Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

2010 yılının ilk mesai gününden herkese kocamaannnn günaydınnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızlarrrrr bu gün benim çok işi var malum 3 gündür yokum şirkette fırsat buldukça gelicem yanınıza cancanlar öpüyorum hepiniziiii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydin canlarimmmmm opuyorumnanaktan hepinize sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl diliyorummm allah gönlünüzden geçen herşeyi nasip etsin inşallah ve biz hiç ayrılmayalımmm..

aminnnnnnnnnnnn özge cannnnnn aminnnnnnnnnnnnnnn
kankam benim yaa özlemişem seni kıııııııı

benimki hala alışmadı emziğe iki çekio atıo
yüzüstü yatırdımama hep başında oldum her dakka kontrol ettim ağzı burnu açıkmı diye
günaydınnnn dünürüm bizde seni öptük cicim
günaydin canlarimmmmm opuyorumnanaktan hepinize sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl diliyorummm allah gönlünüzden geçen herşeyi nasip etsin inşallah ve biz hiç ayrılmayalımmm..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

]

Günaydın teyzeler uyanınca size bi bakayım dedim :)))
Nasılsınız

geçmişolsun canım ya noldu böylee kuzuma

valla anlamadım canım bi grip oldu altüst oldu yavrum

aynen canım ya ben de gurbete gidicem ya yardımcı olur diye vermek istiyorum ya iyi olucak inş.alışır.......
inş canım ne zaman döneeksin evine

ablammm canım benim bende sizi çok özledim
ilayda grip oldu ablacım atlatamadı bir türlü
yılbaşı güzeldi ablacım biz yoldan gelince geç geldik biraz vede ahmet rahatsızlanınca cuma akşam döndük ama bu hafta sonu allah izin verirse gidecez ve pazar kahvaltıya gidecez inş

nurcum tatlım nasılsın geçmiş olsun minik kuşum rahatsızmış nesi var bide sana sorucaktım bayadır seni göremediğimden sormadım nasıl kilo veriyosun tatlım bende göbek duruyoda ondan sordum

sağol canım
kiloyu diyetle veriyorum şimdide spora başlaacam

günaydın canım benim
nasılsın

hadi kolay gelsin sana canım

ben gaz için SAB SIMPLEX kullanıyorum çok faydasını gördüm ithal bir ilaç diğerlerinden biraz daha pahalı ama etkili benim oğluşum çok iyi bu aralar allaha çok şükürler sevgiler

bende seni özledim yavrummmm nasıl geçti yılbaşınızzz

güzeldi cancanım nasıl olsun iki bebişle yeni yıla girdik gerçi bizimkisi uyuyarak girdi yeni yıla ama ilayda hanım kutladı onunda yerine yeni yılın gelişini kaydirigubbakcemile3

günaydınnnn dünürüm bizde seni öptük cicim

canım benimmm nasılsın dünür iyimisin
damadım nasıl keyifler yerindemi?

Nasılsınız

ooyyyy yer,m ben onu edepsiz tühh çirkin kaydirigubbakcemile3

canım benim hoşgeldin tatlım nasılsın ilaydam nasıl iyimi?
ahmet nasıl oldu iyileştimi?

evet canım geç geldiniz biraz :dilcikar:
inşallah bu hafta sonu güzel geçer daha sorunsuz olur gönlümüzce eğleniriz. zemuszemus

kız nur ilaydam cerenlemi yazışıo :)))))

iyyim dünürüm çok şükür yerinde keyifler

günaydın tatlişler yılbaşı yaptınız ha allah içinize sindirsin

sağol şekerimmm a.s.

kız nur ilaydam cerenlemi yazışıo :)))))

iyyim dünürüm çok şükür yerinde keyifler

heee cerenle yazışıyo kaydirigubbakcemile3

aman aman iyi olun sizde bizde herkesler iyi olsunlar herkesçiklerin keyfi yerinde olsun zemuszemus

slm kızlar biz geldik kızımızla nasılsınız?geçmişe bakamadım fazla ama alıntılarla fatoşun durumunu ögrendim umarım bir an önce bebegiyle evine döner allah analı babalı büyütsün ...nur ilayda çok tatlı maaşallah erkenmi başladık takılmaya nete...

yine kimsecikler yok...bebecikler geldi kimse fırsat bulamıyoru gelmeye kumsalla yengeçte zaten işten başlarını kaldıamıyorlar..neyse öptm hepinizi..

hiç sorma hayatım ya, bu böyle gider mi? geceleri ben de kaç kere kalkıp bakıyorum nefes alıyor mu diye... dün gece kabus gibi bir gece geçirdik, hiç uyumadı ve devamlı ağladı, saat başı emdi ve huzursuzluğu bugün gün boyu devam etti, az önce yıkadım, emzirdim uyudu, yatağına yatırdım hemen çığlık çığlığa kalktı, titreşimli ana kucağına yatırdık, orada sallaya sallaya yarı uyanık yarı uykulu şekilde yatıyor şimdi, sallamyı kestin mi açıyor gözleri... nazar değdi oğluşuma ya sakin çocuk gitti yerine huysuz bir çocuk geldi, inşallah çok uzun sürmez bu durum... öperim tabii sen de minik kuzumu öp benim için :)
canıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm Şeniz Şeniz Şeniz
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
benimki hala alışmadı emziğe iki çekio atıo
yüzüstü yatırdımama hep başında oldum her dakka kontrol ettim ağzı burnu açıkmı diye
ben de her dakika kontrol ediyorum gündüzleri, geceleri de yüz üstü yatırmaya cesaret edemiyorum korkudan, ki en güzel uykusunu öyle uyuyor
Nasılsınız
oyyyyyyyyyy yerim ben bu kuzuyu... şimdiden başladı demek hanımefendi, bakarsınb bilgisayar mühendisi olur ileride annesi :)
geçmiş olsun yavruma ya kıyamam... ateşi var mı peki? dr ne dedi? sen döndün eve anladığım kadarıyla...

aaa ne oldu Ahmet'e? geçmiş olsun ya iyidir inşallah şimdi

ohhh ne güzel, bizim için de eğlenin pazar günü :)

nur canım geçmiş olsun...

fatoştan haber varmı çok üzüldüm okuyunca.inşallah sağsalim kuzusuyla evlerine dönerler...

kumsalcım hep dualarımda hep aklımdasın.çok seviyorum seni...dikkat et kendine...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…