günaydın herkese sağlık sıhhat afiyette olun inşallah.
bebişlere kocaman öpücükler verin benim için.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:roflol::roflol: gel kızzz yaparıkk bu yemekleri yeriz hep birlikteee Şeniz babam dio ki seni kocaya verince senin odana taşıncam kaydirigubbakcemile3kız özz rüyamda sizin evi gördüm yemekteydim sizde annen taze fasulle yapmış orman kebabı bide etli pattes üçüde süperdi ye ye douymak bilmiodum bide sizin deniz manzaralı oda annenlerin yatak odasıymış ve yatak denizin içinde duvar yok :))) popoyu üşüttüm galiba yine b
günaydınn herkesseeee
burda yine kar var dün erimişti gece yağdı yine birikti
günaydinn günaydinnnnn haydi kalkın uyanınnnnn zemuszemus gelin katılın bizeeeee :sm_cool: girin aramızaaa opuyorumnanaktan
kız özz rüyamda sizin evi gördüm yemekteydim sizde annen taze fasulle yapmış orman kebabı bide etli pattes üçüde süperdi ye ye douymak bilmiodum bide sizin deniz manzaralı oda annenlerin yatak odasıymış ve yatak denizin içinde duvar yok :))) popoyu üşüttüm galiba yine b
:roflol::roflol: gel kızzz yaparıkk bu yemekleri yeriz hep birlikteee Şeniz babam dio ki seni kocaya verince senin odana taşıncam kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: gel kızzz yaparıkk bu yemekleri yeriz hep birlikteee Şeniz babam dio ki seni kocaya verince senin odana taşıncam kaydirigubbakcemile3
heee yavrum rüyalandımm :roflol: akşamın onundan beri uyuyom uykumu aldım sadecee opuyorumnanaktan aslınca canım sıkkın ama sizi görüom mutlu oldum enerji doluorummm :dance:günaydııınnnnnnnnnnn kankaaaa nabersiinnn
bu gün pek bir enerji dolu görsüm seni kıısssss şükufeee hayırdırrrrr gece rüyalandınmı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aşkolsunnnnnnnnnnnnn olumunekankayizsmile hep birlikte gelin kısss nolucaakkk sempatiksalakcinnitabi, tabi siz bizi çağırmayın heeç zatii birbirinize gidin siz :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
:roflol::roflol:baban biran önce everiri valla seni o oda için kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tabi, tabi siz bizi çağırmayın heeç zatii birbirinize gidin siz :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
burççç isocular gelio bugunnn bilmiyorumkismile eyvahedigeldismile
burçç beni 15-19 şubatta bursaya eğitime gönderiyolar kaydirigubbakcemile
evet canımm 1 haftalık şirket veriyo parasını akannehiranaa n eiçin iso içinmi moku yedinsempatiksalakcinni
günaydin canımm iyiyiz sen nasılsınnngünaydın kızlar nasılsınız
burççç isocular gelio bugunnn bilmiyorumkismile eyvahedigeldismile
baban biran önce everiri valla seni o oda için kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
heee yavrum rüyalandımm :roflol: akşamın onundan beri uyuyom uykumu aldım sadecee opuyorumnanaktan aslınca canım sıkkın ama sizi görüom mutlu oldum enerji doluorummm :dance:
aşkolsunnnnnnnnnnnnn olumunekankayizsmile hep birlikte gelin kısss nolucaakkk sempatiksalakcinni
:roflol::roflol:
burççççç karnım ağrıyo heycandannnn akannehir
kız sensiz geçermi boğazımızdan olumunekankayizsmile
günaydın kızlar nasılsınız
bu çocuk beni öldürcek kesin yedirmicem anasını satim gün boyu bakam napcakmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?