Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

canlarımmmmm....bizz geldik ama kimsecikler yoksenağlamanasılsınız....sizleri cok ozluyorum bebegımden ınanın fırsat kalmıyor gelmeye gunduz uykumuz yok....evde dolanıyorum gece uyuyor gecede ev ısı yemek fılan zaman nasıl gecıyor anlamıyorum bıle....fatos a nolmus ya cok uzuldum allah yardımcısı olsun...canlarım yenı resımlerımızı ekledım...cok opuyorum hepınızı allah a emanet olun....bebişlerimizi cok opuyorum valla sımdı sayıcam sırayla ama öp öp bitmez :roflol::roflol:yine gelırım....arkadaslaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet sanki büyümüş gibi, benim hep gözümün önünde olduğu için anlamıyorum büyüdüğünü :) ayyyyy sağol hayatım :) sen nasılsın? Ömür'üm nasıl? ve de durumlar nasıl?

büyümüş büyümüş ablacım.maşallah.biz uykusuz yorgun ama çok şükür çooooook iyi ve kuzumla çoooooooooook mutluyuz.ama 13 ocakta kabus çökecek.çok gerginim sinirlerim bozuk.allahım yardım etsin inşallah bana...

bukadar şirinşeyi bir arada görmek iyi geldi valla. bunlar allahın bizlere birer lutfuopuyorumnanaktan
hepiniz kuzucuklarınızla uzun, sağlıklı ve mutlu yaşayın.

Şeniz
sahi bu arada avatarım nasııılllll.

hoşgeldin canım, dua et gece uyuyor, gece uyumayan bebek çok zor, uykusuz kalmak ertesi günü de verimsiz yapıyor, resimler çok güzel bu arada :)
aman iyi olun hayatım :) Allah yardımcın olsun, sakin olmaya çalış güzelim, yapacak başka bir şey yok kabullenmekten başka
iyi dileklerin için sağol canım :) inşallah... avatarın çok güzel :)

kız nur ben böyle resimlere bayılıyom sankim büyümüşte küçülmüş gibi duruyo ya ne tatlı başıyo tuşlara parmaklarını öperim ben onun ya tam yemelikler

filiz ablam raüzgar kocaman olmuş ya maşallah....nasılsın ız bakalım görüşemiyoruz çoktandır..nur geçmiş olsun ne oldu ahmete grip falan mı?filiz abla yazınca farkettim bende ..bizim kızda gece yatarken pek üzüyor valla yerineyatırmaya korkuyoruz bazen...filiz abla bu arada endişeleriniz gayet iyi anlıyorum o huy bendede var tedirginim sürekli nasıl nefes alıyormu rahat mı yan yatırdıgım için acaba kolu rahatmı vs gidiyorzamanla normale girecek sanırım gülçin bir ara bahsetmişti bundan...

günaydın herkese
sağlıklı mutlu stressiz neşeli bir gün diliyorummmm

canıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm Şeniz Şeniz Şeniz

ablaaaaaammmmmmmm çok özledim seniiii daha doğrusu sizi sizli muhabbetleri topik iyice boş kaldı olmuyor ama yaa büyütün şu bıdıklarıda eve geri dönün ama mafoldumben

taptaze Rüzgar resimleri :)

oy oy oy paşaya bak sen yaaww kocaman olmuş bu ablaaa pamuk resmen pamuk yirim ben onu. Şeniz

gülçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ne haber yavru kuş.fıstığın nasıl?

iyiyim birtanem şükürler olsun sen nasılsın iyimisin?
hayırdır 13 ocakta ne var neden geriliyorsun tatlım?

canımmm hoş geldin nasılsın?
senin bıdıkta uyumuyor ve uyutmuyor demek sabredin kızlar bu günlerin hepsi geçecek düzen böyle gidiyor ne yapalım :sm_confused:
hemencecik bakıyorum resimlerine tatlım

ne oldu ben anlamadım :uhm:

aman efendim aman kimler gelmiş kimler

canımmmm hoşgeldin nasılsın dadlum iyimisin?

avatar süpper tam bizim topiğe göre harikasın opuyorumnanaktan

evet canım bunlar çok normal hisler sizin yaşadıklarınız ben cereni tam 2,5 ay kendi yatağımda yanımda yatırdım gözümü kapatmaya korkuyordum çok minik savunmasız bana muhtaç diye olumsuz bir şey olmasından acaip tedirgindim çünkü çok minikti ama şimdi öylemi hanımefendiyi uyutuyorum yatağına yatırıyorum gecenin üçünde beni çığlığı ile bir uyandırıyorki uyuyup kalmak o sesi duymamak mümkün değil. neymiş bizimle yatacakmış hanım kaydirigubbakcemile3 bizde alıyoruz eşimle aramıza uyuyor hemen zillim. dediğim gibi bu günler geçici kızlar sakin olmaya çalışın. bunlar çok normal haller.

günaydın dünürüm nasılsınnnnnnnn
amin canımın içi aminn güzel dileklerin için.

