allahım yarabbim tam bir sattir uyutmaya çalışıyorum uyudu yatağına koydum hiç uyumamış gibi açtı gözleridelikafaduldenakannehir
ooyyy canım yaaa ne olucak böyle yatırmasaydın keşke yatağına uyuduğu yerde kalsaydı garibim yaa sanada onada yazık valla helak oluyorsunuz
yaaa bende istiom kahvaltııı şölee saatlerce en sevdiğim şeydirr eennnn arkadaşlarımlaaa opuyorumnanaktangünaydınnn yvarummmm nasseennnnn
ooyyy canımcım yaaaa kıyamam sanaa kııızzz yakın olaydık vallaha beraberce yapardık o keyfi anasını satiim alırdık bebeleri giderdik güzel bir yere kahvaltı etmeye gariiii onlarda hava alırdı anasını sattığımın memleketinde şööyle keyşf yapacak kadar bile bir arkadaşım yok yaaa ne kadar şanssızım insanlar ne kadar çıkarcı menfaatçi :1no2:
sabah sabah moralim bozuldu bak gördünmü dünür
ne olurdu aynı şehirde olaydık :1no2:
hadeeee yaaaa ilahi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok özge evin içine girmiş sarhoş herif kaydirigubbakcemile3
sen zaten paççozsun anacımmm süslensen nolcekkkkk kaydirigubbakcemile3
bu gidişle tamami ile baba evinde kalcan anacım turşunu kuacak anan senin kaydirigubbakcemile3
oohhhooo karı kim bilir nerde adamda ne içmiş kalmış orda vayy beeeee
ayyy canımmm sen gel ben sana ne kahvaltı masaları hazırlar ne çaylar kahveler yaparım canımcımmmm gel hele gel
sempatiksalakcinni böle yapcannnn :mymeka:allahım yarabbim tam bir sattir uyutmaya çalışıyorum uyudu yatağına koydum hiç uyumamış gibi açtı gözleridelikafaduldenakannehir
bencedeeeecokacimcoookhe valla dünür ne iyi olurdu valla sabah keyfii yapardık
işkence etme nen çocuğaaa yolarım seniiiana kucağında yerde uyudu soğuk gelmesin diye yatağına koydum yatğında konuşuo şimdi gitmiyorum yanına çok sinirlendim uyucakta mama yedircem daha güyaa
he valla dünür ne iyi olurdu valla sabah keyfii yapardık
ana kucağında yerde uyudu soğuk gelmesin diye yatağına koydum yatğında konuşuo şimdi gitmiyorum yanına çok sinirlendim uyucakta mama yedircem daha güyaa
yaaa bende istiom kahvaltııı şölee saatlerce en sevdiğim şeydirr eennnn arkadaşlarımlaaa opuyorumnanaktan
napemm beee kaldım kalcağım kadar bilmiyorumkismile
sempatiksalakcinni böle yapcannnn :mymeka:
bencedeeeecokacimcoook
işkence etme nen çocuğaaa yolarım seniiiklava: burçç kısss güne gelmicenmi sen şimcikkk :çok üzgünüm:
valla öz hiç gelesim yok evden çıkmaya çıkmaya çıkmak bi tuhaf geliyo artık anneme bile gidlie 1 ay olmuştur kesin yaz olmasını bekliyorum miraçla bi yere gidilmez bu havada
:çok üzgünüm::çok üzgünüm: nütfeennnnn mafoldumbenvalla öz hiç gelesim yok evden çıkmaya çıkmaya çıkmak bi tuhaf geliyo artık anneme bile gidlie 1 ay olmuştur kesin yaz olmasını bekliyorum miraçla bi yere gidilmez bu havada
aman olmasın napayımm allah allaahhh :dilcikar:ayyyyy valla nasıl canım istedi şimdiiii şöyle dumanı üzerinde ekmek tavşan kanı demlenmiş bir çay çıtır çıtır kızarmış patatesler domates salata peynir zeytin
ve sıcacık sohbetlerin olduğu dost insanlarla dolu bir masa ayyyyyy süpperrr olurdu neenn
cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
NE OLURDU ŞÖYLE BİR MASANIN ETRAFINDA OLAYDIK GÜLÜŞ CÜMBÜŞ ÇOLUK ÇOCUK
ayyyy benimdeeee kankaaaaaa olumunekankayizsmile
ulan varya sabah sabah nasıl içim gitti şimdi yaaa uuufffffffffffff
kaldın sen zati kızım kaldın koca felan yok sana artıkın -tatlicadiarzu-
aman olmasın napayımm allah allaahhh :dilcikar:
şu sofrada olmak istiyorummmmmmmmmm bilmiyorumkismile hep birliktee :lepi:
bencedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee olumunekankayizsmileayy bencede boşveerrr otur babanın evinde rahatmı battı :dilcikar:
bendeeeeeeeeeeeee o sofrada olmak istiyorum kızımla ve sizlerleeeeeeeeeeeee :lepi: :enbuyukkk:
ayyyyy valla nasıl canım istedi şimdiiii şöyle dumanı üzerinde ekmek tavşan kanı demlenmiş bir çay çıtır çıtır kızarmış patatesler domates salata peynir zeytin
ve sıcacık sohbetlerin olduğu dost insanlarla dolu bir masa ayyyyyy süpperrr olurdu neenn
cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
NE OLURDU ŞÖYLE BİR MASANIN ETRAFINDA OLAYDIK GÜLÜŞ CÜMBÜŞ ÇOLUK ÇOCUK
ooyyy canım benim yaaa sakin ol birtanemmm sen gergin olursan miraç iyice huysuz olur
bırak ilgilenme belki öyle mırıl mırıl uyur yatağında
ayyyy benimdeeee kankaaaaaa olumunekankayizsmile
ulan varya sabah sabah nasıl içim gitti şimdi yaaa uuufffffffffffff
kaldın sen zati kızım kaldın koca felan yok sana artıkın -tatlicadiarzu-
canım yaaa zor oluyor değilmi
dışarıyı sevmiyor galiba miraç ceren gibi
ceren hanıma ev ortamı lazım yatacak yuvarlanacak tv izleyecek
dışarıda oldumu da kucakta olacak ancak öyle kendisini güvende hissediyor şuursuz kızım benim.
