aynen bende daha yeni durulduk birazz ehh işte iyi diyelim iyi olsun canım bugünümüze şükür sen nasılsın ceren nasıllGünaydın birtanemmmm iyiyim şükür yoğun koşturmaca bir haftasonu ve yine bir hafta başı hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
dün sonunda adet oldum ve rahatladım :dance: darısı başına inşallah canımın içi sen nasılsın balım iyimisin nasıl geçti haftasonu keyfin yerindemi?
ablacım doktora gittiğim zaman randevu saaati ve günüyle ilgili bazı terslikler oldu allahtan doktorum iyi birisi yoksa boşa gitmiş olucaktım bide üstüne kan testi negatif olunca gerçi sonucu tahmin ediyordum ama zaten sinirlerim bozuktu sonuçta tuz biber oldu cumartesi öyle geçtiihayrola niye canın sıkkın? dr ne dedi? bu da olmadı derken neyi kasdettin? çok şifreli konuşmuşsun :)
tamam da aşılama için ne dedi? ne zaman? dr ne dedi anlatsana hayatım
ohh keyfini çıkar canım bugünlerin baksana bebek geldikten sonra kimse fırsat bulamıyorr şöylle bi uzanmayagünaydın kızlar nasılsınız biz iyiyiz kızımla yatıyorum sürekli keyif yapıorum şu anda evimde temizlik var ve ben yatıom heheheh ne güzelmiş böle
burcum nasılsın canımm ohh maşallah sizeeecanımcıklarım hepinize tünaydın
süper bir hafta olsun hepimize inşallahhh
ben miraçla oynamaktan buraya gelemiyorum çok fazlamı alıştırdım oyuna naptım :)))
bugunde misafirim var birazdan geirler size bi bakayım dedim napıyosunuz
mavicim hoşgeldin nasılsınslm kızlar geçmişe bakamadım.nasılsınız..bende sanırım fazla kalamam berra ara ara mızıldanıyor bugün tam olarak derin uykuya dalamadık çünkü bende fırsat buldukça ütü yaptım biraz daha da var ..gelemiyorum çünkü bende evde degildim.kimseler yok yine iyice boşladık topigi herhalde ..neyse hepinizi öpüyorum ..
slm herkeze nasilsiniz biz hastayiz bütün ayle esim ben mirac girip olduk birde benim belim daha hala tutulmus bir vaziyetdeyim doktora gitdim igne vurdu ama hic bir yumusama yok ne yapicam bilmiyorum cok zor oluyor miraci kucagima aldim an tutulup kaliyorum...
hepinizi öpüyorum mucukkkkkkkk
slm kızlar geçmişe bakamadım.nasılsınız..bende sanırım fazla kalamam berra ara ara mızıldanıyor bugün tam olarak derin uykuya dalamadık çünkü bende fırsat buldukça ütü yaptım biraz daha da var ..gelemiyorum çünkü bende evde degildim.kimseler yok yine iyice boşladık topigi herhalde ..neyse hepinizi öpüyorum ..
slm herkeze nasilsiniz biz hastayiz bütün ayle esim ben mirac girip olduk birde benim belim daha hala tutulmus bir vaziyetdeyim doktora gitdim igne vurdu ama hic bir yumusama yok ne yapicam bilmiyorum cok zor oluyor miraci kucagima aldim an tutulup kaliyorum...
hepinizi öpüyorum mucukkkkkkkk
aynen bende daha yeni durulduk birazz ehh işte iyi diyelim iyi olsun canım bugünümüze şükür sen nasılsın ceren nasıll
selam herkese ben gelemiyorum kusura bakmayın kızlar dikişlerim açıldı onu tedavi ediyoruz bebişimle uğraşıyorum geceleri uyumuyor yaramazım sağolsun zor ama güzelmiş annelik....sizler nasılsınız umartım herkes iyidir öptüm hepinizi byeeeeee
MERHABA ARKADASLAR NASILSINIZ IYISINIZDIR UMARIM SIZLERI COK OZLEDIM OGLUSUMUN ADINI YUSUF MİRHAN KOYDUK...KIZLAR COK YORULUYOR UYKUSUZ KALIYORUM UYKU DUZENIMIZ HIC YOK..BUARADA OGLUMUN BINGILDAGI ÇÖKTÜ ARKADASLAR ACILE GITTIK HIC BISEY YAPMADILAR AZ EMIYOR,UYUKLUYOR COK HALSIZ NE YAPACAGIMI SASIRDIM DR.OLABILIR DEDI YOLLADI...YARIN YINE GIDECEGIM....DR.NETTEN OKUDUGUM KADARIYLA SUSUZ KALMIS...ANNE SUTU ALIYORUZ VE SUTTEN BASKA SU BILE VERMIYORUZ DR.DEDI..AKLIM COK KARISIK ANNEMLERDE BEBEGE SU VER DIOLAR AKLIM COK KARISTI ....UMARIM HEPINIZIN BEBEISLERI IYIDIR...HEPINIZI COK OPUYORUM...YINE GELIRIM ALLAH A EMANET OLUN...opuyorumnanaktan
günaydın kızlar nasılsınız
gülçinim günaydın şekerim nasılsın
Günaydın demek için geç kaldım, o zaman tünaydııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn... nasılsınız kızlar? eskiden okumaya yetişemezdik şimdi okumaya hasret kaldık sayfaları... oğluşumu sabahtan beri uyutmaya çalışıyorum nafile, neyse sonunda uykuya yenik düştü ama her an uyanabilir... beyefendi yatağında uyudu mu gündüz 5 ya da 10 dakikadan fazla uyumuyor, ben de alışsın istiyorum, ama salonda ana kucağı ya da koltukta uyuduğu zaman ohoooo 3 saat uyuyor... bakalım nasıl olacak? çok kötü kucağa alıştı, öyle bir an geliyor ki tuvalete bile gidemiyorum, öyle ya da böyle bu çocuklar kucağa alışıyor
Günaydın Gülçin'ciğim :)
GÜLÇİİİİNNNN NAPİON YAFRUMMMMMMMMŞeniz
canımmm dün bursadaydımm ondan öncesi hafta sonu giremiorum satii ondan öncesi malum iş yoğunluğu bugun güsel geçiyo bakimmm sizler nasılsınız ne var ne yok geçmişi okuyamadım iyisiniz demiii nur döndümüüü filiz ablamın yazıklarını okudum bugun hilale ve sevtaba sen cevap vermişin onlarıda ordan öğrensimm ben bildiğiniz gibiyimm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?