şu gaz proplemi bile bana ikinci çocuğu yapma düşüncesinden uzaklaştırıyor valla :) umarım Rüzgar'ın da problemli olmaz diş çıkarması :) kıyamam Cerenimeyavrum benim
valla doğru diyorsun sonra yıllar geçip gidiverecek
:roflol: :roflol: :roflol: alemsin yaaa
hheee üniv öğrencileri onlar geçende bize geldi akşam vakti hemde
okuyorum okul masraflarımı çıkarıyorum bir tane alın diye tutturmuştu
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kociş nerdeyse dövecekti kızı okula gelirken diş macunanımı güvendin diyor kaydirigubbakcemile3
bekliyoruz :hulya:
keşke bütün bebişler sorunsuz çıkarsa dişlerini gece uyusalar sabah uyandıklarında bütün dişleri çıkmış olsa ne güzel olur dimi
yalnız bu benzetme şey gibi oldu
ben bu gece hamile kalayım bir hafta göbüşlü gezeyim
yatayım gece
sabah uyandığımda bebiş yanımda olsun der gibi kaydirigubbakcemile3
balık burcuyum beeennn hayal dünyam çok geniş :asigim:
geçiyor yıllarrr geçip gidiyor akıyor zamannnn bilmiyorumkismile
aynen
valla uyandı sivrisinek misali vızıldıyor şu an :)
valla oğlan izin verdiği sürece buradayım
nen iyiki söyledik haaa
valla bu aralar beni burası fazlasıyla baymaya başladı canımcım, şeytan topla pılını pırtını, al çocuğunu, bırak kocayı git diyor... bir gün o şeytana uyuvereceğim galiba
evet fitilli kaydirigubbakcemile3
Rüzgar'ı emzirdim
ayyy bugün bize de geldiler, dergi dağıtıyorlarmış offfffff, oğlan uyanacak diye uçtum kapıya, neyse allahtan uyanmadı ama uyansaydı var ya o dergiler kafalarında paralanırdı
gülçinm gece çok şükür uyuyor ama arada azıyor onada katlanıyoruz işte..geç uyuyor ama dalınca sabaha kadar uyuyor ..berra hala meme emiyor ama mama daha çok tabii kahve niyetine emiyor ..mafoldumben
maaşallah 7 ay oldu bile zemuszemus ne çabuk büyüyorlar kuzucuklarımız
bu arada deminden beri yazacam alıntı yaptım ama ancak fırsat buldum berra hanımdan aglamaya başlayınca kucagıma almak zorunda kaldım sonrada alt degiştir emzir falan ancak uyudu minigm..kaydirigubbakcemile5
valla bu aralar beni burası fazlasıyla baymaya başladı canımcım, şeytan topla pılını pırtını, al çocuğunu, bırak kocayı git diyor... bir gün o şeytana uyuvereceğim galiba
Rüzgar'ı emzirdim
sağol nurcum hoşgeldin
ilayda nasıl oldu
kızlar durmuyor ben kaçmak zorundayım... şimdilik bye
oyyy yerim ben o7 aylık kuşu bi göreyim popişinden ısıracam
ben ikinci çocuktan doğum sandalyesinde vazgeçtimm kaydirigubbakcemile3
hee örenciymiş bide dio çocunadiş eğitimi veriyonuzmu dişleri yok daha dedim kaydirigubbakcemile3
ahh keşke öyle olsaaa bi bakmışın dişli kaydirigubbakcemile3
kızlar durmuyor ben kaçmak zorundayım... şimdilik bye
ayyyy ne güzel hepiniz burdasınız opuyorumnanaktan
ilgline ablacım sen oğluşunlakızlar durmuyor ben kaçmak zorundayım... şimdilik bye
aman iyi olsun presesim benimbugün biraz daha iyi canım
yaa ben yeni gelmiştim ama senağlamasenağlamasenağlama
unutrmuyum bilmem valla umarım unuturumcanımmm hoşgeldin nasılsınnnn
ilayda nasıl oldu biraz daha iyimi?
