büyümüş ya filiz abla bu...maşallah.pek şirinsiniz...
evet sanki büyümüş gibi, benim hep gözümün önünde olduğu için anlamıyorum büyüdüğünü :) ayyyyy sağol hayatım :) sen nasılsın? Ömür'üm nasıl? ve de durumlar nasıl?
hoşgeldin canım, dua et gece uyuyor, gece uyumayan bebek çok zor, uykusuz kalmak ertesi günü de verimsiz yapıyor, resimler çok güzel bu arada :)canlarımmmmm....bizz geldik ama kimsecikler yoksenağlamanasılsınız....sizleri cok ozluyorum bebegımden ınanın fırsat kalmıyor gelmeye gunduz uykumuz yok....evde dolanıyorum gece uyuyor gecede ev ısı yemek fılan zaman nasıl gecıyor anlamıyorum bıle....fatos a nolmus ya cok uzuldum allah yardımcısı olsun...canlarım yenı resımlerımızı ekledım...cok opuyorum hepınızı allah a emanet olun....bebişlerimizi cok opuyorum valla sımdı sayıcam sırayla ama öp öp bitmez :roflol::roflol:yine gelırım....arkadaslaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aman iyi olun hayatım :) Allah yardımcın olsun, sakin olmaya çalış güzelim, yapacak başka bir şey yok kabullenmekten başkabüyümüş büyümüş ablacım.maşallah.biz uykusuz yorgun ama çok şükür çooooook iyi ve kuzumla çoooooooooook mutluyuz.ama 13 ocakta kabus çökecek.çok gerginim sinirlerim bozuk.allahım yardım etsin inşallah bana...
iyi dileklerin için sağol canım :) inşallah... avatarın çok güzel :)bukadar şirinşeyi bir arada görmek iyi geldi valla. bunlar allahın bizlere birer lutfuopuyorumnanaktan
hepiniz kuzucuklarınızla uzun, sağlıklı ve mutlu yaşayın.
Şeniz
sahi bu arada avatarım nasııılllll.
canıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm Şeniz Şeniz Şeniz
taptaze Rüzgar resimleri :)
gülçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ne haber yavru kuş.fıstığın nasıl?
canlarımmmmm....bizz geldik ama kimsecikler yoksenağlamanasılsınız....sizleri cok ozluyorum bebegımden ınanın fırsat kalmıyor gelmeye gunduz uykumuz yok....evde dolanıyorum gece uyuyor gecede ev ısı yemek fılan zaman nasıl gecıyor anlamıyorum bıle....fatos a nolmus ya cok uzuldum allah yardımcısı olsun...canlarım yenı resımlerımızı ekledım...cok opuyorum hepınızı allah a emanet olun....bebişlerimizi cok opuyorum valla sımdı sayıcam sırayla ama öp öp bitmez :roflol::roflol:yine gelırım....arkadaslaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
büyümüş büyümüş ablacım.maşallah.biz uykusuz yorgun ama çok şükür çooooook iyi ve kuzumla çoooooooooook mutluyuz.ama 13 ocakta kabus çökecek.çok gerginim sinirlerim bozuk.allahım yardım etsin inşallah bana...
bukadar şirinşeyi bir arada görmek iyi geldi valla. bunlar allahın bizlere birer lutfuopuyorumnanaktan
hepiniz kuzucuklarınızla uzun, sağlıklı ve mutlu yaşayın.
Şeniz
sahi bu arada avatarım nasııılllll.
filiz ablam raüzgar kocaman olmuş ya maşallah....nasılsın ız bakalım görüşemiyoruz çoktandır..nur geçmiş olsun ne oldu ahmete grip falan mı?filiz abla yazınca farkettim bende ..bizim kızda gece yatarken pek üzüyor valla yerineyatırmaya korkuyoruz bazen...filiz abla bu arada endişeleriniz gayet iyi anlıyorum o huy bendede var tedirginim sürekli nasıl nefes alıyormu rahat mı yan yatırdıgım için acaba kolu rahatmı vs gidiyorzamanla normale girecek sanırım gülçin bir ara bahsetmişti bundan...
taptaze Rüzgar resimleri :)
günaydın dünürüm nasılsınnnnnnnn
amin canımın içi aminn güzel dileklerin için.
Aşk denilen ve yıllardır tanımlanmaya çalışılan duygu, bir annenin evladını tüm yaptıklarına ve sarf etmiş olduğu tüm kelimelere rağmen sevmesi gibi sevmek mi acaba?
Onun için mi yaşayanlar “Aşkın gözü kördür” derler?
Tüm yaşananlara rağmen gözlerine bakınca tekrar, ya da sesini duyunca, belki adı geçince bir cümle içerisinde insanın içinin titremesi, heyecanlanması mıdır aşk?
Git demesine rağmen, yanında olmak istemesi insanın.
Sevmiyorum deyiverince, ben seviyorum diyebilmek.
Onun sevdiği müzikte gözlerinin dolması.
Onun sevdiği yemekten alınan bir lokmanın büyümesi ağızda.
Onsuz geçen gecelerin daha karanlık ve daha zehirli olması.
Ona benzeyen birini görünce peşinden koşmak istemesi.
Geçen zamana inat daha net hatırlaması yüzünü ve sesini.
Olmayacağını bilerek hayalini kurmak varlığının.
Tüm kötü sözlerini unutmak, fil hafızasına sahip olunsa bile.
Tüm güzellikleri hatırlamak çok eskide kalsa bile.
O olsaydı böyle olmazı diyebilmek.
Varlığında yaşananları yaşarken özlem duymak.
Onu düşünmeden bir anı yaşamamak.
Ve unutamamak, unutmak istese bile.
Aşk insanın her şeye rağmen hala sevebilmesi mi acaba?
iyim dünürcüm evde bi yığın iş beni bekliyor ama yapasım yok hiç
valla iyice pasaklı oldum çıktım ben -tatlicadiarzu-
merhaba kızlar günaydın nasılsınız
gülçinim günaydın canım nasılsın ceren nasıll maşallah senin kızda çok tatlı olmuş allah nazarlardan saklasın ne kadar çabuk büyüyorlar ya
süperrrrrrrrrrrr ellerine sağlık canımmm
üff deli olcam yaa günlerdir miraç biberonu almıyo savaş veriyom 2 saat boyunca uğraşıyorum biberonu tutsa bi gerisi geliyo ama velet uğraştırıyo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?