canım emziği ağzında elinle tutarsan bir müddet sonra alışıyor, Rüzgar'a doğduğunun ertesi günü verdim, alıştı, uyuturken veriyorum, her zaman değil
emzik kötü bir şey değil güzelim, emme refleksini güçlendiriyor, ayrıca şimdiki emzikler ağız sağlığı için faydalı bile :)
ya kızlar ben bir kaç kere yüz üstü yatırdım ama nerde okuduysam yüz üstü yatırmak tehlikeli diyor, ani bebek ölümlerinden falan bahsediyorlar, tırstım, en rahat uykusunu yüz üstü uyuyor Rüzgar, panik oldum şimdi... annem kardeşimi yüz üstü uyuturdu, şimdi nelerden bahsediyorlar... kızlar bende acayip bir ruh hali başladı, oğluma bir şey olacak korkusu sardı beni, bu düşünce mahvediyor ... kafayı yemekten korkuyorum... Neşe'nin bir lafı vardı cahillik mutluluktur diye... ben de ona katılıyorum bu konuda... anneleeerrr sizde de oldu böyle bir dönem?
günaydınnnn dünürüm bizde seni öptük cicim2010 yılının ilk mesai gününden herkese kocamaannnn günaydınnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızlarrrrr bu gün benim çok işi var malum 3 gündür yokum şirkette fırsat buldukça gelicem yanınıza cancanlar öpüyorum hepiniziiii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnngünaydin canlarimmmmm opuyorumnanaktan hepinize sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl diliyorummm allah gönlünüzden geçen herşeyi nasip etsin inşallah ve biz hiç ayrılmayalımmm..
geçmişolsun canım ya noldu böylee kuzuma
inş canım ne zaman döneeksin evineaynen canım ya ben de gurbete gidicem ya yardımcı olur diye vermek istiyorum ya iyi olucak inş.alışır.......
ablammm canım benim bende sizi çok özledimcanım emziği ağzında elinle tutarsan bir müddet sonra alışıyor, Rüzgar'a doğduğunun ertesi günü verdim, alıştı, uyuturken veriyorum, her zaman değil
emzik kötü bir şey değil güzelim, emme refleksini güçlendiriyor, ayrıca şimdiki emzikler ağız sağlığı için faydalı bile :)
aaaaa geçmiş olsun yaaa, dikkat et hayatım, inşallah bu kadarla geçer
amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
gaz başladı mı sizde de? Allah yardımcın olsun mafoldumben berbat bir şey bu yaaa... offf daha önümüzde 1,5 ay var, inşallah o kadar sürmez diyorum, yavrum mahvoluyor senağlama
aaaa 1300 gr. mı? çok düşük kilolu değil mi? yavrum kıyamam ya... inşallah her şey yolunda gider ikisi de toparlanır... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canııııııııımmmmmmmmmm nasılsın? çok özledim seni ya Şeniz nasıl geçti yılbaşı? neler yaptınız Gülçin'le? İlayda'mın nesi var ya? geçmiş olsun hayatım
ya kızlar ben bir kaç kere yüz üstü yatırdım ama nerde okuduysam yüz üstü yatırmak tehlikeli diyor, ani bebek ölümlerinden falan bahsediyorlar, tırstım, en rahat uykusunu yüz üstü uyuyor Rüzgar, panik oldum şimdi... annem kardeşimi yüz üstü uyuturdu, şimdi nelerden bahsediyorlar... kızlar bende acayip bir ruh hali başladı, oğluma bir şey olacak korkusu sardı beni, bu düşünce mahvediyor ... kafayı yemekten korkuyorum... Neşe'nin bir lafı vardı cahillik mutluluktur diye... ben de ona katılıyorum bu konuda... anneleeerrr sizde de oldu böyle bir dönem?
