Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

kız dünür benimkide ağzında gevelio biberonu erkenmi diş çıakrtcak yoksa bu vlet dördncü ayında :)))

Ay evet canım erken başladı benim kuzum anası bilgisayarın başında babasıda günün 20 saati bilgisayarda olunca böyle oluyor
berram nasıl annesi benim için öp kuzuyu

Ablacım canım benim inş bir an önce sakinleşir yavrukuşum
sen nasılsın çok özledim seni
ilaydanın bilgisayara büyük bi ilgisi var inş olumlu sonuçlar verir
ateşi olmadı ilaydanın allaha şükür
şu andada evimdeyim
ahmette arabayla ordan oraya gidecem diye hastalandı şimdi iyi biraz ama öksürüyor bronşit hastası olunca en ufak bir üşütmede öksürüyor
inş bir gün beraber eğleniriz ablacım yaza doğru gelirsiniz

taptaze Rüzgar resimleri :)

oyyyy
rabbim nazarlardan korusun seni kuzum
ablamm çok tatlı bu kocaman olmuş
benim için ye onu annesi

nur canım geçmiş olsun...

fatoştan haber varmı çok üzüldüm okuyunca.inşallah sağsalim kuzusuyla evlerine dönerler...

teşekkür ederim canım çok sağol
sen nasılsın oğluşumuz nasıl

kız nur ben böyle resimlere bayılıyom sankim büyümüşte küçülmüş gibi duruyo ya ne tatlı başıyo tuşlara parmaklarını öperim ben onun ya tam yemelikler

evet aynurcum çok tatlı oluyorlar büyük bir özenle yapıyorlar bu hareketleri

çok sağol canım
evet grip oldu

günaydın canım
çok sağol
bacağım iyi oldu allaha şükür ya bi sorun kalmadı
sen nasılsın canım aşılaman ne zaman olacak

darısı sana inşallah sağlıkla

aaa geçmiş olsun ya yazık preeklemsi oldu sanırım ben korkuyodum ondan zaten tansiyon yüzünden allah şifa versin inş.

günaydın kızlar bende şubat anneleri topiğinde gördüğüm kadarıyla biliorum bu durumu ama fatoşla bebeği iyiymiş inş toparlarlar

arifecim sağol canım iyi olmaya çalışıyorum nezle oldum geçen akşam hastanede yatırdılar beni dün çıktım nst ye bağladılar sürekli sancı felan yok yani benim kızın gelmeye hiiiç niyeti yok gibi duruyo ama hala sezeryan şansım varmış herşey hayırlısı ve kısmet nasip işi tabi ama sezeryan olursa Allahın izniyle ben haftaya perşembe gününü düşünüyorum doğum için..tabi Allahın takdiri.

günaydın canım benim nasılsın bakalım

muheşemdi ikiside

evet canım, ben esas Berra'yı çok merak ediyorum, resimlerini koymadın hala değil mi? iyiyim hayatım, görüşemiyoruz dediğin gibi, bugün bir fırsat buldum girdim nete ama her an kaçabilirim :) vızıldamaya başlamak üzere beyefendi : inşallah zamanla normale girer yoksa ben paranoyak olacağım yakında
ah bu bıdıklar fırsat verse, aklım burada valla, akşam geliyorum gün içerisinde neler olmuş bakayım diye, kendimi yalnız hissediyorum topikte, sinir oluyorum, okuyorum ve varsa bir yorumum yazıp çıkıyorum... bir an önce yoluna girse herşey koşa koşa geleceğim :)

doğduğu günkü resimlerine bakınca ben de büyümüş diyorum, bir de emzirirken kolum yoruluyor artık, o zaman "hah büyüdü bu adam" diyorum :)

bu arkadaş kim? ben tanıyamadım

dün gece saat 02.00 ile 04.00 arası göğsümde uyudu paşamız, ne yatağında ne de başka yerde, tabii ben uyumadım korkudan, resmen popom uyuştu ondan sonra yatağına yatırdım, bir saat sonra uyandı, emdi ve yine göğsümde uyumak istedi, koynuma aldım öyle uyuduk, tam serseri oldu tammm, parmağında oynatıyor paşazade...
oy oy maşallah yaa zaman bu kadarmı çabuk geçiyor yavv bebekler büyyor
valla çok çabuk geçiyor zaman, sanki hiç büyümüyormuş gibi geliyordu bana ama büyümüş :)
merhaba kızlar günaydın nasılsınız

