Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

günaydın herkese sağlık sıhhat afiyette olun inşallah.
bebişlere kocaman öpücükler verin benim için.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın herkese sağlık sıhhat afiyette olun inşallah.
bebişlere kocaman öpücükler verin benim için.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın canımmmmm sağolasın güzel dileklerin içinnnnn
umarım herkes için öyle bir gün olur....

bebişime koacan öpücük vermek isterdim teyzesi ama ben bile uzağım onaaa :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

günaydınn herkesseeee
burda yine kar var dün erimişti gece yağdı yine birikti

günaydinn günaydinnnnn haydi kalkın uyanınnnnn zemuszemus gelin katılın bizeeeee :sm_cool: girin aramızaaa opuyorumnanaktan

kız özz rüyamda sizin evi gördüm yemekteydim sizde annen taze fasulle yapmış orman kebabı bide etli pattes üçüde süperdi ye ye douymak bilmiodum bide sizin deniz manzaralı oda annenlerin yatak odasıymış ve yatak denizin içinde duvar yok :))) popoyu üşüttüm galiba yine b

:roflol::roflol: gel kızzz yaparıkk bu yemekleri yeriz hep birlikteee Şeniz babam dio ki seni kocaya verince senin odana taşıncam kaydirigubbakcemile3

günaydınn herkesseeee
burda yine kar var dün erimişti gece yağdı yine birikti

günaydın dünüürrrrr
ayyy ne güzel yaaaa burdaki karlar eridi ooffffffffffff :çok üzgünüm:
yine kar yağsın her taraf bembeyaz olsun hiç bir yer görünmesin katdan yaaa sempatiksalakcinni

günaydinn günaydinnnnn haydi kalkın uyanınnnnn zemuszemus gelin katılın bizeeeee :sm_cool: girin aramızaaa opuyorumnanaktan

günaydııınnnnnnnnnnn kankaaaa nabersiinnn
bu gün pek bir enerji dolu görsüm seni kıısssss şükufeee hayırdırrrrr gece rüyalandınmı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bir tarafların açık kalmış senin ne o kızzz dünürr yoksa damadım yine uyutmadımıı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: gel kızzz yaparıkk bu yemekleri yeriz hep birlikteee Şeniz babam dio ki seni kocaya verince senin odana taşıncam kaydirigubbakcemile3

tabi, tabi siz bizi çağırmayın heeç zatii birbirinize gidin siz :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

baban biran önce everiri valla seni o oda için kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydııınnnnnnnnnnn kankaaaa nabersiinnn
bu gün pek bir enerji dolu görsüm seni kıısssss şükufeee hayırdırrrrr gece rüyalandınmı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
heee yavrum rüyalandımm :roflol: akşamın onundan beri uyuyom uykumu aldım sadecee opuyorumnanaktan aslınca canım sıkkın ama sizi görüom mutlu oldum enerji doluorummm :dance:

tabi, tabi siz bizi çağırmayın heeç zatii birbirinize gidin siz :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
aşkolsunnnnnnnnnnnnn olumunekankayizsmile hep birlikte gelin kısss nolucaakkk sempatiksalakcinni

burçç beni 15-19 şubatta bursaya eğitime gönderiyolar kaydirigubbakcemile

bu çocuk beni öldürcek kesin yedirmicem anasını satim gün boyu bakam napcakmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

burççç isocular gelio bugunnn bilmiyorumkismile eyvahedigeldismile

Allah kurtarsın bacımmm delikafadulden

baban biran önce everiri valla seni o oda için kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

rüyalandın dimekkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol:

burççççç karnım ağrıyo heycandannnn akannehir

kıss dur sakin ol bacımmm heyecan yapmaaa eyvahedigeldismile

kız sensiz geçermi boğazımızdan olumunekankayizsmile

geçmesinde zatiiii o boğazı kuruturum kötükedihüso sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsınız

günaydınnn arifem iyiyiz şükür sen nasılsın

bu çocuk beni öldürcek kesin yedirmicem anasını satim gün boyu bakam napcakmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canım yaaa yinemi yemiyor uufff
iştah açıcı bir şurup felanmı alsan acaba yaaaa :uhm: :uhm:

HİLALCİM

canım benim sana burdan yazıyorum attığın mesaja karşılık artık bir ara okursun güzelim
1 gün önemli değil tatlım çok normal 3 güne kadar yapmazsa eğer kakasını o zaman müdahale et üçüncü günün sonunda yardımcı olursun ama bir gün yapmadı diye sen birşey yapma sakın çocuğun bağırsaklarını tembelleştirirsin çünkü buda kötü sonuçlar doğurur allah muhafaza. sen bekle bakalım üç gün boyunca gün tut. yine yapmazsa üçüncü günün sonunda müdahale ederiz anlatırım ben sana neler yapabileceğini. ama şimdi bir şey yapma sakın. tamammı şekerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…