Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

canım rabbim her zaman yaardımcımız ve bize tüm sıkıntılarımızda yol gösterir sende sağ salim alıcaksın yavrunu kucağına inşallah

neşem canım inan senin bu yazını okuyunca bende senin üzüntünü içten hissettim fakat tatlım htc nin de dediği gibi senelerce olmayıp bi anda yavrucuğuna kavuşanlar var sende haklısın ama stres yaparsan meleğimiz korkar gelmez dualarımdasınız rabbim tez zamanda göbüşünü doldurucak inşallah bencede eşini zorlama benim arkadaşım 8 seneden sonra karar verdi tüp bebeğe şimdi bebi,şi karnında bence sen biraz daha normal yolla devam et bu benim fikri,m içimden bises sen ve arifemin bebişinin olucağını söylüyo hatta daha önceki topiğimizde yazmıştım sizler rüyama bile girdiniz bebişleriniz oluyodu rüyamda seviyoduk

beyazım canım bilmeden kırdıysam seni kendi adıma özür dilerim tatlım sen bizim topiğimizin güllerinden birisin aşkolsun böyle gerginlikler üzüyo beni tatlım bizler birbirimizi çok seviyoruz inşallah kırgınlığın geçer tatlım bebişimizi öp benim yeri,me

htc sen nasılsın tatlım bebi,ş nasıl nasıl gidiyor hayat düzen kurabildinmi ben bebişim geldikten sonra kolik felan derken çok stres yaşadım şimdi 6 aya girdik yeni yeni düzene girdim sen nasılsın

ooyyy canım yaaa zor işler valla bu işler gülüm ne diyim ama şükürler olsunki dermansız dertler değiller herkes hamilelikte az yada çok sıkıntılar yaşıyor ne yapalım en kötüsü bu olsun inşallah deyip kızımızı bekleyemeye devam umutla :):):)

iyi akşamlar gülçincim cerenimizi öp bizim için :)

öptüm teyzesi öptüm doya doya :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

ayy canımcım yaa deme öyle allah korusun ağzına gider felan geçmiştir temizlenmiştir içerisi yavrum meraklanma sen :teselli:

sorma hayırlısı ile bir doğurda biz de ohhh diyelim kııı kaydirigubbakcemile3
kıss biz kimi unuttukta onları unutalım delüüüüü :mymeka:

ara ara saat kaç olursa olsun ara haber et bana yavrucum kaydirigubbakcemile5

hilalcim bazen bu tür alınganlıklar olabiliyor malum hepimiz bayanız ve hepimizin bazı dönemleri kırılgan oluyor buda beyazımın kırılgan dönemine denk geldi ve yanlış anlaşılma oldu ama geçici bir durum sen sıkma canını güzelim yerimseniben

burdaki destek sevgi arkadaşlık dostluk gerçek buna inan verilen değerler içten canım aksini düşünme sakın. lmaz:

canım yaaa rabbim yardımcın olsun umarım sağ salim başka sıkıntı yaşamadan yavrunu kucağına alırsın birtanem.

canımmmmm hoşgeldin biraz bunalımlı gördüm seni sankim olmaz ama buu lmaz:
kendini strese sokma balım ben sana hep ne diyorum yaradandan herşeyin hayırlısını isteyeceğiz ve hayırlı olan zamanını bekleyeceğiz. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

cancanım günaydın kuzu nasılsın evet ya artık eskisi gibi çok sık gelmiyorsun kızdan fırsat bulamıyorsun demi kuzu büyümüş baya yaa annesi çokta şeker olmuş maşallah ama sen hemencecik albümden resimleri kaldırmışsın güzelim ya ben hepsine bakamadımki :çok üzgünüm:
cerende iyi teyzesi sabah sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyordu kuzum opuyorumnanaktan

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr
şimdi hilalle görüştüm hastaneye yatırmışlar çok sancısı var telefonda zor konuşuyordu nst de sancı çıkmamış açılmada yokmuş fakat kendisi sancı çekiyormuş şimdi doktorunu bekliyor müşaade altına almışlar hadi hayırlısı artık bakalım sağ salim kavuşsun oda minik oğluna dua edelim kızlar hayırlısı ile kurtulsun inşallaaahhhh :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın canım nasılsın ceren nasılsın

canımm ya allah bir avazda kurtarsın inşallah hilalcimm sağ salim kucaklarsın bebeğini sağlıkla dularımız seninle canımm alla yardımcın olsunn:Saruboceq:
sağol canımm haber verdiğin için

günaydın birtanem iyiyim çok şükür yeni bir iş gününe daha başlamış bulunmaktayız. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

aminnnnnn aminn inşallah güzelim yaaa sağlıkla sıhhatle kavuşsun inşallah bebeğine :Saruboceq:

