günaydın canımcıklarım
herkezler iyi anlaşılan fatoşumun oğluşunada maşallah yakında kavuşçak annesine
tickeri ancak bu kadar yapabildim :)))
heh tarih doğru oldu sonunda ama kuzumun resmi çıkmadı
neyse resimsiz idare edicez artıkın :))
gündemde galiba spiral konusu var ben hiç olunlu bakmıyorum ona
eltim ikinci çocuğna spiralle hamile kaldı
hap kullanıyorum ben daha öncede hap kullanmıştım hem adetimi düzenlemsi içinde kullanmam gerek
bugunun ilk iki mamasını yedirebildim çok şükürzemuszemus
akşam çok ağladı 11 e kadar uyutamadım dişleri yüznden ağrısı olabilceni düşündüm fitil yaptım yarım etkisini anca gösterdi sanırım fitil sakin sakin yedi mamasını opuyorumnanaktan
eh öyle artık
evet gündem korunma yöntemleri ile ilgili ve şimdilik ben filiz abla nur üçümüzde spiral ile korunmayı düşünüyoruz nur zaten kullanıyorda bakalım ablamla benide korucakmı
valla o şans meselesi be güzelim hiç bir korunma yöntemi %100 değil bu yüzden artık bahtımıza ne çıkarsa hapı bende çok istedim hem korunma hem tedavi amaçlı ama bünem istemedi. bakalım rahim içi araçla nasıl olucak bünye onu isteyecekmi :uhm:
senin adet kanamaların düzensizmi?
doğumdan sonra düzen bozuldu dimi?
oohh maşallah nazar değmesin
bizim kız ilk iki süt dişini çıkardı alttan fakat üstlerde sanırım süt dişlerinden önce köpek dişleri çıkacak ve onlar canını acıtıyor galiba biraz iştahsız yavrum ya durgun o yüzden bu çocukların dertleri bitmiyor gaz bitiyor diş başlıyore neyse buna şükür. rabbim dermansız dertler vermesin.
kızlarrrrrrrrrrrr bu gün cerenim tam tamına 7 aylık oldu sositososito zemuszemus hihoyyyt
vvaaayyy beeee zaman ne çabuk geçiyooorrr daha dün hamile olduğumu öğrenmiştiimm halbuki
canım benim hep 10 gün oluyodu çok yoğun ve ağrılı anca hapla 6 güne indirebiliyorum beni çok halsiz bırakıyor 10 gün doğumdan sonrada aynı hiç değişmedi önce neyse sonrada o bende sanki doğum yapan ben değilim acıkın bi yerlerden belli et demi yok bünye aynı bünye :umursamaz:
evet Allah dermansız dert vermesin meleklerimiz yanında olsun korusun onalrı hep
vay be maşallah gelinime büyüdü kız
valla zaman durmuyor akıp gidiyor ama biz hala kıymet bilmiyoruz değerlendirelim anımızın tadını çıkaralım valla
ooyyy dimi ytaaa doğru sen hamiş kalmadan evvel 10 gün oluyordun adet ayy kabus gibi ben dört güne zor dayanıyorum delikafadulden
hele yazın hiç çekilmiyor vallaaa delikafadulden
sorma yaaaa düzene girer dediler doğumdan sonra ama nafile yine düzensiz allahtan sancım geçti doğum birtek o işe yaradı bünyemde artık hiç sancım olmuyor çok şükür.
evet canım yaaa meleklerimizi korusun rabbim :Saruboceq:
sorma kııı dünürrr zaman su gibi vallaha hiç anlamıyor insan nasıl geçtiğini kıymet bilmek gerek gerçekten doğru diyorsun arkamıza dönüp baktığımızda keşkeler değilde iyikiler olmalı bunu başarmalıyız vereliniortak
uuyyyyy yerim benn seniii neden üzgünmüşşş buuuuuuuu
kaydirigubbakcemile5
giydiridm ya kat kat sıkıntı bastı paşayaakaydirigubbakcemile3
işin zor hayatım, Allah yardımcın olsun... amiiiiiiiinnnnnnnvalla ablacım bilmiyorum ama bazen yatmakta direniyor sürekli kucakta uyumak istiyor uyuyunca yatırıyorum yatagına tabii çok geçmeden farkediyor yendien cırlama sil baştan oluyoruz yanii..neyse sonunda uyudu şükür ama bende bittim evde koşuşturmaktan helak oldum bacaklarım agrıyor bende yatacam şimdi...kuzucuklarımıza allah rahatlık versin mışıl mışıl uyusunlar...
bugün adet oldum, yarın gidip taktırıyorum spirali, bakalım benim bünye de kabul edecek mi... tatil bitiyor yani, bakalım nasıl olacak, sanki gerdeğe girecekmişim gibi hissediyorum resmen, öffff delikafaduldenaapplaaammmmmmmmm Şeniz Şeniz
geçer ablam bu durum geçmeli geçmek zorunda geçmezse özelden görüşelim ben geçiririm bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3
inşallaaahhhhhhh :Saruboceq:
armut dibine düşermiş lafa bak lafa armut yaptı kızımı gelirsem oraya varya parçalarım seni hanııımmmm :roflol: :roflol:
madem gelin kızını sorup duruyor öyleyse buraya gelecek görecek öyle uzaktan sormalarla olmaz bu işler ablacım aynen ilet bu cümleyi mehmet abime.
zaten onlar bizim ömrümüzü yesin diye evlenmedikmi?
