kısss delüüüüü ne yanlış anlıon ben o manada demedimmm mıncıklıcam diye dedimmmm :mymeka: dokunma damadıma diyon yaa acık kızdırayım dedim yoksam biliorum senin gelebilceniiii delüüü bilmiyorumkismileaşk olsun özgeee sen beni kıskanç hatunlardanmı sandınnn
kime ne lafı çaktırıyon manyakkk :mymeka:
sen beni kimle karıştırdın bakimmm?
bilmiyormusunki ben istesem haftasonu atlar arabaya gelirim oraya bursa gemlik şurası yani 2 saatlik yol :dilcikar:
merak etme gülüm yanındayım :)ablammmmm konuş beee.. kim tutar seniiiii Şeniz
ablacımmm oğlucuğun baya yormuş seniii :teselli: ama günden güne huy değiştiriyolar işte ablacım bir günleri bir günlerine uymuyo kii dillerinden de anlamıyorsunuz bilmiyorumkismile Allah yardımcınız olsun wallahii opuyorumnanaktan
Amin diyeyim hayatım, gerçekten zor bir çocuk olmaya başladı günden güne, eskiden yatağına bıraktığımda uyurdu, şimdi yatağa bıraktığım anda, bırak yatağı herhangi bir yere (bu arada Rüzgar uyandı, hala uyutmaya çalışıyorum) bıraktığımda ağlamaya başlıyor... sabretmeye çalışıyorum ama sigortalarımın attığı anlar da olmuyor değil, geçsin diye bekliyorum bende sabırla ama sabrım bazen tükeniyor mafoldumbenooyyyyy ablammm oyyyy allahım yardımcın olsun ne diyim bu çocuklar böyleler valla bir gün iyi diğer gün kötü insanıda şaşırtıyorlar bu haller oldukça. ama sen sabırlı bir anne olaraktan bu olanlara sabredeceksin unutmaki bunların hepsi geçici durumlar ablaammmmmmmmm.....
o masayı görüpte kimin ağzı sulanmanki abalcım :):):)
valla hepimiz bişr arada olsak şöööylleeee bir masanın etrafında ne güzel olurdu yaaa ama ne mümkün
özgeyle uğraşıyorum çünkü evde kaldı evde kaldı laelaelaelaelae lülülülülülü
ooooofffff offffff uyku durumları çok kötü valla, seni çok iyi anlıyorum canım :)ahh ahhh bu durum ne zaman geççek meçhul bende geçti sandım şimdi miraç geceleri gene uyumuyo ilk günlerdeki gibi günlerdir toplasan 3 saat uyumuşumdursempatiksalakcinni
fitil paranox doktor verdi aşıdan sonra yarım yapıyorum p.tesi aşı olcaz bakalım yine yapıcam
ablacımmmm büyüdükleri zaman rahat etceniz inşallahhhhh sempatiksalakcinni illa ki düzen bozulur çocuk olunca ama sonra fazlasıyla oturcak sen hiç merak etmeeeolumunekankayizsmilegünadın kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr... artık nzar mazar takmıyorum ve söylüyorum söylemesemde aynı şey oluyor çünkü, dün gece oğluşum maşallah uyudu, sadece bir kere uyandı, bu sabah da eşimle kahvaltıya gittik, bu oğlan Ceren gibi galiba, evden çıkmayı sevmiyor, ne zaman evden çıkacağımızı anlasa yaygarayı basıyor, gideceğimiz yere kadar avazı çıktığı kadar ağlıyor, gittiğimiz yerde uyutabilirsek uyutuyoruz, uyutamazsak hemen dönüyoruz, neyse bu sabah arabasında uyudu biz de uzun zamandır ilk kez doğru dürüst bir kahvaltı yaptık, genelde akşamları eşimle yemek yerken (ki yiyemiyoruz birlikte) önce birimiz yiyor sonra diğerimiz, bu çocuk uyurken bile bizim sofraya oturacağımızı anlayıp uyanıyor ve yemek yedirmiyor, neyse inşallah geçecek bu günler diyorum ve sabrediyorum, çok şükür şimdi de uyudu da ben de geldim yanınıza... ohhh neredeyse herkes burada gibi :) nasılsınız bakalım?
merak etme gülüm yanındayım :)
hiç sorma, çok kötü huy değiştiriyor, her gün farklı bir huyla uyanıyor, akrep işte nolcek? kaydirigubbakcemile3 aranızda akrep burcu olan var mı?
