrar yazıyorum migrenin nasıl oldu geçtimi ilaydamızda maşallah çok şeker ve tontiş olmuş ve de çok güleç olucak

gülçin hayatım geçmiş olsun tekrardan allah bidaha yaşatmasın aman cerenime iyi bakın benim yavruma öksürüğü ilerlemeden geçsin bide merak ettim kaynana yüzünden 2 ay emzirdim demişsin neden ben bunun cevabını atlamışım bilmiyorum biliyimde bi güzel sayıyım burda kaynanana

fatoş tatlım başınız saolsun hayatım gülçininde dediği gibi sen hamilesin dikkat et koşturup yorma kendini

svlmstr tatlım ooooo her rüya gören hamile herşeyi kötüye yorsa biz bebişleri dünya ya getiremezdik bende hep kötü rüya görürdüm ama bişeycik olmadı şükürler olsun gönlünü ferah tut hayatım

burcum sen nasılsın aman hayatım fırın camın bencede nazardan patlamış olabilir ben öyle bilirim evde durduk yere cam patlaması yada kırılmasına nazar çıktı derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…