biz kimin ömrünü yiyoruz sanki
onlar yapıyorda
biz sütten çıkmış ak kaşıkmıyız kaydirigubbakcemile3
ayyy sen öyle diyon ama bakalım gelin hanım ne dicek
cadı görümcemi dicek tatlı görümcemi dicek
yoksa benim lafımı banamı söylicek
GÖRÜMCE GÖZ TAŞI GÖRDÜĞÜN YERDE BAS TAŞI
ben o taşı alırım onun kafasını parçalarım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tabii eğer bir gün benim salak kardeşim bir kız bulup evlenirse :roflol:
canıııııııım çok haklısın birtanem ama herşey yolunda çok şükür bak hem kilo almış hem de karşılık vermeye bile başlamış annesi, ne güzel :) Rüzgar da oğluşunu çok öpüyor, dualarımızdasın... Allah bir an önce sağlıkla kavuştursun birbirinize inşallah :)günaydınnnnnnnn!!!!!!!!
gülçincim senle ben buranın bekçisiyiz nasılsın bu gün canım?
ben iyim şükür dün oğluşumu gördüm 200 gr almış yine ii çok şükür elini bi emiyodu benim paşam acıkmıştı o anda alıp emziresim göğsüme sokasım geldi Böbrek ultrasonu çektiler dün çiş yapmasında sorun varmış doktoru hamilelik esnasında tansiyon problemi ve suyumun azalmasından kaynaklacağına bileceğini söyledi.sonucunu bu gün arayıp öğrenecem.ultrasonu başka bi hastanede çektiler bizde gittik ambulansla babası ben oğlum uzun uzun vaktimiz oldu izledim sevdim paşamı oda karşılık verdi annesine teyzelerime slm söle dedi ablalarımı kardeşlerimide çoook öpüyorum dedi.
filiz ablacım anne sütü hakkında verdiğin bilgiler için sol canım
süper olmuş :)tickeri ancak bu kadar yapabildim :)))
resim bende de çıkmıyor canım :)heh tarih doğru oldu sonunda ama kuzumun resmi çıkmadı
valla sigara kullandığım için dr spiral önerdi, doğum kontrol hapı veremem dedi, başka çare yok :) yaşayıp göreceğiz :)gündemde galiba spiral konusu var ben hiç olunlu bakmıyorum ona
eltim ikinci çocuğna spiralle hamile kaldı
hap kullanıyorum ben daha öncede hap kullanmıştım hem adetimi düzenlemsi içinde kullanmam gerek
evet şans meselesi olduğu kesinlikle doğru, bir arkadaşım hapla korunurken hamile kaldı, ki kesinlikle aksatmadan içtiğini söylüyorduevet gündem korunma yöntemleri ile ilgili ve şimdilik ben filiz abla nur üçümüzde spiral ile korunmayı düşünüyoruz nur zaten kullanıyorda bakalım ablamla benide korucakmı
valla o şans meselesi be güzelim hiç bir korunma yöntemi %100 değil bu yüzden artık bahtımıza ne çıkarsa hapı bende çok istedim hem korunma hem tedavi amaçlı ama bünem istemedi. bakalım rahim içi araçla nasıl olucak bünye onu isteyecekmi :uhm:
senin adet kanamaların düzensizmi?
doğumdan sonra düzen bozuldu dimi?
oohh maşallah nazar değmesin
bizim kız ilk iki süt dişini çıkardı alttan fakat üstlerde sanırım süt dişlerinden önce köpek dişleri çıkacak ve onlar canını acıtıyor galiba biraz iştahsız yavrum ya durgun o yüzden bu çocukların dertleri bitmiyor gaz bitiyor diş başlıyore neyse buna şükür. rabbim dermansız dertler vermesin.
oyyyy yerim ben bu kırmızı şapkalı kızı... vay be o kadar oldu demek? bilmiyorumkismilekızlarrrrrrrrrrrr bu gün cerenim tam tamına 7 aylık oldu sositososito zemuszemus hihoyyyt
vvaaayyy beeee zaman ne çabuk geçiyooorrr daha dün hamile olduğumu öğrenmiştiimm halbuki
yerim ben bu üzgün tavuğuuuuuu... kıyamaaaaaaaammmmmmmmmmm
ayyyyyy çok tatlı yaaaaa
:mymeka: :mymeka: :mymeka:
ne giydiriyon send eçocuğu o kadar soy çabuk :mymeka:
kıızz ben sizi yerimmm ikinizideee yerimmm şu tatlılığa bakk yavrummm
tü maşallah size analı oğullu maşallah
dünürüm her yerde yayınlama bu fotoyu bak cereni kızdırma bence kaydirigubbakcemile3
annaaaaaa bütün kızlar toplanıyor yavaş yavaşşşş e haydin gelinde accık sohbet edek yaww :hulya: opuyorumnanaktan sositososito
annaaaaaa bütün kızlar toplanıyor yavaş yavaşşşş e haydin gelinde accık sohbet edek yaww :hulya: opuyorumnanaktan sositososito
oyyy kıyamam, ben de öyle robot gibi oluyor çocuk ve basıyor yaygarayı, hiç sevmöiyor ve sıkıntıya gelemiyor beyefendi :)gemze gittik kayın annesi kaydirigubbakcemile3 üşümesin diye giydirdidm
:kedi::kedi:
valla hazır miraç uyyoken olumunekankayizsmile
anaammmm abla sen hala sigarayı bırakmadınmıohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
oyyy kıyamam, ben de öyle robot gibi oluyor çocuk ve basıyor yaygarayı, hiç sevmöiyor ve sıkıntıya gelemiyor beyefendi :)
aynen öyle, hazır Rüzgar da uyuyor zemuszemus
doğumdan sonra yavaş yavaş başladım canım, emzirdiğim için çok dikkat ediyorum ve az içiyorum... napiim tek lüksüm o şu yaşadığım memlekette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?