Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

az uyla katı pişirsen demek istemistim çok devrik bi cümle olmuş kaydirigubbakcemile3

allah cezanı vermesinnnn özgeeeee
pirinç unumu kız o pişmez annem o pişmez tüüü cahil karı
senin çocuğun olsa bakamazsın nen sen bizletakılmaya devam ette sana öğretelim yavrum kaydirigubbakcemile3

afiyet bal şeker olsun yavrucum yarasın

hımm anladım gelininde öyle işte ik,zler burcu çift karakter gülerken ağlayabiliyor şaşıyorum bendeee :1shok:

ye sen yemeğini sonrada damadımı doyur bakalım inşallah yer

bu mama pişirilmiyoki biberon mamasına ilave ediyosun sadece karıştırıyosun o kadarr

bende yazdım ya koptum burda yaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni

sağol şekerim oldu bilekaydirigubbakcemile3
he bende cahilim kıı mama konularında ne bilelim mama yemioz hergün dimi amasempatiksalakcinni
:kedi::kedi: öle heralde yaniiii biberon mamasının biberonda ılık suyla çalkala yapıldığını gördüm ama kaşıkla verirken nasıl olduğunu bilmiodum ama napimmmm:kedi:

bugun 3 kişiyiz burda anlaşılan arifede uğramadı
efttt özge burcu gülçin üçgeniii olumunekankayizsmile

bilmiyorumkismile maytap geçmeyin nen yolarım heee alsanaalsanasmile çocukmu büyüttüm ne bileyim hakir görmeyin beniiii mafoldumben

efttt özge burcu gülçin üçgeniii olumunekankayizsmile

bilmiyorumkismile maytap geçmeyin nen yolarım heee alsanaalsanasmile çocukmu büyüttüm ne bileyim hakir görmeyin beniiii mafoldumben

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

ooyyyy gülümmm kıyamam sanaaa beeennn gel bir öpem seni Şeniz

tamam be tamam anlatmaya çalıştık işte sen hele bir koca bul önce sonra sana nasıl çocuk yapılacağını ay şey pardon bakılacağını anlatıcam söz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bilmiyorumkismile öp beniiii

anam bilem dioki daha koca bulmadan çocuk tecrübesi buldun sempatiksalakcinni

o gün gelsin her bişeyi öğretirsiniz artıkınnn :dilcikar:

nebrsiniz güzeller?bebişleriniz nasıl hepinizin artık hamiş kalmadı topikte sanırım inş.yeni hamişlerimiz olur en kısa zamanda kumsalım ve neşeminzemuszemus

ben bebişi uyuttum kocişe sattım inş.uyanmaz da biraz hasret gideririm.hiç uykusu yok ya yarım saat 1 saat anca uyuyo kucağa da çok alıştı bide meme bağımlısı oldu emmesede memde duruyo öyle uyuyo ya bırakıp biyere de gidemiyorum çok cin şimidiki veletler ya parmağında oynatıolar insanı -tatlicadiarzu-

ya bide daha önce sormuştum ya erkek bebişleri olanlar sünnet ettiren oldu mu doktorum erken dönemde sünnet en iyisi yaptıralım dedi napsam bilemiyorum herkes bişey sölüyo bilmiyorumkismile

bu arad ben adet oldum da bitti bile sempatiksalakcinni

ya herkes nere gitti kırk yılın başı gelebildim gitmeyin nolur

:roflol::roflol:

bilmiyorumkismile öp beniiii

anam bilem dioki daha koca bulmadan çocuk tecrübesi buldun sempatiksalakcinni

o gün gelsin her bişeyi öğretirsiniz artıkınnn :dilcikar:

dünyada arasan bizim gibi hoca bulamssın :roflol:

nebrsiniz güzeller?bebişleriniz nasıl hepinizin artık hamiş kalmadı topikte sanırım inş.yeni hamişlerimiz olur en kısa zamanda kumsalım ve neşeminzemuszemus
slm şekerim hoşgeldin biz iyyiz yani kendi adıma konuşayım iyyim uğraşıyoruz işte
ya bide daha önce sormuştum ya erkek bebişleri olanlar sünnet ettiren oldu mu doktorum erken dönemde sünnet en iyisi yaptıralım dedi napsam bilemiyorum herkes bişey sölüyo bilmiyorumkismile
valla benyaptırmadım ama çok pişmanım keike yaptırsaydım şimdi sünnet derisi yapıştımı yapışmadımı çişini yapaibliomu derdi oluo

canımmm hoşgelmişinn kuşummm

bu arad ben adet oldum da bitti bile sempatiksalakcinni

ya herkes nere gitti kırk yılın başı gelebildim gitmeyin nolur
kıss pek hızlısın maşallahhh tühhh
burdayız yafrummmm :lepi:

canımmm hoşgelmişinn kuşummm

kıss pek hızlısın maşallahhh tühhh
burdayız yafrummmm :lepi:

hoşbuldum şekerim msn deki öz sen miydin ya ben haber attım sana ama cevap gelmedi senden

hee bebek olunca insan böle hızlanıo işte sositososito

hadi ya eşim istemedi şimdi çok küçük diyo ama doktor tavsiye etti kafam karışık cesaret de edemiyorum şimdi havalar da soğuk hani altı bağlanmıomuş sanırım koruyabilir miyim bilemiyorum karasız kazım oldum

aman iyi olun oğluşunu öp benim için opuyorumnanaktan

canim bezli bebekler sünet olduna daha cabuk iyilesiyolarmis.belki bizim miracda olucak sünet cünkü pipisinin ucu dar yarin asil beli olucak yarin doktora gidicez.

heh bana müsaade bu kadar işte eskisi gibi saatlerce takılma yok olsun bebişim için olcak dimi*öptüm hepinizi byeee

iyiyim burcucum bizim sipa geceleri uyumaz oldu buda yeni bir huy olsa gerek cok uykusuzum.iyi mirac cok sükür.
annemde yarin allahin izniyle taburcu olucak insalla.
sen nasilsin canim
oh evinde dinlensn kadın artık
bizde iyyiz benim miraçda gece uyumadı biberonu emmesi değişti hava yutuo ve sürekli gaz çıkartıyo çıakrtırkende uyanıyo sürekli
benimde kociş istememişti şimdi pişman
canim bezli bebekler sünet olduna daha cabuk iyilesiyolarmis.belki bizim miracda olucak sünet cünkü pipisinin ucu dar yarin asil beli olucak yarin doktora gidicez.

aa sünnet olcaukmı 5.aydada çabukmu geçiyomuş merak ettim olursanız haber ver canım miracın durumunu

evt ya evde daha iyi dinlenir.oy yavrum demek gaz cikarinca uyaniyor.
bakalim asil yarin beli olucak aslinda bayadir vardi bu sorunumuz demeki söylemeyi unutmusum.cobuk iyilesiyolarmis cünkü onlarin idrari ilac gibi oluyomus..bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…