Amin diyeyim hayatım, gerçekten zor bir çocuk olmaya başladı günden güne, eskiden yatağına bıraktığımda uyurdu, şimdi yatağa bıraktığım anda, bırak yatağı herhangi bir yere (bu arada Rüzgar uyandı, hala uyutmaya çalışıyorum) bıraktığımda ağlamaya başlıyor... sabretmeye çalışıyorum ama sigortalarımın attığı anlar da olmuyor değil, geçsin diye bekliyorum bende sabırla ama sabrım bazen tükeniyor mafoldumben
inşallah bir gün yaparız böyle bir şey neden olmasın? olumunekankayizsmile
uğraşma leyn Özge'yle, ben ona Ayvalık'tan koca bulacağım, Ayvalık'a gelenin kısmeti açılıyor valla kaydirigubbakcemile3
ooooofffff offffff uyku durumları çok kötü valla, seni çok iyi anlıyorum canım :)
ayyy aşı günü mü geldi? Allah yardımcın olsun valla
oyyy yerim ben bu yakışıklıyı beeeeeeee
inşallah hayatım :)ablacımmmm büyüdükleri zaman rahat etceniz inşallahhhhh sempatiksalakcinni illa ki düzen bozulur çocuk olunca ama sonra fazlasıyla oturcak sen hiç merak etmeeeolumunekankayizsmile
ablamm burcunu kocası akrep o anlatsınnn kııssss gel buraa bakimmmm
ablammm yaaaa uğraşmasınlarr benle demiiii ohaoldumsmile ben gemlik sınırlarından çıksam koca bulcamdaaaakaydirigubbakcemile3
kız ne anlarcam kaçırdım
akrep burcu erkeğinimibilmiyorumkismile
HE YAVRUMMMM sempatiksalakcinnikız ne anlarcam kaçırdım
allaaaahhhhhh :lepi:annem geldi miraçı uyutmaya çalışıo allah sabır versin:roflol::roflol:
heç delmi dünür çıakr gelirsin
allan sen özzkaydirigubbakcemile3
kısss delüüüüü ne yanlış anlıon ben o manada demedimmm mıncıklıcam diye dedimmmm :mymeka: dokunma damadıma diyon yaa acık kızdırayım dedim yoksam biliorum senin gelebilceniiii delüüü bilmiyorumkismile
günadın kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr... artık nzar mazar takmıyorum ve söylüyorum söylemesemde aynı şey oluyor çünkü, dün gece oğluşum maşallah uyudu, sadece bir kere uyandı, bu sabah da eşimle kahvaltıya gittik, bu oğlan Ceren gibi galiba, evden çıkmayı sevmiyor, ne zaman evden çıkacağımızı anlasa yaygarayı basıyor, gideceğimiz yere kadar avazı çıktığı kadar ağlıyor, gittiğimiz yerde uyutabilirsek uyutuyoruz, uyutamazsak hemen dönüyoruz, neyse bu sabah arabasında uyudu biz de uzun zamandır ilk kez doğru dürüst bir kahvaltı yaptık, genelde akşamları eşimle yemek yerken (ki yiyemiyoruz birlikte) önce birimiz yiyor sonra diğerimiz, bu çocuk uyurken bile bizim sofraya oturacağımızı anlayıp uyanıyor ve yemek yedirmiyor, neyse inşallah geçecek bu günler diyorum ve sabrediyorum, çok şükür şimdi de uyudu da ben de geldim yanınıza... ohhh neredeyse herkes burada gibi :) nasılsınız bakalım?
