Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

gülçinim canım benim nassen bakalım kuzumu cuma günü dra götürecektin geçmiş mi enfeksiyonu
telde sormayı unutmuşum

Canım sağol ben iyiyim çok şükür sen nasılsın? Aynı sorunları ben de yaşıyorum hala da tam çözebilmiş değiliz. Sen düzene girimişsin ne güzel darısı benim başıma.

Filiz ablacığım bu kaynanalar var ya. Allah' a havale ediyorum topunu. Ne yüzle gelmiş senin yanına. Hamileyken sana neler çektirdi. Eşleirmizi de tanıyamıyorum anneleri söz konusu olduğunda. Benimki de öyle. Hem herşeyin farkındalar hem de ağırlıklarını koyamıyorlar. Güvendiğin bir arkadaşını ya da akrabanı çağır. Bir süre sende kalsın. Belki kaynanan fazlalık olduğunu hisseder o zaman.

bende anneeee olmakkk istiyoruuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmafoldumben

İnşaallah o günleri hep birlikte göreceğiz canım. Nasılsın, moralin nasıl? Nesemese ve senin için dua ediyorum inan. bence bebiş yokken eşinle yapmak istediğin herşeyi yap canım. Sadece bebeğe odaklanmayın. Hayatın tadına varın. Hem stresini atmış olursun ve bebiş de daha kolay gelir böylece.

gülçinim canım benim nassen bakalım kuzumu cuma günü dra götürecektin geçmiş mi enfeksiyonu
telde sormayı unutmuşum

Merhaba Nur nasılsın? bebişin nasıl?

Gülçin merhaba canım. Ceren' in enfeksşyon sorunu mu var? Geçmiş olsun. İnşaallah iyileşmiştir.Bizim doktorumuz da tahlil istedi. Kilo alımı yavaş ya o yüzden. Ama bir türlü idrar alamadık opoşetlerle. Sondayla alalım dedi ama benim içim rahat değil. Ne yapayım sence? Siz nasıl örnek verdiniz?

htc tatlım nasılsın sendemi gececisin valla gaz problemi bitti ama hala uyku düzeni yok istediği zaman yatıyo benim cemrem valla her gece sabahlıyoruz gündüz uyuyo ben bi hafta gündüzleri uyutmadım yinede banamısın demedi valla senin bebişin nasıl kolik çokmu uyku düzeni nasıl ve nekadarlık oldu çok sordum kusura bakma canım burnumdaama olsun herşeye değerler

Mavi Deniz iyi haberlerini bekliyoruz. Şimdi dua ettim bebiş için.

Bu arada Hilal arkadaşımızı da kutluyorum. Allaha şükür sağ salim oğluşunu almış kucağına. Allah analı babalı büyütsün inşaallah.

htc tatlım bende idrar almıştım kızımdan idrar çok az pembemsi oldu bi kere dr önemli değil kristaller parçalanıyodurbebişimin ilk doğduğu zamanlardı yinede için rahat etsin idrar kültürü alalım dedi bende kızıma o yapışkanlı poşeti taktım yapmadı aklıma bi fikir geldi o poşetle beraber bol bi şeki,lde bezledim öyle yapınca benim kızım inanıp hemen çişini yaptı sırf poşet varken yapmıyodu sende öyle dene istersen sonda felan canı yanmasın bebiişin

Merhaba canım. İlk iki ay şiddetli gaz sancısı çektik. Geceleri hiç uyumadı. Şimdi de akşam 8 den 12 ye kadar sebepsiz bir mızıldanması var. İştahı da yok. Kilo alımı az. Şu an 3.5 aylık. 5.750 kg. 3.400 doğmuştu. 3 e düşmüştü hastaneden çıktığımızda. Gece saat 12 den sonra ise sabah 8 e kadar düzenli uyuyor artık. sadece acıktığında 3 saate bir uyanıyor. Gündüz ise birer saatten toplamda 3-4 saat anca uyuyordur. Valla çok zor ama dediğin gibi bebişler için herşeye değer. Allah kolaylık versin canım

Denedim canım ama yapışır yapışmaz avazı çıktığı kadar bağırıyor bizimki. Çok huylu ya.

günaydin canlarım geçmişi okuyamıorum ama hilal doğurmuş biliyorummm opuyorumnanaktan allah kurtarmış kavuşmuş oğulcuğunaaa Rabbim sağlık versin inşallah..

