Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

ben ısırıyorum valal dünür herbitr köşesini dayanamıyorum valla

şişşttttttttttt uzak dur nen damadımdan ısırmaaa :mymeka:
ceren ısıracak onu yeni taze minik dişleriyle kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ellimden geldince koyarim resimleri.
benim belim iyi sükür annemde iyiye gidiyor birazdan gidicem yanina.
kiz iki elli agzina aldi an ögürmeye basliyo ama cok tatli olsa gerek eller

tamam canımcım koy bekleriz
aman diyim dikkat et kendine soğuklarda fena yapar belini mutlaka korse kullan belin için canım
annende umarım bir an önce eski sağlığına kavuşur güzelim.

ellerin tatlılığı bir yana canımda o dişetleri nasıl kaşınıyor sen kendi elininin parmağını sok bak ağzına nasıl yakalıyor kaşımanı istiyor.

canlarim bana müsade mirac uyumusken hazirlanayim annemin yanina gidicem.
disarisida okadar soukki -15 derece.allah yardimcimiz olsun.hepinizi öptüm allaha emanet olun

ooyyyyy -15 buuzzzzzzzzz delikafadulden delikafadulden
aman yaaa çok çok dikkatli olun canım yaaaa eyvahedigeldismile

neree gittinizzzzzzz

kızzz ben işlere daldım dünüüürrrrr naniknanik

oyy o minik dişlerinden öperim ben onun opuyorumnanaktan
he herkeşler iş yapıo bende acıkın evi toparadım siz yokkene:hulya:

burcucum yazdım sonra berra uyandı memede almadı hemen kudurdu resmen zor tutturdum memeyi şimdi emişiyoruz..

canıııııııııımmmmmmm çok özletiyorsun kendini ya hay allah demek ilaçlar kilo yapıyor, inşallah bir an önce her şey yoluna girer tatlım, ben de seni kocaman öpüyorum canım :)
GÜNAYDIN HERKESSEEEEEEEE

maşallah rüzgar bebeğe ve gelinime ne güzeller tü tü tü
teşekkürler hayatım :)
canolar günaydinnnnn zemuszemus geçmişi okudum resimler süppeerrr rüzgar bebişide ceren tosbaamıda kocaman kocaman kocamn öpüorummm...
kıslar sizleri pek çok seviorum keyifli günlerrr..
rüzgar da seni öpüyor teyzesi :) ben de seni seviyorum :)
wuuhuuuu kalabalık görüyorum buraya haydin kızlaaaaarrrrrr toplaşın toplaşınnn :dance: :dance: :dance:

:teytey: :teytey: :teytey:
hadi bakalım, eski günler geri mi geliyor yoksa? bir ben yokmuşum galiba?
günaydın arkadaşlar 2 gündür klavyem bozuk yazamıyodum kudurdum nasılsınız iymisiniz.ben iyim şükür ve bu gün salı görüş günümüz var yine çok mutluyum.oğluşumu göreceğim.
ne güzeeeellll :) bu saate kadar gelmişsindir herhalde, eee nasıl ufaklığımız annesi?

ne bulsak ağzımızda
oyyyyy yerim ben bu paşayı, çok tatlı maşallaaaaaahhhhhhhhh

kızlar bugün verem aşısı olduk biz, hemşire yapmaz dedi ama sabahtan beri acayip huysuz ve uyumuyor, şu an babası oyalamaya çalışıyor, göğüslerim mahvoldu emzirmekten, ağlama krizine girdikçe emzirdim, düşünün kaç kere girdi ki bu krize bende göğüs möğüs mahvoldu, nasıl acıyor anlatamam, inşallah bir an önce uyur ve şu huysuzluğu geçer... bu arada Gülçin'cim akşam operasyon başarıyla sonuçlandı :):):)

hepinizi öpüyorum kızlar :)

günaydın herkeseeeee erkenciyiz b iz bugun
sabah kapımızı polis çalınca uyandık eşim işe giderken aprtmandan acayip bi horultu sesi geliyodu
ben kapadım kapıyı yattım meğer yandaki ırıspının sevgilisi sarhoş aprtmanda sızmış polis bana sordu burdamı oturuo die hayır tanımıom dedim ona rağmen adamı bıraktılar anahtarıyla girdi içeri herhalde ev sahibi burda oturuo dedi

ablacım fitil yapsaydın uyyolar hemen miraçda tüm gece mıkır mıkırdı uyumadık sabaha kadar
ne iş operasyon falan açılış oldu galiba :))))

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 anladın sen onu ablacımmm sempatiksalakcinni

maceraperst komikçi arkadaşım benimmmm sabah sabah güldürdün geneee sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

günaydin balımm kaymaammmolumunekankayizsmile

oyy dünür çok güzel görüküyo sabah sabah keyif yapasım var ama nerdeeeeeeeee

kız öz napiim olayalr bırakmıo bizi meğer kociş şikayet etmiş polise adamı

kız öz napiim olayalr bırakmıo bizi meğer kociş şikayet etmiş polise adamı
:roflol::roflol: senden habersizmiii kaydirigubbakcemile3 adam kapının önündemi sızmış aşadamı

oyy dünür çok güzel görüküyo sabah sabah keyif yapasım var ama nerdeeeeeeeee
kız burç yap nen keyiff benim sabahları yataktan çıkasım gelmioo paçoz gibi geliorum işee son dakikada

he işe giderken adamı görğnce polisi aramış hee apartmanın içinde merdivende sızmış eve kadar çıkamamış kadın piyasad yok zaten

kız nası yapam keyifmi kaldı bizde ben çay bile yapmıom alal acele iki dilim ekmek zeytin tamam :bbo:

oyy o minik dişlerinden öperim ben onun opuyorumnanaktan
he herkeşler iş yapıo bende acıkın evi toparadım siz yokkene:hulya:

öp sen kayınnassııı onun minicik dişlerini :ecrin_bebek:

heee işleri hallettin yani dünürrr titiz karısın vesselam sırnaşık şey

hadi bakalım, eski günler geri mi geliyor yoksa? bir ben yokmuşum galiba?

keşkeeeeeeeeeeee ama nerdeeeeeeeeeeee :1no2:

ooyyyyyyyyyy kıyamam ben onaa minikim benim yaaaa yazık canım yaaa

bebeler böyle oluyor işte her aşı her doktor kontrolü huyunu suyunu değiştiriyor.

bu gün nasıl ablacım umarım iyidir keyfi yerindedir.

bu arada operasyon başarı ile sonuçlanmış çok sevindim sizin adınıza hihoyyyt hihoyyyt

günaydın dünürüümmmm
ayy canım yaa sabah sabah polisleri görünce şok olmuşsundur akannehir
ağzına okuduğumun ev sahibisi neden burda oturuyor diyor böyleleri oldukça oohhoooo daha neler olur neler. allah yardımcın olsun dünür ne diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…