canım rabbim her zaman yaardımcımız ve bize tüm sıkıntılarımızda yol gösterir sende sağ salim alıcaksın yavrunu kucağına inşallahHerkese merhabalar,bende 22 haftalık hamileyim.Bebeğimin sağlık durumu şu an için iyi ama çook sorunlarla uğraşıyorum.9 kusur cm kistim,yüksek tansiyonum,çift rahim ve en son olarakta bant oluşumu eklendi anlayacağınız ne ararsanız mevcut(bir şey daha var ondan hiiç bahsetmeyim) dr.'um kist 10 cm ve üzeri olduğunda ameliyatla alınması gerektiğini söyledi.diğer rahmin ve kistin baskısıyla bebeğimi kaybedebilirmişim tabi ameliyat riskli olduğundan o zamanda kaybedebilirim.bant oluşumu yüzündende bebeğimin eli kolu sıkışabilirmiş.Dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor ve ben kahroluyorum.moral bulmak için sizlerle paylaşmak istedim hepinize iyi akşamlar.
neşem canım inan senin bu yazını okuyunca bende senin üzüntünü içten hissettim fakat tatlım htc nin de dediği gibi senelerce olmayıp bi anda yavrucuğuna kavuşanlar var sende haklısın ama stres yaparsan meleğimiz korkar gelmez dualarımdasınız rabbim tez zamanda göbüşünü doldurucak inşallah bencede eşini zorlama benim arkadaşım 8 seneden sonra karar verdi tüp bebeğe şimdi bebi,şi karnında bence sen biraz daha normal yolla devam et bu benim fikri,m içimden bises sen ve arifemin bebişinin olucağını söylüyo hatta daha önceki topiğimizde yazmıştım sizler rüyama bile girdiniz bebişleriniz oluyodu rüyamda seviyodukMerhabalar kızlar. Nasılsınız? Herşey yolunda mı? Filiz ablacım oğluşunla nasıl gidiyor? Kızlar ben 2 aydır tedaviye rağmen gene adet oldum bugün. İçimdeki umut ışığı sönüyor yavaş yavaş. 3 yıldır korunmuyoruz ve 2-2,5 yıldır tedavi oluyorum, iyice şiştim ilaçlardan. Tüp bebek aşamasna geldik ama eşim kesinlikle karşı. Dualarınızda unutulmadığı biliyorum ama dua istemekten abşka hiçbir çarem yok. Çoğunuz yaşadınız bu durumları kısa yada uzun, nasıl bir psikolojideyim bilirsiniz. Arifecim inşallah sen bari güzel haberi alırsın bu ay. Çok üzülüyorum, çooooooookk. Bildiğiniz gibi değil...Hepinizi öpüyorum. Yaradan 'a emanet olun...
beyazım canım bilmeden kırdıysam seni kendi adıma özür dilerim tatlım sen bizim topiğimizin güllerinden birisin aşkolsun böyle gerginlikler üzüyo beni tatlım bizler birbirimizi çok seviyoruz inşallah kırgınlığın geçer tatlım bebişimizi öp benim yeri,meben lafını ortaya koydum cnm,hepinize söyledim tek tek kişi ismine değil ,bunu burda uzatmak istemiyorum,kimsenin canını sıkmak istemem
bu son olsun bundan sonra sizn hakkınızda yorum yapmıycam benim içinde yapmanızı istemiyorum ,beni tanıyan tanıyor
neyse kızlar hepinzkendinize iyi bakın
Canım Allah yardımcın olsun. Moralini yüksek tut. İnşaallah sağ salim alacaksın bebişini kucağına.