oooo gece kuşları gelmişlerr sohbetler edilmiş maşallah size maşallah canlarım ne güzel bak topik gece gündüz boş değil vardiyalı çalışır olduk artık bebeler sayesinde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ablaaaaaammmmmmmmmm canımmmmmmmmmm hoşgeldin evine hoşgeldin topiğeeee

oyyyy kıyamam sana bennn kayınna faktörü sende de baş gösterdi demek ooyyy ablam yaaa ben sana dediydim emme en iyisi bilem sorun oluyor bu dönemlerde tavrını koy ablam bırak kırılırsada kırılsın vakti zamanı gelince anlar seni ama şimdi gönül yapma zamanı değil unutma sen lohusasın ve bebeğinle sakin kafayla ilgilenmen gerek onun için iyilikle yapmayı bekleme inan anlamazlar iyilikten ve sen yıpranırsın haybeye allah muhafaza bu moral bozukluğu başka sorunlar açabilir lütfen sert ve kararlı ol tavrını kesin koy ablacım başka türlüsünü anlamıyorlar lmaz:

şşiitttt atma sakın içine atma gerekirse kötü ol ama dellenme sana muhtaç bir bebe var herleyden önce bu yüzden yüz verme kimseye abla sen kendine ve sinirlerine hakim olmaya çalış lütfen. :Saruboceq:

yaaa sen hala yumuşak bir geçişten bahsediyorsun bırak ne yumuşağı elinden gelenin en sertini yapıcaksın ablacım vallaha anlamıyorlar hatta yanlış anlıyorlar iyilikle yaptıklarını konu başka başka yerlere sapıyor dahada içinden çıkılmaz hal alır.
ayrıcada ablacım eğer mehmet abi annesini savunmaya başladı ise al karşına konuş bu durumun bu gidişatın yanlış olduğunu anlat ve bir an önce birşeyler yapması gerektiğini yapmadığı taktirde senin tepkinin çok daha ağır olacağını söyle bırak o halletsin onun annesi nasılsa.
naçizane kendi fikirlerimi paylaştım ablacım ama üzme kendini lütfen.
bak valla gelirim oraya parçalarım o karıyı heeeeeeeeeeeeeeeeeee klava: klava:

Gülçincim, eve mi geldin, işden daha çıkmadın mı?

yok ablam iş yerinde idim ama yazamadım :çok üzgünüm:

iyi akşamlar canım :)

geldim bileneee laelaelaelaelae laelaelaelaelae

aminnnnnnnnnnn
ne demek balım ne demek
darısı senin başına inşallah birtanem inşallah seninde önce hamile haberini sonrada doğurdu haberini vermek nasip olur :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bende anneeee olmakkk istiyoruuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmafoldumben

ooyyyyyyyyyyyyyy kurban oliyim sanaaa kıyamam ben sana kuzumm içim cız etti valla yapma ne olur bebeğim geçicek bu günler sende bebeğine kavuşacaksın ve inan bu günleri unutacaksın o melek sana unutturacak sabır gülüm biraz daha sabır.

canım hoşgeldin nasılsın
mevlüt okutmuşsunuz berra hanıma allah kabul etsin.
umarım doktordan güzel haberlerle gelirsiniz canım yaaa işitme testinden olumlu sonuç çıkar inşallah. bizede haber ver mutlaka tamammı opuyorumnanaktan

hilal doğurmuş haaa sıra bende yani inşallah bi avazda kurtulurum bende gözün aydın hilalcim sıkıntılı günler geride kaldı artık güzel bi hayat seni beklio inş oğluşunla :)

evet canım kavuştu çok şükür darısı başına canımcım allah bir avazda kurtarsın seni ve tüm bekleyenleri inşallah :Saruboceq:

telde sormayı unutmuşum

canım götürdük idrar tahlili yapmak için poşeti taktı hemşire ama beceremedi sanırım yeni yetme birisi idi kızım poşeti taktıktan 10 dk. sonra çişini yaptı fakat gerzek hemşire beceremediği için çiş beze gitti bir dahada bekleyemedik hastanede saat baya geç olmuştu hastanede doktor felan kalmamıştı bu yüzden geçip geçmediğini bilmiyorum büyük ihtimalle haftaya tekrar gidicez aylık kobtrol ve aşı için o zaman alırız idrarını heralde.