merak etme gülüm yanındayım :)
Amin diyeyim hayatım, gerçekten zor bir çocuk olmaya başladı günden güne, eskiden yatağına bıraktığımda uyurdu, şimdi yatağa bıraktığım anda, bırak yatağı herhangi bir yere (bu arada Rüzgar uyandı, hala uyutmaya çalışıyorum) bıraktığımda ağlamaya başlıyor... sabretmeye çalışıyorum ama sigortalarımın attığı anlar da olmuyor değil, geçsin diye bekliyorum bende sabırla ama sabrım bazen tükeniyor mafoldumben
inşallah bir gün yaparız böyle bir şey neden olmasın? olumunekankayizsmile
uğraşma leyn Özge'yle, ben ona Ayvalık'tan koca bulacağım, Ayvalık'a gelenin kısmeti açılıyor valla kaydirigubbakcemile3
ablammm yaaaa uğraşmasınlarr benle demiiii ohaoldumsmile ben gemlik sınırlarından çıksam koca bulcamdaaaakaydirigubbakcemile3
kız ne anlarcam kaçırdım
gülüm sen de çık o zaman oradan yaa, kaç kurtar kendini :) ben koskoca İstanbul'da bulamadım, Ayvalık'ta buldum kocayı kaydirigubbakcemile3
annem geldi miraçı uyutmaya çalışıo allah sabır versin:roflol::roflol:
valla ablacım akrep erkeği evine bağlıolumunekankayizsmile ama hiç bişey paylaşmaz:umursamaz: ne iş ne üzüntü kerpetenle alırsın lafı gelecekle ilgili ne düşünüyo asla bilemessin :uhm:yemek yapmada ve yemede üstüne yokturcokacimcoook işine geldiği zaman cömert işine geldiği zaman cimri olur anlamssınbilmiyorumkismile çok sinirlidir sakin görünsede öfklenince tanıyamassın ohaoldumsmilecinsel yaşamı sever ama benim gibi bi karıya denk gelirse sevmesi bi işe yaramaz kaydirigubbakcemile3
Allah kolaylık versin :)annem geldi miraçı uyutmaya çalışıo allah sabır versin:roflol::roflol:
heee biraz zor yani anlaşılanvalla ablacım akrep erkeği evine bağlıolumunekankayizsmile ama hiç bişey paylaşmaz:umursamaz: ne iş ne üzüntü kerpetenle alırsın lafı gelecekle ilgili ne düşünüyo asla bilemessin :uhm:yemek yapmada ve yemede üstüne yokturcokacimcoook işine geldiği zaman cömert işine geldiği zaman cimri olur anlamssınbilmiyorumkismile çok sinirlidir sakin görünsede öfklenince tanıyamassın ohaoldumsmilecinsel yaşamı sever ama benim gibi bi karıya denk gelirse sevmesi bi işe yaramaz kaydirigubbakcemile3
hiç yanii kafaya koymiiim yeterki uçarımmm
ablacımmmm hoşgeldinnnnn nasılsın demicem zaten belli nasıl olduğun allahım yardım etsin size ne diyim
heee ayvalıktan koca bulucan demek hehh o zaman biz hiç görüşemeyiz
anacım biz seni bu tarafa çekme çabasındayız sen burdakilere orayalmaz:
ayyyy ablaaa fıkralara bitttimmmmmmmmm :roflol: :roflol:
seninkide yani nasip işte
koca istanbulda bulamadında gittin ayvalıkta buldun kocaa o döt kadar yerde kaydirigubbakcemile3
nasip kade işte kaydirigubbakcemile3
he valla İstanbulda koca yoktu napiim? :sinifsinif:
:roflol::roflol: :roflol: aayyy sen ölme emiii manyaaaammmvalla ablacım akrep erkeği evine bağlıolumunekankayizsmile ama hiç bişey paylaşmaz:umursamaz: ne iş ne üzüntü kerpetenle alırsın lafı gelecekle ilgili ne düşünüyo asla bilemessin :uhm:yemek yapmada ve yemede üstüne yokturcokacimcoook işine geldiği zaman cömert işine geldiği zaman cimri olur anlamssınbilmiyorumkismile çok sinirlidir sakin görünsede öfklenince tanıyamassın ohaoldumsmilecinsel yaşamı sever ama benim gibi bi karıya denk gelirse sevmesi bi işe yaramaz kaydirigubbakcemile3
uyuz muyuz olayım deme yolmayımm seniiiiii alsanaalsanasmileo zaman sende akıllı ol özgeeeeee aklinialirimsmile
öyle manalar felan neyse net ol açıkça söyle bana tımammıııı :mymeka: :dilcikar:
ayrıcada kızmadım tımammııı şekerim uyuz oldummmmmmmmmlmaz: kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?