az uyla katı pişirsen demek istemistim çok devrik bi cümle olmuş kaydirigubbakcemile3
yaptım yaptım domtesli yumurta yaptım yiyyorum cokacimcoook
kalabalık bana yakın olmayan ortamda çok sıkılırım ben amabana belliolmuo ikizler burcuyum sevebiliyomda bazen sempatiksalakcinni
ben yiyem yemeğimi mamayı hazır edicem uysempatiksalakcinnikusudan tepicem yine bakalım yicekmi
bu mama pişirilmiyoki biberon mamasına ilave ediyosun sadece karıştırıyosun o kadarr
bugun 3 kişiyiz burda anlaşılan arifede uğramadı
:kedi::kedi: öle heralde yaniiii biberon mamasının biberonda ılık suyla çalkala yapıldığını gördüm ama kaşıkla verirken nasıl olduğunu bilmiodum ama napimmmm:kedi:sağol şekerim oldu bilekaydirigubbakcemile3
he bende cahilim kıı mama konularında ne bilelim mama yemioz hergün dimi amasempatiksalakcinni
efttt özge burcu gülçin üçgeniii olumunekankayizsmilebugun 3 kişiyiz burda anlaşılan arifede uğramadı
bilmiyorumkismile maytap geçmeyin nen yolarım heee alsanaalsanasmile çocukmu büyüttüm ne bileyim hakir görmeyin beniiii mafoldumbenallah cezanı vermesinnnn özgeeeee
pirinç unumu kız o pişmez annem o pişmez tüüü cahil karı
senin çocuğun olsa bakamazsın nen sen bizletakılmaya devam ette sana öğretelim yavrum kaydirigubbakcemile3
bende yazdım ya koptum burda yaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni
efttt özge burcu gülçin üçgeniii olumunekankayizsmile
bilmiyorumkismile maytap geçmeyin nen yolarım heee alsanaalsanasmile çocukmu büyüttüm ne bileyim hakir görmeyin beniiii mafoldumben
bilmiyorumkismile öp beniiiiolumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
ooyyyy gülümmm kıyamam sanaaa beeennn gel bir öpem seni Şeniz
tamam be tamam anlatmaya çalıştık işte sen hele bir koca bul önce sonra sana nasıl çocuk yapılacağını ay şey pardon bakılacağını anlatıcam söz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
ooyyyy gülümmm kıyamam sanaaa beeennn gel bir öpem seni Şeniz
tamam be tamam anlatmaya çalıştık işte sen hele bir koca bul önce sonra sana nasıl çocuk yapılacağını ay şey pardon bakılacağını anlatıcam söz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bilmiyorumkismile öp beniiii
anam bilem dioki daha koca bulmadan çocuk tecrübesi buldun sempatiksalakcinni
o gün gelsin her bişeyi öğretirsiniz artıkınnn :dilcikar:
slm şekerim hoşgeldin biz iyyiz yani kendi adıma konuşayım iyyim uğraşıyoruz iştenebrsiniz güzeller?bebişleriniz nasıl hepinizin artık hamiş kalmadı topikte sanırım inş.yeni hamişlerimiz olur en kısa zamanda kumsalım ve neşeminzemuszemus
valla benyaptırmadım ama çok pişmanım keike yaptırsaydım şimdi sünnet derisi yapıştımı yapışmadımı çişini yapaibliomu derdi oluoya bide daha önce sormuştum ya erkek bebişleri olanlar sünnet ettiren oldu mu doktorum erken dönemde sünnet en iyisi yaptıralım dedi napsam bilemiyorum herkes bişey sölüyo bilmiyorumkismile
canımmm hoşgelmişinn kuşummmnebrsiniz güzeller?bebişleriniz nasıl hepinizin artık hamiş kalmadı topikte sanırım inş.yeni hamişlerimiz olur en kısa zamanda kumsalım ve neşeminzemuszemus
kıss pek hızlısın maşallahhh tühhhbu arad ben adet oldum da bitti bile sempatiksalakcinni
ya herkes nere gitti kırk yılın başı gelebildim gitmeyin nolur
gönülüm nassılsın
annen oğlun nasıl
canımmm hoşgelmişinn kuşummm
kıss pek hızlısın maşallahhh tühhh
burdayız yafrummmm :lepi:
:roflol::roflol:
dünyada arasan bizim gibi hoca bulamssın :roflol:
slm şekerim hoşgeldin biz iyyiz yani kendi adıma konuşayım iyyim uğraşıyoruz işte
valla benyaptırmadım ama çok pişmanım keike yaptırsaydım şimdi sünnet derisi yapıştımı yapışmadımı çişini yapaibliomu derdi oluo
hadi ya eşim istemedi şimdi çok küçük diyo ama doktor tavsiye etti kafam karışık cesaret de edemiyorum şimdi havalar da soğuk hani altı bağlanmıomuş sanırım koruyabilir miyim bilemiyorum karasız kazım oldum
aman iyi olun oğluşunu öp benim için opuyorumnanaktan
oh evinde dinlensn kadın artıkiyiyim burcucum bizim sipa geceleri uyumaz oldu buda yeni bir huy olsa gerek cok uykusuzum.iyi mirac cok sükür.
annemde yarin allahin izniyle taburcu olucak insalla.
sen nasilsin canim
benimde kociş istememişti şimdi pişmanhadi ya eşim istemedi şimdi çok küçük diyo ama doktor tavsiye etti kafam karışık cesaret de edemiyorum şimdi havalar da soğuk hani altı bağlanmıomuş sanırım koruyabilir miyim bilemiyorum karasız kazım oldum
aman iyi olun oğluşunu öp benim için opuyorumnanaktan
canim bezli bebekler sünet olduna daha cabuk iyilesiyolarmis.belki bizim miracda olucak sünet cünkü pipisinin ucu dar yarin asil beli olucak yarin doktora gidicez.
oh evinde dinlensn kadın artık
bizde iyyiz benim miraçda gece uyumadı biberonu emmesi değişti hava yutuo ve sürekli gaz çıkartıyo çıakrtırkende uyanıyo sürekli
benimde kociş istememişti şimdi pişman
aa sünnet olcaukmı 5.aydada çabukmu geçiyomuş merak ettim olursanız haber ver canım miracın durumunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?