nesemm bitanem nasılsın
canım bitanem sakın ama sakın umudunu kaybetme pes etmek yokk inşallah hayırlısıyla anne olucaz inancını kaybetme hep dua ediyorum herşeyin hayırlısını istiyorumm
kimi zaman umudum azalıyor kimi zaman içim içime sığmıyor ama hep aklımın bir köşesince bebek sahibi olucağıma bu tarifsiz duyguyu tadıcağıma dair inancım hep var
yılma nesecimm bak 3 yıl demişsin çok bi zman değil ama azda değill sonuçta bir mücadele bir savaş vermişsin bu savaşı sonucunu görmeden bırakmak yakışmaz bize
ben biliyorum sen inançlı ve güçlü bir kadınsın er yada geç bu sınavı atlatıcaksın
bak hafta sonu hem akrabam hem arkadaşım olan birinin hamile olduğunu öğrendim
aynı zamanda evlenmiştik inan çok sevindim ama o kadar içim burkuldu o kadar üzüldümki
gözyaşlarıma engel olamadımm okadar doluymuşumki meğer hiç analamadım saldım kendimi ağladım açıldım ama inancımı yitirmedim biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi yaradana kalmış canım her zaman dularımdasınn nesemm aslında sana söyleyecek çok şeyim var ama kelimelerle telafuz edemiyorumm kendini üzme canım sen elinden geleni yapıyorsun herşeyde bir hayır vardır seni çok seviyorumm ve en kısa zamanda çok güzel haberler vereciğine inanıyorummmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet inşallah güzel bir hafta olur hepimiz için aminnn zor zamanlar geçirdi bebişni kucaklayınca hepsi geçicek hayırlısıyla:Saruboceq:

Günaydın canlarım.. Nasılsınız bakalım??
Allah bi avazda kurtarsın inşallah Hilali.... dualarımız onunla..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Neşeeem canım benimmmmmm sana böyle karamsar olmak hiç yakışmıyor çok çekiniyorum sana bişey söylemeye, yanlış bişey söylicem diye çekiniyorum.. Herşeyin hayırlısı ama 3 sene hiçbirşey değil. 5 sene sonra hamile kalan var herşey Allahtan.. Lütfen sıkıntı yapma canım benim.

evet inşallah güzel bir hafta olur hepimiz için aminnn zor zamanlar geçirdi bebişni kucaklayınca hepsi geçicek hayırlısıyla:Saruboceq:

aminnn inşallah canım sorunsuz müjdelerle dolu bir hafta olur inşallah

evet yaa hayırlısı bakalım hilalden güzel haberleri bekliyoruz sağlıkla inşallah :Saruboceq:

Günaydın canlarım.. Nasılsınız bakalım??

günaydın kuzum nasılsın?

günaydın canım nasılsın sude nasıl yasemincim
aminnn inşallah canım sorunsuz müjdelerle dolu bir hafta olur inşallah

evet yaa hayırlısı bakalım hilalden güzel haberleri bekliyoruz sağlıkla inşallah :Saruboceq:

günaydın kuzum nasılsın?

aminnn inşallahhh canım

selam kızlar nasılsınız hepinize güzel haftalar diliyorum ayy hilal yatmış hastaneye hadi bakalım hayırlısıyla kurtulsun inş darısıda başımıza

tünaydın kızlarrrrr
ayy bir bebek daha geliyor ne güzell
hadi hilal ıkın ıkın gelsin velet sağlıkla :)))

evet canım kendıme bıle zaman ayıramaz oldum inan.teşekkürler teyzesi büyüdü maşallah ben bıle hayretler içinde bakıyorum kuzuma.albumden resımlerı yanlışlıkla resım yuklerken sıldım nasıl oldu anlamadım bır dahada vaktım yoktu ugraşamadım canım açıkçası ama facede var fotolar.uyusunda büyüsün kuzucum maşallah çok tatlı cerenımız annesi allah nazarlardan saklasın canım.bende öpüyorum buarada doguma gıden arkadas var allahım hayırlısyla kurtarsın onuda öpüyorum görüşmek uzere bye

selam kızlar nasılsınız hepinize güzel haftalar diliyorum ayy hilal yatmış hastaneye hadi bakalım hayırlısıyla kurtulsun inş darısıda başımıza

selam canikom hoşgeldin
evet canım hastanede şuan son görüşmede sancısı vardı biraz daha zaman geçsinde arıcam bakalım nasıl olmuş son durum ne
allah bir avazda kurtarsın hayırlısı ile inşallah hepinizi.

tünaydın kızlarrrrr
ayy bir bebek daha geliyor ne güzell
hadi hilal ıkın ıkın gelsin velet sağlıkla :)))

dünürüm tünaydın cancanım nasılsın damadım nasıl
evet dünür bir bebek daha geliyor alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

dimi canım öyle oluyor valla ben akşamdan akşama cerenimle birlikte olabiliyorum daha çok vakit geçirebilmek için sürekli onunla ilgilenmek istiyorum bütün işlerimi o uyuduktan sonra yapmaya çalışıyorum canım yaa nasılda hızlı büyüyorlar değilmi
canın sağolsun güzelim faceden bakarım ben o zaman fotolarınıza yerimseniben
sağol canım allah tüm bebişleri kem gözlerden nazarlardan korusun :Saruboceq:

herkesler çok yoğun canımcım yaaa
çalışanlar işi ile evdekilerde bebeleriyle ilgililer
sen nasılsın ömür nasıl tatlım

yorgunum.moral sıfır.herşeyden nefret ediyorum.kuzumunda salağın tekinin yüzünden ateşi vardı.burnu akıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…