Aşk denilen ve yıllardır tanımlanmaya çalışılan duygu, bir annenin evladını tüm yaptıklarına ve sarf etmiş olduğu tüm kelimelere rağmen sevmesi gibi sevmek mi acaba?
Onun için mi yaşayanlar “Aşkın gözü kördür” derler?
Tüm yaşananlara rağmen gözlerine bakınca tekrar, ya da sesini duyunca, belki adı geçince bir cümle içerisinde insanın içinin titremesi, heyecanlanması mıdır aşk?
Git demesine rağmen, yanında olmak istemesi insanın.
Sevmiyorum deyiverince, ben seviyorum diyebilmek.
Onun sevdiği müzikte gözlerinin dolması.
Onun sevdiği yemekten alınan bir lokmanın büyümesi ağızda.
Onsuz geçen gecelerin daha karanlık ve daha zehirli olması.
Ona benzeyen birini görünce peşinden koşmak istemesi.
Geçen zamana inat daha net hatırlaması yüzünü ve sesini.
Olmayacağını bilerek hayalini kurmak varlığının.
Tüm kötü sözlerini unutmak, fil hafızasına sahip olunsa bile.
Tüm güzellikleri hatırlamak çok eskide kalsa bile.
O olsaydı böyle olmazı diyebilmek.
Varlığında yaşananları yaşarken özlem duymak.
Onu düşünmeden bir anı yaşamamak.
Ve unutamamak, unutmak istese bile.
Aşk insanın her şeye rağmen hala sevebilmesi mi acaba?

merhaba kızlar günaydın nasılsınız

fatoşcum canım bebişin erken gelmiş galiba çok geçmiş olsun rabbim biran önce kavuşmayı nasip etsin allah acil şifalar versin canımm

nurcum nasılsın canım çok geçmiş olsun eşinde kuzucuğunda rahatsızlanmış dikakt et kendine bacağın nasıl oldu geçtimi burada kuzucuğun çok tatlı olmuş canım maşallahh

burcum nasılsın canımm oğluşun nasıl işten ayrılmışsın hakkında hayırlısı olsun canım inşallah daha güzel bir yerde başlarsın güzelimm

ablacım canım nasılsın oğluşun nasıll maşallahh çok tatlısınız miniğin baya büyümüş allah nazarlardan saklasın

kayracım nsılsın canım ömür nasıl sağol canım allah razı olsunn

gülçinim günaydın canım nasılsın ceren nasıll maşallah senin kızda çok tatlı olmuş allah nazarlardan saklasın ne kadar çabuk büyüyorlar ya

gönülcüm sanada çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine güzelim belin nasıl oldu şimdi miraç nasıll

hilalcim nasılsın canım oğluşun nasıl eşinde geliyormuş gözün hadi gözün aydın

jasmin nasılsın canımm senin doğumun yakın dimi allah ir avazada sağlıkla kavuşmayı nasip etsin güzelim

jerror canım nasılın bitanem cemre nasıl canımm

özgemm canımm nasılsın işler nasıl yoğunmusunn

mavicim nasılsın canım berra nasıl evey ben yoğun çalıişıyıom bu aralar
diğer arkadaşlar sizler nasılsınız herşey yolunda dimii

süperrrrrrrrrrrr ellerine sağlık canımmm

üff deli olcam yaa günlerdir miraç biberonu almıyo savaş veriyom 2 saat boyunca uğraşıyorum biberonu tutsa bi gerisi geliyo ama velet uğraştırıyo beni

günaydın kumsalım ayrıldım valla inşallah hayırlı olur dediğin gibi

iyim dünürcüm evde bi yığın iş beni bekliyor ama yapasım yok hiç
valla iyice pasaklı oldum çıktım ben -tatlicadiarzu-

boşveeeeeeeeerrrrrrr lülülülülülü
hep iş hep iş nereye kadar yap yap bitmiyor ne zaman keyfin gelirse o zaman yaparsın canım benim.
senin en pasaklı halin bile temizdir ben bilirim dünürümü kaydirigubbakcemile3
evde olmanın tadını çıkar bolver işler olur nasılsa.

merhaba kızlar günaydın nasılsınız

gülçinim günaydın canım nasılsın ceren nasıll maşallah senin kızda çok tatlı olmuş allah nazarlardan saklasın ne kadar çabuk büyüyorlar ya

canımmm günaydın tatlişkom hoşgeldin nasılsın yoksun bir süredir işlerin yoğunluğundanmı?

biz iyiyiz canım bir sorun yok şükürki. cerende iyi diş çıkarıyor hatta çıkardı b,le önde altta iki dişimiz var şuan zemuszemus çok komik duruyor minicik kaydirigubbakcemile3
evet yaa zaman o kadar hızlı ilerliyorki hayat gailesi yüzünden farkında olmuyoruz hiç birşeyin bebelerde büyüyor tabii.

süperrrrrrrrrrrr ellerine sağlık canımmm

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

üff deli olcam yaa günlerdir miraç biberonu almıyo savaş veriyom 2 saat boyunca uğraşıyorum biberonu tutsa bi gerisi geliyo ama velet uğraştırıyo beni

canımmm aynı dert bizde de var şu sıralar gerçi bizimki diş çıkardığı için biberonu genelde mama yemek için değilde diş kaşımak için kullanıyor bende bu yüzden genelde kaşık maması vermeyi tercih ediyorum. biraz uğraştırıyorlar bıdıklar bizi ne yapalım.
onlar iyi olsunda gerisi boş :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…