merhaba canım hoşgeldin nasılsın? kızın nasıl tatlım
evet canım yaa malesef cerende enfeksiyon çıktı ikinci kez antibiyotik tedavisi uyguladık. evet idrar yolu enfeksiyonu kilo alımına engel oluyormuş canım mutlaka yaptır.
canımmm yaaa sonda taktırma bebişe gerek yok ay kıyamam canım yaa büyük insan zor dayanıyor bebek nasıl dayansın sondaya poşeti hemşireye taktır aslında çok basit sende yapabilirsin poşeti yapıştırdıktan sonra mutlaka hastanede emzirme odası felan vardır oraya git çocuğun bezini açık bırak çişini yaptığını gör tatlım bacakları ile oyna göbüşünü ov o zaman hemencecik yapıyor çişini bizimki.
canım yaaa sondayı çok zorda kalmadığın sürece taktırma bence :sinifsinif:

sanada iyi geceler tatlım meleği kokla benim için sohbet için saol tatlım

kııızzzz ierror kuzzuuu bana heeç laf atmamışsın sen gece kuşu oyarım bak seni heeee kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

bu arada güzelim hilalin doğumunu sormuşsun cevaplıyayım ben hilal normal doğum yaptı güzelim sezeryan değil. a.s

inşallah canım sağolll
allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinn canımm
hoşgeldin mavicim nasılsın mevlüt okutmuşsun allah kabul etsin hayatım oh maşallah kırkınızda çıkıyor güzel hbaerlerini bekliyoruz mavicim korkma inşallah bişi çıkmıcak
doktordan sonra bizde hbaer ver canım allaha emanet olunopuyorumnanaktan
sağol jerrorum inşallahhh nesemde bende yaşarız bu güzelliği:Saruboceq:
hilal doğurmuş haaa sıra bende yani inşallah bi avazda kurtulurum bende gözün aydın hilalcim sıkıntılı günler geride kaldı artık güzel bi hayat seni beklio inş oğluşunla :)
darısı sana kuşum bir avazda inşallahhhhhh
nurcum nasılsın canım bacağın nasıl oldu güzelimm ilayda nasıll
aminn inşallahh nurcummmmm inşallahhh:Saruboceq:
aminn canımm inşallahh haticecim iyiyim .ok şükür canım sen nasılsın sağol canımm çok teşekkür ederiz haticecim zaten aklımıza her geleni yapıyoruz geziyoz dolaşıyoz bir yarde hep aklımıza geliyor yokluğuu elimden geldiği kadar düşünmemeye çalışıyorumm ama bu aralar okadar çok hamile ve bebek haberi alıyorumki düşünmemek elde değill rabbim hayırlı ve sağlıklı olanını nasip etsin inşallahh:Saruboceq:moralim iyi canımm öyle suratımı asıp dolaşmıyorum olabildiğimce pozitif bakıyorum herşeyeee opuyorumnanaktan
günaydın kuzummm nasılsın gülçinimm
günaydin canlarım geçmişi okuyamıorum ama hilal doğurmuş biliyorummm opuyorumnanaktan allah kurtarmış kavuşmuş oğulcuğunaaa Rabbim sağlık versin inşallah..
günaydın özgecim nasılsın hasret kaldık heee
aminnn inşalalh canımmm sağoll nasıl sabrettiğimi beklediğimi tahmin ediyorsundur canımm zaten ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum gersisi rabbime kalmış
umudum hep var pes etmiyoorum pozitif olmak için çalışıyorum olumsuzluklar yokk
ama bu sırada kendimi şartlandırmıyorumda hepsini bir arada yapmak çok zor heleki etrafında sürekli bu konular dönerken daha dün akşam karşı komşuma bebek hayırlamaya gittik ne tuhaf dimii çok isteğim şeyle uğraşıyorumm ama bir yandanda bu konunn içinde buluyorum kendimi hep aynı kalasik sorularr yüzümde o anlık yalancı bir gülümseme rabbim inşallah yüzümün akıyla çıımayı nasip etsin bu işten hayırlısıyl banada hamile kalıp anneliğin tadına vardığımm günleri görmeyi nasip etsin
dilerim rabbim nerde isteyen varsa herkese nasip etsin kimseyi kucağı boş koymasınnn
olanlarıda rabbim sağlıklı ömürler nasip etsin inşalalhhh:Saruboceq:

günaydın kızlarrr nasılsınız bugün kızımın mobilyası geliyo nihayet opuyorumnanaktan gülçincim hilalin doğumu nasıl olmuş normalmi

bu arada hepinize günaydınn kızlar inşallah hepimiz için güzel bir gün olurrropuyorumnanaktanhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…