Canım lütfen umutsuzluğa kapılma. 2. 5 yıl tedavi çok uzun bir süre değil. Mevlam nelere kadir. Moral çok önemli canım. Hiçbirşeyin ve hiçkimsenin seni üzmesine izin vermemelisin. Belki uzaktan konuşmak kolay diyorsundur ama bu çok önemli. Lütfen kararlılıkla devam et. Ama stres yapmadan. Öpüyorum canım Allah kolaylık versin.
evet gülçin malesef öyleymiş ama benim bu ara çok akıntımda oluyo doktor muayene etti alttan idrara akıntıdanda mikrop karışıyo olabilir dedi şimdiki verdiği antibiyotik bitince küçük bi sonda takıp alıcakmış idrarı öyle tahlil yapıcakmış ama ben kafama takmıyorum bunlar geçici ve basit geliyo bana hamileliğimin başında yaşadığım sorunlara göre :) ve ultrasonda bebişimin gelişimi iyi çıkıyo ya o bana yetiyo ,inşallah geçicek buda bebişimde vaktinde huzurla sağlıkla gelicek inşallah :)
iyi akşamlar gülçincim cerenimizi öp bizim için :)
inş.canım doğru diyosun bi yönden iyi oldu aslında bilmiyorum ama belki doğum esnasında bebeğimin ağzına falan kaçar mıydı et parçası acaba yani o yönden hayırlı oldu belki de inş.başka kalmamıştır içerde:)
valla kıs doğursam türk milleti rahatlayacak nerdeyse ya herkes gerildi benim yüzümden kaydirigubbakcemile3aman öyle deme benden sonra 2 kişi var jasmin ve fatoş unutmayın bak alınırlar sonra.......
tamam canım bişey olursa ararım seni hemen rahatsız edebilirim her an sengözlerimebaksanab
yaa noluyo kızlar yapmayın yakışmıyo bu topiğe böyle konuşmalar.ben burdaki herkesin samimi olduğuna verilen desteklerin,sevgilerin gerçek olduğuna inanıyorum ve öyle olmasını istiyorum çünkü bu bana çok iyi geliyor........ sırnaşık şey :lepi:
Herkese merhabalar,bende 22 haftalık hamileyim.Bebeğimin sağlık durumu şu an için iyi ama çook sorunlarla uğraşıyorum.9 kusur cm kistim,yüksek tansiyonum,çift rahim ve en son olarakta bant oluşumu eklendi anlayacağınız ne ararsanız mevcut(bir şey daha var ondan hiiç bahsetmeyim) dr.'um kist 10 cm ve üzeri olduğunda ameliyatla alınması gerektiğini söyledi.diğer rahmin ve kistin baskısıyla bebeğimi kaybedebilirmişim tabi ameliyat riskli olduğundan o zamanda kaybedebilirim.bant oluşumu yüzündende bebeğimin eli kolu sıkışabilirmiş.Dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor ve ben kahroluyorum.moral bulmak için sizlerle paylaşmak istedim hepinize iyi akşamlar.
Merhabalar kızlar. Nasılsınız? Herşey yolunda mı? Filiz ablacım oğluşunla nasıl gidiyor? Kızlar ben 2 aydır tedaviye rağmen gene adet oldum bugün. İçimdeki umut ışığı sönüyor yavaş yavaş. 3 yıldır korunmuyoruz ve 2-2,5 yıldır tedavi oluyorum, iyice şiştim ilaçlardan. Tüp bebek aşamasna geldik ama eşim kesinlikle karşı. Dualarınızda unutulmadığı biliyorum ama dua istemekten abşka hiçbir çarem yok. Çoğunuz yaşadınız bu durumları kısa yada uzun, nasıl bir psikolojideyim bilirsiniz. Arifecim inşallah sen bari güzel haberi alırsın bu ay. Çok üzülüyorum, çooooooookk. Bildiğiniz gibi değil...Hepinizi öpüyorum. Yaradan 'a emanet olun...
günaydın canım artık giremez oldum kız iyice gucuman oldu teyzesi bana nefes aldırmıyor..umarım herşey yolunda herkescikler iyidir .ceren sultan nasıl...kokla benım yerıme bücürü..öptüm tatlım.görüşürüz..