ısır teyzesi totosunu ye kaydirigubbakcemile3
heee bir kaç yıl geçsin aradan unutuverirsin doğumuda sandalyeyide sancıyıda
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çok iyi demişsin aptala bak damardan girmeye çalışmış ama baltayı taşa vurmuş kaydirigubbakcemile3
hee ya sorma süpper olurdu kaydirigubbakcemile5
hadi git bak sen ablam grş. yine
ablacım iğneyle hamile kalanını bile duydum ben kaydirigubbakcemile3 demek hiç bişeyin garantisi yok akannehirevet şans meselesi olduğu kesinlikle doğru, bir arkadaşım hapla korunurken hamile kaldı, ki kesinlikle aksatmadan içtiğini söylüyordu
ablaaaaaaaaaaaammmmmmm bende çok ösledimmmmm mafoldumben seri olamıyorum yaaaakız özgeeeeeeeeeeeeee... ismin var cismin nerde bakiim? özledim seniiiiiiiii
bulcukummm ben onu bırakırsam ya oda beni bırakırsa olumunekankayizsmileözcümmm bırak işi gücü boşverrrrrrrr
sana ses etmem yavrummmm Şenizdağıtıcam anam bölcem çarpçam parçalıcam seni zaten yine düz duvara tırmanıyorum çıkma sakın önüme ezer geçerim vallahaaaa :asigim:
:roflol::roflol: manyaakkk porselen benimkiler makineye atıom deseydin aklinialirimsmileüfff şu saçma sapan satıcılardan bıltım zile basıp duruolar çocuk uyancaklmaz:
diş macunu satıo kızın teki
fırçalamıom ben dicektim kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3dr bana adetinin en yoğun olduğu gün gel dedi, bilemiyorum ki... amaaaaan o kadar alıştım ki dr'a açmaya, hiç garip gelmiyor artık bana, ar damarım çatladı galiba kaydirigubbakcemile3
canım elimden geldiğince burdayım işte sizlerden ayrı kalamam bazen okuyorum yazamıourm idare ediorum iştee zemuszemusoo güzelim bize göre daha çok var...seni ynede sık görmek istiyoruz aramızda..kaydirigubbakcemile
nurummm uzun bi aradan sonra dimi bitanemmmm :hulya:ablacım ne güzel hepiniz burdasınız
kuzuma buhar verecemde sizi gördüm birazdan yapayım o işi
çok özledim hepinizi
hoşçakal ablacımmmm opuyorumnanaktankızlar durmuyor ben kaçmak zorundayım... şimdilik bye
bende iyi diyim iyi olsun kusummm ökrüsürüyorum ascıkk:sinifsinif:günaydınnnnnn kankaaaaaaa
iyiyim şükür sen nasılsınnnn olumunekankayizsmile
evet cnm hamileyim tekrar,süpriz oldu ekenden abla oldu zeynebimderya hamişmisin canım hayırlı olsun allah sağlıkla kucağını almayı nasip etsin. zeynepçiği erkenden abla yaptınız ha maşallah
sağol Gülçin teşekkür ederim,evet tek gebelikmiş,inş bakalım hayırlısıyla gelir çileğim.senin adına çok sevindim güelim hadi gözün aydın.
tek gebelik sanırım buda güzel haber sağlıkla doğar kucağına alırsın inşallah
umarım sorunsuz bir hamilelik ve doğum yaşarsın :1hug:
:
sağol cnm ,,bana kalsa hızlı çıkmayacaktım da korunmamaıza rağmen kalınca hılzı oldumcanım hamileymişsin hayırlı olsun yaa hızlı çıktın vallahayırlı olsun inş
adıyla yaşasın miniğinhehe evet ama maviş mavişte ayrı bi tatlı oluo yaww yok kız bizimki bariz mavi genelde bebişlerin lacivert gibi oluo ya,canım adını elif koyduk
sağol özgebeyazcım 2.hamişlik hayırlı uğurlu olsun canımmm kolay bi süreç olur inşallah..
..
sağol cnmbeyazcım hamile imiş hayırlı olsun güzelim ama fazla gelmiyorsun artık neden gerçi bende gelmiyorum fazla malum ama arada giriyorum gözüme takılmış fazla ugramadıgın ..hatice entelliye ierror da gelmiyorlar sanırım bu ara ..nurcum çok geçmiş olsun yaaa ah kuzum sürekli rahatsızlanıyor dua oku annesi ona sık sık aman ihmal etme..tekra çok geçmiş olsun..ablacım nasılsın rüzgarımız nasıl?gülçinim seninle konuştuk bugün bak geldim kimse yok ama ben yine yazayım dedim..arifecim tatlım ne haber sende görünmüyorsun sık..yengeç hala yogunluk mu yaaa en ne zaman rahatlayacan be kuzum....jasmininin de fotolarına bakayım hemen..fatoşcum umarım bebişine saglıkla kısa zmanda kavuşursun moralinide bozma sakın...
sağol ablacımçok sevindim canım, hadi bakalım, Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :) sınavında da başarılar canım :)
:)
bende iyi diyim iyi olsun kusummm ökrüsürüyorum ascıkk:sinifsinif:
sağol Gülçin teşekkür ederim,evet tek gebelikmiş,inş bakalım hayırlısıyla gelir çileğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?