nurcum tatlım nasılsın geçmiş olsun minik kuşum rahatsızmış nesi var bide sana sorucaktım bayadır seni göremediğimden sormadım nasıl kilo veriyosun tatlım bende göbek duruyoda ondan sordum
2010 yılının ilk mesai gününden herkese kocamaannnn günaydınnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızlarrrrr bu gün benim çok işi var malum 3 gündür yokum şirkette fırsat buldukça gelicem yanınıza cancanlar öpüyorum hepiniziiii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bende seni özledim yavrummmm nasıl geçti yılbaşınızzz
günaydınnnn dünürüm bizde seni öptük cicim
ablammm canım benim bende sizi çok özledim
ilayda grip oldu ablacım atlatamadı bir türlü
yılbaşı güzeldi ablacım biz yoldan gelince geç geldik biraz vede ahmet rahatsızlanınca cuma akşam döndük ama bu hafta sonu allah izin verirse gidecez ve pazar kahvaltıya gidecez inş
günaydın canım benim
nasılsın
hadi kolay gelsin sana canım
günaydın tatlişler yılbaşı yaptınız ha allah içinize sindirsin
kız nur ilaydam cerenlemi yazışıo :)))))
iyyim dünürüm çok şükür yerinde keyifler
hiç sorma hayatım ya, bu böyle gider mi? geceleri ben de kaç kere kalkıp bakıyorum nefes alıyor mu diye... dün gece kabus gibi bir gece geçirdik, hiç uyumadı ve devamlı ağladı, saat başı emdi ve huzursuzluğu bugün gün boyu devam etti, az önce yıkadım, emzirdim uyudu, yatağına yatırdım hemen çığlık çığlığa kalktı, titreşimli ana kucağına yatırdık, orada sallaya sallaya yarı uyanık yarı uykulu şekilde yatıyor şimdi, sallamyı kestin mi açıyor gözleri... nazar değdi oğluşuma yabencede neşenin dediğine katılıyorum herşeyi bilmek ve araştırmak hiç iyi değil hamileliğimi bu nedenle kabusa çeviriyodum şimdide kuzumu büyütürkende evhamlı ve telaşla büyütüyorum filiz ablam olmazmı sadece sende değil emin ol bende yaşıyorum bu korkuları gece gündüz farketmiyo aman uykusunda kusarsa yada battaniyesi yüzüne kapaklanırsa yada ne bileyim yataktan düşermi vs vs hatta uyuyoken evladım kaç kere elimi burnuna tutmuşumdur nefes alıyomu diye ya ben bi ara kafayımı yiyorum acaba bile dedim yani anlıcağın ben şuna çok inanır oldum evlenmekte çoçuk yapmak ve bakmakta cahillikte daha bi kolay oluyo diyorum çok bilince yada insanın yaşı büyüdükçe herşey daha bi zor oluyo hatta ablam ben bebişi yıkarken bile boğulurmu nefessiz kalırmı diye elim tetikte yıkıyom hemen kafasına su dökünce yüzünü sıvazlıyomki boğulmasın diye yani kısacası öyle böyle büyütüyoruz bebişleri rüzgarımı öp benim için
canıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm Şeniz Şeniz Şeniz2010 yılının ilk mesai gününden herkese kocamaannnn günaydınnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnngünaydin canlarimmmmm opuyorumnanaktan hepinize sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl diliyorummm allah gönlünüzden geçen herşeyi nasip etsin inşallah ve biz hiç ayrılmayalımmm..
ben de her dakika kontrol ediyorum gündüzleri, geceleri de yüz üstü yatırmaya cesaret edemiyorum korkudan, ki en güzel uykusunu öyle uyuyorbenimki hala alışmadı emziğe iki çekio atıo
yüzüstü yatırdımama hep başında oldum her dakka kontrol ettim ağzı burnu açıkmı diye
oyyyyyyyyyy yerim ben bu kuzuyu... şimdiden başladı demek hanımefendi, bakarsınb bilgisayar mühendisi olur ileride annesi :)
geçmiş olsun yavruma yaablammm canım benim bende sizi çok özledim
ilayda grip oldu ablacım atlatamadı bir türlü
yılbaşı güzeldi ablacım biz yoldan gelince geç geldik biraz vede ahmet rahatsızlanınca cuma akşam döndük ama bu hafta sonu allah izin verirse gidecez ve pazar kahvaltıya gidecez inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?