Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

sende yani varya hilal resmen kaşınıyorsun yaaa bokmu var neen okuyorsun öyle şeyleri zorla kendine iş arıyorsun ya bırak herkesin mutlaka iyi yada kötü hikayeleri tecrübeleri var birileri olumsuzluklar yaşadı diye seninde başına gelecek değil ya yapma allah aşkına bak içindeki meleği üzüyorsun ve bu yüzden günaha giriyorsun çocuğun hakkına giriyorsun onu üzerek bunu yapma ne biçim annesin sen ANNE çocuğunu mutlu etmeli ona huzur vermeli sıcacık şefkati ve sevgisi ile ısıtmalı onu ama sen tam tersini yapıp karamsarlığınla çocuğuda daha şimdiden strese sokuyorsun böyle yaparsan beklediğimiz ANNE olamazsın lütfen bu söylediklerimi iyi düşün ve kendine gel yapma bunu kaşınmaaa klava:

evet bende açamadım bi süre kk yı
ben kahvaltı yaam gelem kızlarr
görüşürüz yine

afiyet olsun dünürüm

gülçincim ben msn ne yolladım e posta tel i de yazdım geldi mi?

geldi cancan bakçam şimdi

tamam canım haklısın ya yapmıcam artık evet ben hiç iyi bi anne değilim çocuğumun da psikolojisini bozuyorum kendime çeki düzen vermem lazım

tamam canım hadi ben çıkıyorum tel i açıyorum ordan da msj atcam sana ok?

dediklerimi iyi düşün canım ve lütfen beklediğimiz gibi mükemmel bir anne adayı oalrak yanımıza gel bunu yapman zor değil sadece herşeyin iyi tarafına bakacaksın ve gelecekteki güzel günlere inanacaksın tamammı tatlişkom

hadi git şimdi sonra yine grş.

canım benim günaydın
çok geçmiş olsun kuzuma inş biran önce atltır bu durumu
canım çok geçmiş olsun
allahım korumuş
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

sırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:

canım benim günaydın
çok geçmiş olsun kuzuma inş biran önce atltır bu durumu

sağol birtanem inşallah dediğin gibi olur çok kötü değil durumu şükürler olsunki sadece öksürük var ama annelik işte insan panik oluyor yinede bakalım bir kaç güne geçer dedi doktor umarımda öyle olur

kızlar ben nilsu24
nasılsınız uamrım herşey yolundadır,rüzgardeniz çok şükür atlattın rüzgarını aldın kucağına sağsalim,darısı bizlerin başına inşallah

muhasebeci ölürse :))))))))))))))))))

eeee muhasebeci olunca öyle yavrum :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol:allah iyiligini versin emii gülçin....

slm kızlar nasılsınız bakalım?

aminnn versin versin hep iyi olam :dance: :dance:

biz iyiyiz şükür sen nasılsın canım?

kız ilayda ne şeker olmuş maşallahh yavrumaa
gelinde acık mıncıklayam

dünüürr sen bol bol dua et bebeler iyi olsun biz geliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…