Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

ben ikinci çocuktan doğum sandalyesinde vazgeçtimm kaydirigubbakcemile3

hee örenciymiş bide dio çocunadiş eğitimi veriyonuzmu dişleri yok daha dedim kaydirigubbakcemile3

ahh keşke öyle olsaaa bi bakmışın dişli kaydirigubbakcemile3

benimkide uyandıı valla şimdi oynaşmak istiyor kereta

oh oh maşallah herkese söyleme dilini ısır uyumuyor de durmuyor de bizi uyutmuyor de ki nazar değmesin bebeye.
emmesi iyi yaaa azda olsa emzir sen boşver mamada yesin memede emsin çift dikiş gitsin nolcak

sorma yaa oldu valla sağ olan büyüyor işte

tamam sende o uyanana kadar burda bizle takıl o zaman bırak işi gücü her gün aynı şey hihoyyyt

ayyy ablaamm demee allah korusunn yaaaa ne oldu bir şeymi oldu bilmediğimiz hayırdır neden sıkıldın bu kadar biri birşeymi dedi ablam???

oyyy yerim ben o7 aylık kuşu bi göreyim popişinden ısıracam

canımmm hoşgeldin nasılsınnnn
ilayda nasıl oldu biraz daha iyimi?

ısır teyzesi totosunu ye kaydirigubbakcemile3

heee bir kaç yıl geçsin aradan unutuverirsin doğumuda sandalyeyide sancıyıda

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çok iyi demişsin aptala bak damardan girmeye çalışmış ama baltayı taşa vurmuş kaydirigubbakcemile3

hee ya sorma süpper olurdu kaydirigubbakcemile5

kızlar durmuyor ben kaçmak zorundayım... şimdilik bye

hadi git bak sen ablam grş. yine

ilgline ablacım sen oğluşunla

bugün biraz daha iyi canım

yaa ben yeni gelmiştim ama senağlamasenağlamasenağlama
aman iyi olsun presesim benim
unutrmuyum bilmem valla umarım unuturum

mavicim hoşgeldin dicektim gitmişin
maşallah berraya
demek ufaklık memeyi keyif olarak emiyo benimkide öyleydi
mama daha çok yiyyodu şimdi artık hep mama
sağlıklı olsunlarda napalım

ay evet burcu kapı çaldı komşu kapıdan ugrayıp gitti şimdide berra uyandı ama aglamadıgı sürece yatagından almayacagım 5 dk dır yatıyor yatagında öylece..birazdan geri gidebilirim..

evet şans meselesi olduğu kesinlikle doğru, bir arkadaşım hapla korunurken hamile kaldı, ki kesinlikle aksatmadan içtiğini söylüyordu
ablacım iğneyle hamile kalanını bile duydum ben kaydirigubbakcemile3 demek hiç bişeyin garantisi yok akannehir

kız özgeeeeeeeeeeeeee... ismin var cismin nerde bakiim? özledim seniiiiiiiii
ablaaaaaaaaaaaammmmmmm bende çok ösledimmmmm mafoldumben seri olamıyorum yaaaa

özcümmm bırak işi gücü boşverrrrrrrr
bulcukummm ben onu bırakırsam ya oda beni bırakırsa olumunekankayizsmile

dağıtıcam anam bölcem çarpçam parçalıcam seni zaten yine düz duvara tırmanıyorum çıkma sakın önüme ezer geçerim vallahaaaa :asigim:
sana ses etmem yavrummmm Şeniz
üfff şu saçma sapan satıcılardan bıltım zile basıp duruolar çocuk uyancak lmaz:
diş macunu satıo kızın teki
fırçalamıom ben dicektim kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: manyaakkk porselen benimkiler makineye atıom deseydin aklinialirimsmile

dr bana adetinin en yoğun olduğu gün gel dedi, bilemiyorum ki... amaaaaan o kadar alıştım ki dr'a açmaya, hiç garip gelmiyor artık bana, ar damarım çatladı galiba kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oo güzelim bize göre daha çok var...seni ynede sık görmek istiyoruz aramızda..kaydirigubbakcemile
canım elimden geldiğince burdayım işte sizlerden ayrı kalamam bazen okuyorum yazamıourm idare ediorum iştee zemuszemus

ablacım ne güzel hepiniz burdasınız
kuzuma buhar verecemde sizi gördüm birazdan yapayım o işi
çok özledim hepinizi
nurummm uzun bi aradan sonra dimi bitanemmmm :hulya:

hoşçakal ablacımmmm opuyorumnanaktan

derya hamişmisin canım hayırlı olsun allah sağlıkla kucağını almayı nasip etsin. zeynepçiği erkenden abla yaptınız ha maşallah
evet cnm hamileyim tekrar,süpriz oldu ekenden abla oldu zeynebim
sağol Gülçin teşekkür ederim,evet tek gebelikmiş,inş bakalım hayırlısıyla gelir çileğim.
canım hamileymişsin hayırlı olsun yaa hızlı çıktın valla hayırlı olsun inş
sağol cnm ,,bana kalsa hızlı çıkmayacaktım da korunmamaıza rağmen kalınca hılzı oldum
hehe evet ama maviş mavişte ayrı bi tatlı oluo yaww yok kız bizimki bariz mavi genelde bebişlerin lacivert gibi oluo ya,canım adını elif koyduk
adıyla yaşasın miniğin
beyazcım 2.hamişlik hayırlı uğurlu olsun canımmm kolay bi süreç olur inşallah..

..
sağol özge

sağol cnm
çok sevindim canım, hadi bakalım, Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :) sınavında da başarılar canım :)

:)
sağol ablacım

bunu yolladım galiba daha önce ama hatırlamıyorum valla bunadımmı ne:))))))))99

maşallah ne kadar hoş çıkmışssınız,doğumdan sonra kilo kalmadı herhalde burcu sende

nurcum sanada alıntı yapmıştım olmamış sanırım sağolasın,ilayda da iyileşmiştir umarım.

bende iyi diyim iyi olsun kusummm ökrüsürüyorum ascıkk:sinifsinif:

ooyyy dimmeeee
canım yaa aman hasta olmayasın çok dikkat et kendine kuzummmm

sağol Gülçin teşekkür ederim,evet tek gebelikmiş,inş bakalım hayırlısıyla gelir çileğim.

hımmm hakkında hayırlısı dediğin gibi hayırlısı ile gelir miniğin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…