:çok üzgünüm::çok üzgünüm: nütfeennnnn mafoldumben
şu sofrada olmak istiyorummmmmmmmmm bilmiyorumkismile hep birliktee :lepi:
oyy dünür canım çekti valla daha kahvaltı edemedim zaten boshayallersmile
miraç dışarı seviyo sokakta gezdir onu bakınsın işi gücü o ama misifrlik için bi eve gittimi durmuo insanları sevmiyo anası kılıklı şeykaydirigubbakcemile3
:Saruboceq:
yaz gelsin öz gülçine gidicez inşallah kahvaltı yapmaya sende olursun süper olur:lepi:
miraça az bişi biberon maması içridim fazla içmedi kaşık mamasını dendim kıvamı tutmuyo herhalde koyu olmıcak su gbide olmadı ondandan 5-6 kaşık yedirdim bi süre tok tutar herhalde onu uyudu şimdi bakalım kaşıkla yedirmek ne zormuş benim yüzümbile mama oluyo püskürdükçe
inşallah burçcumm boshayallersmileoyy dünür canım çekti valla daha kahvaltı edemedim zaten boshayallersmile
miraç dışarı seviyo sokakta gezdir onu bakınsın işi gücü o ama misifrlik için bi eve gittimi durmuo insanları sevmiyo anası kılıklı şeykaydirigubbakcemile3
:Saruboceq:
yaz gelsin öz gülçine gidicez inşallah kahvaltı yapmaya sende olursun süper olur:lepi:
katı pişirsen az sulu olmuyomu bilmiyorumkismilemiraça az bişi biberon maması içridim fazla içmedi kaşık mamasını dendim kıvamı tutmuyo herhalde koyu olmıcak su gbide olmadı ondandan 5-6 kaşık yedirdim bi süre tok tutar herhalde onu uyudu şimdi bakalım kaşıkla yedirmek ne zormuş benim yüzümbile mama oluyo püskürdükçe
yaptım yaptım domtesli yumurta yaptım yiyyorum cokacimcoookooyyy canım yaa damarına bastım desene aç aç durma kalk birşeyler hazırla kendine tost felan yap aç durma hadiiii
kıssss sen insanları sevmiyormusunnnn delikafadulden
kızz sen bizi nasıl kabul ettin evine o zaman insanları sevmiyondaaa CADIARZU
çocuğuda kendin gibi alıştırma nennnn :mymeka:
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
evet evet yaz gelsin yazla birliktee sizde gelinnnnnnnn lütfeeeeeennnnnnnnnnn
ben size ne kahvaltılar hazırlarım ne kahvaltılar ne masalar siz gelin yeterki yaaaaaa alkisalkisalkis
ooyyy canım yaaa seninki zor yiyor demekki allah yardımcın olsun ne diyim gülüm.
bir süre tok tutar ama hemencecik acıkır bakalım ne kadar uyuyacak
sempatiksalakcinni denerizinşallah burçcumm boshayallersmile
çocuğu evden çıkartmaya çıkartmaya yabancı ettin satenn..bizi görcek çocuk yabancı bilcekk..tembellik yapmaaklava: tak altına eşofman gel işte baktın durmuyo hızır acil fazıl kocasına et telefon gelsin almaya 10 tane karı bi çocuğu oyalayamıcazmı alsanaalsanasmile
katı pişirsen az sulu olmuyomu bilmiyorumkismile
az uyla katı pişirsen demek istemistim çok devrik bi cümle olmuş kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun balımmm cokacimcoookyaptım yaptım domtesli yumurta yaptım yiyyorum cokacimcoook
kalabalık bana yakın olmayan ortamda çok sıkılırım ben amabana belliolmuo ikizler burcuyum sevebiliyomda bazen sempatiksalakcinni
ben yiyem yemeğimi mamayı hazır edicem uysempatiksalakcinnikusudan tepicem yine bakalım yicekmi
sempatiksalakcinni deneriz
anladım ben olumunekankayizsmile
hmmmm cahillik ne kötüüübilmiyorumkismilebu mama pişirilmiyoki biberon mamasına ilave ediyosun sadece karıştırıyosun o kadarr
afiyet olsun balımmm cokacimcoook
zeki karısın anlarsınn seeennnolumunekankayizsmile
hmmmm cahillik ne kötüüübilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?