Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

slm herkeze nasilsiniz? biz iyiyiz cok sükür bayadir ugriyamiyorum annem amaliyat oldu belinden bel kemigi vidalandi 4 gün sonrada bel fitigindan amaliyat oldu günüm hep hastanede geciyor miracda hasta oldu yavrum rezil oldu yolarda..varmi bir degisiklik? herkezi öpüyorum zaman buldukca gelicem insallah byeeeeee

Merhaba kızlar, bugün ancak girebildim nete... Öğlen doktora gittim, sonunda taktırdım spiralimi, bakalım bünye kabul edecek mi, şimdilik bir sorun yok ama çok canım yandı, dr normal dedi henüz 2 ay oldu doğum yapalı, hassas şu an rahiminiz dedi, neyse şimdi iyiyim... Fakat oğlan çok huzursuzdu bugün, kimseye bırakmak istemediğim için onu da götürdük, tabii uyku saati, meme saati şaştı ve eve gelince uyutamadım bir türlü, ne memede uyudu ne yatağında ne başka bir yerde, huysuzluğu had safhadaydı, neyse 4.30 gibi uyudu 7.00'ye kadar, sayesinde ben de uyudum... bu arada iki gündür kaka yapamadı, ki günde en az 3-4 kere kaka yapardı kuşum, neyse en sonunda fitil koydum yaptı ama yeşilimsi bir kaka olunca panikledim biraz, sizce normal mi yeşil kaka tecrübeli anneler? kısacası bugün oğlum çok yordu beni... sizler nasılsınız kızlar?

inşallah canımmm Rabbim sağlıkla kavuştursun ve hiç ayırmasın.. aminn

canımm geçmiş olsunn annenede oğlunada..sen nasılsın seninde belin kötüydü iyice fena olmasın bu koşturmada??

ablacım spiralin hayırlı olsunn geçmiş olsunbilmiyorumkismile bebişin baya huzursuz olmuş kıyamam yaa belki kaka yapadığı içindi huzursuzluğu ama yapmış rahatlamıştır inşallah..
bizde bildiğin gibiyiz işte bi bakıosun toplaşıyoruz bi bakıosun çil yavrusu gibi dağılıyoruz bugun nasıl olcaz bakalımm ihmal etmeyelim birbirimizi çok özledimmm..

günaydin cancanlarrropuyorumnanaktan mutlu huzurlu bir gün olur inşallah hayırlı cumalar olsun

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinize kocamannnn günaydııınnnnnnnnnnnn
haydi kalkında gelin buraya kahvaltıyı hazırladım çayda demlendi sizi bekliyorum hu huuuu

senin o muhasebeci karıyı bir yolasım var sorma gitsin anasını satiiimmm yaaaa
ne uyuz tipler var heeee kesin senin muhasebeci koca dötlünün tekidir heee kendisi kalkmıyor ayağına istiyor yaaaa büyümüştür onun dötü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yol beni anam yol parçala böl çarp her istediğini yap yavrummmm
olan oldu çünkü artık ben gittimde geldim bilene zemuszemus

oyyyy canım benim yaaa inşallah birtanem inşallah iyi olacaksa eğer kalsın tabii ne kadar kalacağı önemli değil yavrum eninde sonunda inşallah gelecek anneciğine babacığına kuzumuz :Saruboceq:

canımmmm çok çok geçmiş olsun annenede miracımızada
canım benim yaaa annen ordamı ameliyat oldu tüh bakan biri varmı peki yardımcı olabilecek felan
ayy senin için çok zor olmuştur bir yanda annen bir yanda evladın allahım sana sabır güç kuvvet versin güzelim. her yere yetişecem diye kendinide ihmal etme kuzum olurmu seninde çok çok sağlıklı olduğun söylenemez en azından şimdilik.

ablacımmmmm gözün aydın demek takıldı şu meşhur spiralll ayy ablaa çokmu acıdı kıızzz delikafadulden delikafadulden ayyy taktıranlar bana hissetmiyorsun bile dediler yaaa hissetmeyenlerin baya laçkalaşmış heraldeki hissetmiyorlar kaydirigubbakcemile3 ne biçim yorumdu şimdi bu sabah sabah ne oluyor bana yaaa delikafadulden

ablacım yeşil kaka normal panik olma sakın bizde de bir dönem öyle oldu sarı idi sonra yeşile döndü yediği şeyler değiştikçe ve büyüdükçe değişiyor sonrada kahverengiye döndü ve hala öyle hatta bazen kapkara oluyor çünkü benim kuduruk kızım bulduğu herşeyi yemiş oluyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

biz iyiyiz ablam asıl sen nasılsın kanama ne durumda? etkiledimi kanamanı spiral?
ağrın sancın varmı?