günaydın canım nasılsın ceren nasılsın
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr
şimdi hilalle görüştüm hastaneye yatırmışlar çok sancısı var telefonda zor konuşuyordu nst de sancı çıkmamış açılmada yokmuş fakat kendisi sancı çekiyormuş şimdi doktorunu bekliyor müşaade altına almışlar hadi hayırlısı artık bakalım sağ salim kavuşsun oda minik oğluna dua edelim kızlar hayırlısı ile kurtulsun inşallaaahhhh :Saruboceq: :Saruboceq:
günaydın canım nasılsın ceren nasılsın
canımm ya allah bir avazda kurtarsın inşallah hilalcimm sağ salim kucaklarsın bebeğini sağlıkla dularımız seninle canımm alla yardımcın olsunn:Saruboceq:
sağol canımm haber verdiğin için
Merhabalar kızlar. Nasılsınız? Herşey yolunda mı? Filiz ablacım oğluşunla nasıl gidiyor? Kızlar ben 2 aydır tedaviye rağmen gene adet oldum bugün. İçimdeki umut ışığı sönüyor yavaş yavaş. 3 yıldır korunmuyoruz ve 2-2,5 yıldır tedavi oluyorum, iyice şiştim ilaçlardan. Tüp bebek aşamasna geldik ama eşim kesinlikle karşı. Dualarınızda unutulmadığı biliyorum ama dua istemekten abşka hiçbir çarem yok. Çoğunuz yaşadınız bu durumları kısa yada uzun, nasıl bir psikolojideyim bilirsiniz. Arifecim inşallah sen bari güzel haberi alırsın bu ay. Çok üzülüyorum, çooooooookk. Bildiğiniz gibi değil...Hepinizi öpüyorum. Yaradan 'a emanet olun...
günaydın birtanem iyiyim çok şükür yeni bir iş gününe daha başlamış bulunmaktayız. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
aminnnnnn aminn inşallah güzelim yaaa sağlıkla sıhhatle kavuşsun inşallah bebeğine :Saruboceq:
evet inşallah güzel bir hafta olur hepimiz için aminnn zor zamanlar geçirdi bebişni kucaklayınca hepsi geçicek hayırlısıyla:Saruboceq:
Günaydın canlarım.. Nasılsınız bakalım??
günaydın canım nasılsın sude nasıl yasemincimGünaydın canlarım.. Nasılsınız bakalım??
Allah bi avazda kurtarsın inşallah Hilali.... dualarımız onunla..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Neşeeem canım benimmmmmm sana böyle karamsar olmak hiç yakışmıyor çok çekiniyorum sana bişey söylemeye, yanlış bişey söylicem diye çekiniyorum.. Herşeyin hayırlısı ama 3 sene hiçbirşey değil. 5 sene sonra hamile kalan var herşey Allahtan.. Lütfen sıkıntı yapma canım benim.
aminnn inşallah canım sorunsuz müjdelerle dolu bir hafta olur inşallah
evet yaa hayırlısı bakalım hilalden güzel haberleri bekliyoruz sağlıkla inşallah :Saruboceq:
günaydın kuzum nasılsın?
cancanım günaydın kuzu nasılsın evet ya artık eskisi gibi çok sık gelmiyorsun kızdan fırsat bulamıyorsun demi kuzu büyümüş baya yaa annesi çokta şeker olmuş maşallah ama sen hemencecik albümden resimleri kaldırmışsın güzelim ya ben hepsine bakamadımki :çok üzgünüm:
cerende iyi teyzesi sabah sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyordu kuzum opuyorumnanaktan
selam kızlar nasılsınız hepinize güzel haftalar diliyorum ayy hilal yatmış hastaneye hadi bakalım hayırlısıyla kurtulsun inş darısıda başımıza
tünaydın kızlarrrrr
ayy bir bebek daha geliyor ne güzell
hadi hilal ıkın ıkın gelsin velet sağlıkla :)))
evet canım kendıme bıle zaman ayıramaz oldum inan.teşekkürler teyzesi büyüdü maşallah ben bıle hayretler içinde bakıyorum kuzuma.albumden resımlerı yanlışlıkla resım yuklerken sıldım nasıl oldu anlamadım bır dahada vaktım yoktu ugraşamadım canım açıkçası ama facede var fotolar.uyusunda büyüsün kuzucum maşallah çok tatlı cerenımız annesi allah nazarlardan saklasın canım.bende öpüyorum buarada doguma gıden arkadas var allahım hayırlısyla kurtarsın onuda öpüyorum görüşmek uzere bye
kimsecikler yok niyeki
herkesler çok yoğun canımcım yaaa
çalışanlar işi ile evdekilerde bebeleriyle ilgililer
sen nasılsın ömür nasıl tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?