ablacım canım nasılsın oğluşun nasıll maşallahh çok tatlısınız miniğin baya büyümüş allah nazarlardan saklasın
iyiyim hayatım sağol, iyiyim, amiiiin canım :)
üff deli olcam yaa günlerdir miraç biberonu almıyo savaş veriyom 2 saat boyunca uğraşıyorum biberonu tutsa bi gerisi geliyo ama velet uğraştırıyo beni
emzirmiyor musun Burcu? ne oldu sütüne?
inşallah hayatım inşallah
iyiyim güzelim, daha doğrusu halam geldi de çok şükür iyiyim artık, en azından gündüzleri biraz uyuyorum da gece uykusuzluğunun üstesinden bir parça olsun geliyorum
bilgisayar konusunda babasından etkileşim tabii olacak :)
geçmiş olsun canım, neyse ateşinin olmaması iyi olmuş :)
Ahmet'e de çok geçmiş olsun, kendisine çok dikkat etmesi gerekiyor
inşallah güzelim, inşallah :)

yerim tabii, seve seve :)

hayırlısı olsun canım, hakkında hangi doğum şekli hayırlı ise o olsun :)

sağol ablacım amin son günlerde psikolojimde çok bozuldu herşeye ağlar oldum bide üstüne ikide bir hastalanıyorum bebeğime zarar veriyomuşum gibi hissediyorum bu yüzden artık bir an önce hayırlısıyla doğmasını istiyorum bana kalsa bu hafta isterdim ama doktor 38 den önce alamayacağını söyledi şu bir hafta bile nasıl geçicek bilmiyorum

slm kızlar biz geldik kızımla kucagımda zilli şuan..soranlar oldu ben alıntı yapamıyorum şuanda berra iyi şükür bugün aylık kontrolümüz var doktora gidecegiz...bu arada resimleri koymayı unuttum filiz abla sorunca hatırladım benim şimdi zamanım olmayabilir berrayı bırakamıyorum sonrada doktora gidecegiz ama akşam koymaya çalışırım....ierrorcum bu ara sık gelmiyorsun galibaa fazla göremiyoruz...nurcum geçmiş olsun acil şifalar diliyorum eşine...cerencim zor zaanat annelik zaten..bakalım bende odasına artık alışsın istiyorum ..bakalım kendi halinde uyumasına alıştırabilecekmiyiz...

slm herkete nasilsiniz bizler iyiyiz cok sükür
miracimda iyi..

varmi bir yenilik faosdan haric

kız dünür benimkide ağzında gevelio biberonu erkenmi diş çıakrtcak yoksa bu vlet dördncü ayında :)))

canım yaa bizimkininde yeni değil bu huyu tatlişkom
yaklaşık 2 aydır var işte bu kaşıntılar zaten erken başlıyor belirtiler hemen çıkmıyor canım dişler.

günaydın canım benim nasılsın bakalım
muheşemdi ikiside

tünaydın cancanım iyiyim tatlım sen nasılsın?
beğenmene sevindim. opuyorumnanaktan

canım yaaa kıyamam size ben opuyorumnanaktan
evet bende yalnız kalınca burda sinir oluyorum valla mafoldumben

büyüyorlar valla ablam yaa bende kıyafetlerden anlıyorum bakıyorum üstübe yapışıyor pijamalar tayt gibi duruyor kaydirigubbakcemile3 heh diyom büyümüş bizimki kaydirigubbakcemile3

bu arkadaş başka topikten abla malum buralar durgun olunca bir buçuk senedir ilk defa başka topiklere girip yazdım tabii burası asıl takipte olduğum yer yanlış anlaşılmasın.

oynatırlar valla döndürüyorlar bizi maymunlar. kaydirigubbakcemile3

hakkında hayırlısı olsun güzelim. hala sezeryan olasılığın var ise demek bebek doğum yoluna girmemiş canım sadece doğum şeklini almıştır. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun.

hoşgeldinizzzzzz. demek aylık kontrol var he hadi gidinde güzel haberlerle gelin bakalım annesi.
ben berra hanımın resimlerini gördüğüm için fazla merak etmiyorum kaydirigubbakcemile3

eee annelik kolay değil o yüzden de zaten her doğuran ANNE değil :1no2:

alışır güzelim yaa şimdi bunlara takılmayın şu anların tadını çıkarın lütfen.

slm herkete nasilsiniz bizler iyiyiz cok sükür
miracimda iyi..

varmi bir yenilik faosdan haric

gönül hoşgeldin güzelim nasılsın belin nasıl oldu?

hosbulduk canim iyi sükür sadece birtek giripim kaldi ondan gerisi hersey yolunda.
sen nasilsin??