günaydin cancanlarrropuyorumnanaktan mutlu huzurlu bir gün olur inşallah hayırlı cumalar olsun

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn can kuşum yavrum birtanem nasseenn guulümmm opuyorumnanaktan

umarım dediğin gibi bir gün olaar balıımm

sizin için o kadar kahvaltı hazırladım çay demledim ama hiç biriniz gelmediniz alacağınız olsun hepinizin
bende bir daha size yemek felan yapmıcaammmmmm

aa kahvaltı süper ben anca gelebildim hepsini siler süprrüm şimdi dünür sen hiçmerak etme
dün gündeydim kayınvalidemde kaablık miracı huzursuz etti sanırım tüm gece uyuyamadı

gönülcüm geçmş olsun annene miraçda hasta olmuş kuzum iyileşsin bi arn önce ikiside

filiz abla hadi güle güle kullan spiralini :)))) bi kere miraçta yeşil kaka yapmıştı bayramdı hatta sanırım üşüttükleri için yeşil renk oluyor

aa kahvaltı süper ben anca gelebildim hepsini siler süprrüm şimdi dünür sen hiçmerak etme
dün gündeydim kayınvalidemde kaablık miracı huzursuz etti sanırım tüm gece uyuyamadı

dünürümmm hoş geldin nassennn
gel valla ya baksana öğlen oldu bizim hatunalrdan hiç birisi yok ne tembel çıktı bu karılar yahuuuu -tatlicadiarzu-
ye anam ye sen bari sen yeee yavrucum

oohhh ben dediydim zaten bizim dünür güne gitmiştir deyii bak tutturmuşumda gördünmü nasıl geçti kııı gün kayınna ile kaydirigubbakcemile3

kızlarrrrrrrrrrrrr burda süpper bir hava varrrrr lapa lapa kar yağııyorrr her taraf bembeyaaaaazzz yuuppppiiiiiiiiiiiiiiiii

eline sağlık hepsi çok lezzetliydi olumunekankayizsmile
he çok kalabydı gün aslında benim gidiş amacım miraçla bi yere çıkılmaz görsünlerdi ve nitekimde gördüler kaydirigubbakcemile3 çünkü heps akraba ve gitmiyorum diye laf yapıolardı kayınnada hep onla gezeyim istiyodu artık istemezler herhalde zemuszemus
kızlarrrrrrrrrrrrr burda süpper bir hava varrrrr lapa lapa kar yağııyorrr her taraf bembeyaaaaazzz yuuppppiiiiiiiiiiiiiiiii

burdada bi ara kocaman kocaman lapa lapa kar yağdı şimdi sulu kar yağıyor ama çok soğuk hava

afiyet bal şeker olsun dünürümmm

vaayy çakal gelin seniiiiiiiiiiiiii aklinialirimsmile
uyuz oluyorum bu ısrarcı kayınnalara vede akrabalara gıcıklar insan halinden anlamaz uyuzlar
neyse iyi etmişsin kendi gözleriyle görmüşlerdir bir daha söz konusu olmaz.....

burasıda soğuk cancanım allah dışarda kalanların vede dışarıda çalışmak zorunda olanların ayrdımcısı olsun

burda yerler bembeyaz olduuuuuuu :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
haftasonu kızımla kartopu oynucam böyle giderseeeeee :dance: :dance: :dance:

cok sagol canim allah razi olsun.ben nasil olayim kendi derdimi unutdum ama bugünüme sükür..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:

burasıda beyaz olsun nolurr nolurralkisalkisalkis ama bursada genelde gece yağar sabah bi bakmışın her yer bembeyaz

cok sagol gülcincim.evt burda amaliyat oldu yardim edende ben o bu yani.
okadar yoroldumki ....
kendimi cok ihmal ediyorum daha dogrusu kenimi unutdum artik ne fizik tedaviye gidiyom zamanim yok ...

sagol canim annem biraz daha iyi miracda eh iste sürekli hava veriyorum hayirlisi artik
senin mirac nasil yavrum massallah büyümüs...

merhaba kızlar nasılsınız
gülçinim nasılsın canım ellerine sağlık kahvaltı çok güzel olmuş ama burcudan bişi kalmamışş :)

burcum nasılsın canımm kızım paso geziyon otursana çocunla sıcacık evindee

gönülcüm nasılsın canım

sagol canim annem biraz daha iyi miracda eh iste sürekli hava veriyorum hayirlisi artik
senin mirac nasil yavrum massallah büyümüs...

tez zamanda sağlıklarına kavuşsunlar inşallah sende kendini unutma bak oğluna sen bakcan sana ihtiyacı varr
benim miraç valla büyüdü yaramaz bişi oldu çıktı erken diş çıakrtma problemmimiz var bizim mama yiyyodu sadece şimdi mamayıda almıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…