sağol canım amin ama ben bir an önce doğurmak istiyorum artık bu korkuyla yaşamaktan yıpranıcam hem doğum korkusu hem bebeğim sağlıklımı korkusu son günlerde böyle çok tuhaf ve kötüyüm her dakka ağlıycam nerdeyse

kizlar ya benim oglanin eli ayagi hep souk acaba üsüdündenmi yoksa normalmi

çok normal güzeli, hormonlar delirtiyor insanı, son hafta ben de öyleydim, hem zaman geçmek bilmiyordu, hem doğum korkusu ve heyecanı, doğum korkusu derken bebeğimin sağlıklı doğup doğmayacağı ile ilgiliydi, üstüne üstlük ben son hafta yürüyememeye başlamıştım, ayağa kalktığım zaman ağlayacak gibi oluyordum ama zaman geçiyor be güzelim, doğdu da 46 günlük oldu bile benim sıpam
benimki emmeyi bırakalı 2 ay olcak nerdeyse kendi inadından bıraktı tabi süt müt kalmadı o emmeyincede mafoldumben
aaa çok yazık olmuş ya inşallah bizimki devam eder, ben de sütüm kesilirse diye korkuyorum, sütüm artsın diye herşeyi yapıyorum, şimdilik maşallah ama bakalım ileride ne olur bilmiyorum
koyarsan sevinirim canım, çok merak ediyorum senin ufaklığı :)
sinir bozucu olduğu kesin :gitme:

ayyyyy yerim ben o miniği yeriiiiimmmm

heee bilelim de yani, başka topik mopik, noluyoruz dedim :dilcikar:

valla yapamdığımız şebeklik kalmıyor, geçen akşam 4 kişiyi asker etti yumurcak, hiçbirimiz ne yapacağımızı bilemedik çığlıkları karşısında kafamçokkarıştı
eee annelik kolay değil o yüzden de zaten her doğuran ANNE değil :1no2:
aynen öyle, bugün haberlerdeseyrettim ve tüylerim diken diken oldu... anaokulu öğretmeni bir kadın kocasından ayrı yaşıyormuş ve başkasından hamile kalmış, doğurduktan sonra iple boğmuş sonra da boynunu kesip çöp konteynırına atmış 3 günlük bebeği, insan kedi köpek yavrusuna kıyamıyor evladına nasıl yapabiliyor böyle bir şeyi, resmen ağladım izlerken herkes anne olamıyor dediğin gibi, hadi doğurdun, madem bakmayacaksın bırak bir yere, ne istiyorsun miniminnacık aciz bir yavrudan mafoldumben mafoldumben mafoldumben senağlama senağlama senağlama

merak etme hayatım, herşey yolunda gidecek, hepimiz yaşadık bu duyguları, seninki de çok doğal, sakin ol sadece, çünkü bebeğini de korkutup endişelendiriyorsun, şu an o senin karnında çok rahat, doğunca hayat mücadelesine hazır olması gerekiyor, korku ve endişelerle doğmasın yavrucak :) sakin ol tatlım

evet ablam başladı maalesef gazı olmasa mışılmışıl uyuyacak yavrum ama bi başladı mı feleğimiz şaşıyor çok fena ya insan dayanamıyo

aynen ben de ani bebek ölümüne nden olur die biliodum bizim komşu ben hep öyle yatırdım gazı için falan iyi oluyo dedi valla napucamı ben de şaşırdım ilk bebeğimiz ya galiba ondan insan salak gibi oluo ne yapacağını bilemiyo bazen

en kısa zamanda dönmeyi düşünüyorum canım böyle olmuyo tak etti artık............... Kiloları vermeye başladın ha hadi bakalım inş. Hepsi bi daha dönmemek üzere gider...................

evet abla aynen öyle garip garip şeylere ağlamaya başladım mesela sabah eşim işe gitti niye gitti diye ağladım ve kendime engel olamadım böyle saçma bir şeye neden üzülüyorum diye bide nezle oldum diye bi kaç ilaç verdiler o yüzdende ağladım bebeğime iyi bakamıyomuşum ona zarar veriyomuşum gibi hissederek inanmıyorum ya ne zalimler var ya ben kızımı karnımda hakkıyla taşıyabildimmi ona hakettiği gibi gelişmesine yardımcı olabildimmi diye üzülürken millet çocuğunu kesiyo :sinifsinif: evet benimde bir haftam kaldı ve bu hafta geçmiyor sanki günler asır gibi oldu.böyle sadece uyumak istiyorum hani uyuyımda zamanın geçmesini beklemiyim diye bide depresif düşünceler ya doğumda ölürsem bişi olursa kızımı göremeden gidersem kızıma kim bakar böyle saçma şeyler hep aklımda bu ara Allahım hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin gerçektende annelik çok başka çok kutsal aynı zamanda zor bi duyguymuş

Ya bı yerde metsıl bı yerde de nurse harvey s 1 aydan kÜÇÜklere verılmıo dıyo ya napıcamı ŞaŞırdım ben verdım ama ıkısını de sız ne yapıodunuz ılk ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…