Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

hmmm Özge bunu duyunca kızacak sana bence kaydirigubbakcemile3

hem de nasıl işe yaradı, ben hiç düzelmeyecek sanıyordum, laf aramızda bayağı seksi gözükmeye de başladılar kaydirigubbakcemile3 hiç bırakır mıyım artık, hayatta bırakmam, çok iyi geldi, Allah sizden razı olsun valla, doğumdan sonra da devam edeceğim tabii ki, düzenli olarak kullanırsam sanırım sorun olmaz... sen kullanmıyorsan sevinirim valla ama nasıl olsa geleceksiniz İstanbul'a o zaman da getirebilirsin canım

Aşk acısı? o da neymiş? diyeceksiniz artık, ileri bakın ileriiiiii, eskiler düşünüp depresif oluyorlar mı acaba bizim için, yoooo... Özgecik, geriye bakmak yok, daima ileri bakacaksın gülüm :)

hehehe... yem atıyorum kız, varsa öyle bir misafir gösterir kendini eninde sonunda kaydirigubbakcemile3
al canım al... biraz pahalı ama değer... küçücük bir tüp 21 TL. ya aldım ben
filiz ablacım şu şafak sayma şeyini bana da yapabilir miyiz ya hani sende var ya oğluma kavuşmaya 40 gün falan gibi

tamam canım birazdan yazarım

yok kıs bir tutmuyorum özel hayat falan diye anlayış gösteriyim derken anlattığım şeyler aklıma geldi de utandım birden :kedi: biz daha önce çiğdem falan varken de baya abartmıştık ta :kedi:

evet ya ne güsel olur iyice rahatlarız o zaman bi yatakodalarımıza girmediğimiz kalır kaydirigubbakcemile3

heyt beee yürrü kim tutar seni koççummm
süpperrrsinnn Şeniz
senin enerjin banada yansıdı yavruu yerimde duramıyorum delikafadulden :sm_cool: :dance:
ohhh ne güzel ne güzel ay hep böyle olbilsek keşkemmm
ablacım hoşgeldin nasılsınn oy maşallahhh oğluşumuza kocaman olmuş allah nazarlardan saklasın rahatı yerinde paşanın demek ablam çok az kaldı rabbim sağlıkla kavuştursun sizi ben bugün çok iyiyim diyebilirim içim kıpır kıpır nedense:))
iyiyim çok şükür arifecim sen nasılsın?bi problem yok dimi adet olayları falan sıkıntın yoktur inş.
bende iyiyim canım çok şükür bi yaramazlık yok .oy canım ya zorlada olsa adet oldum bitti şimdi önümüzdeki aya kısmet bakalım ne olucak kyfi gelirde zamanında gelirse ne mutlu bana gelmezsede yapcak bişi yok iççez ilacı :umursamaz:

vay be bu halde bile seksi olabilyorsun abam öyle mi?ne güsel........bende eser kalmadı o tarz şeylerden :gitme:

hmm pahalıymış gerçekten neyse olsun artık napalım sonuçta gene bebişlerin ihtiyaçlarıyla alakalı bi mevzu....... :CüvCüv:

inş.herşey yoluna girer canım ya allah yardımcın olsun gönlüne gör versin inş. :Saruboceq: opuyorumnanaktan

çalış bakalım özgetoş arada koca bulmak için bi etraıfna da bakın ama kafanı gömme öyle işe güce eskileri de sümük mendili yap attır gitsin zemuszemus
kaydirigubbakcemile3 olur canımmmm

eftt yavrumm ben gemlikteyim burcutoş bursa merkezde toplaşırız gülümmm inşallah opuyorumnanaktan tabikiii seni ve topiş kızını görmeyii çoookk istiorumm böleee çoşmayı kudurmayı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bayramda gezmeyi hiç sefmiomda anam babam ereğli derse mecburen takılıommm yaneee:çok üzgünüm:

kısss şeker sen balık ben yengeçç eririz inan ki sulu gözlülüktennn :kedi:

nur da kırmızılaşmış bu arada nasıl oluyo bu işler ne anlama geliyo yani terfi mi ediyonu noluyo?

benim cadı yeğen geldi kıslar ikimiz yalnız kaldık evde malum ilgi bekliyo madama ilgileniyim bari :)

hadi öpüyorum herkesi kendinize iyi bakın allah a emanet olun gorüşürüsss beni ösleyin anacımmm opuyorumnanaktan

hee ya sen becerde görelim gurur duyalım :hooray: :hooray:

heee anladım valla o senin bilicğin iş yavru karıştırmıcaksın şafakları :bbo:

evet abla özge bunu duydu delikafadulden

heee evet öyle ouyor ablam ama sonra yani emzirdikten sonra neler oluyor nelerrrr :1shok:
aaa aşk olsun ne demek yollarım ablacım yaa ne olucak

aşk acısı o ne biliyormusun abla mafoldumben mafoldumben
hiiiç bilme daha iyi senağlama

yem atıyorsun heee bende yedim lülülülülülü

ayyy ne güseldi o günler yaaa demi +18 li ve çiğdemli günler :1closedeyes:

yatak odalarımızada girdik ya gülooooo sadece yazılı olaraktan kaydirigubbakcemile3

ohhh ne güzel ne güzel ay hep böyle olbilsek keşkemmm

evet evet hep böyle olalım canımın içi ya bu bizim elimizde kaydirigubbakcemile2

kısss eser kalmadı diyorsun eskiden seksimiydin sanki kocişin seni karabnlıkta görmüşte beğenmiş sonrada bişi diyememiş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

beni unutmuşssunuz:sinifsinif::sinifsinif:

heee ya toplaşır kudururuz len kuduruk kaydirigubbakcemile3
kııss de sende benim arkadaşım gelicek yeni bebişi ve kocişi ile gidemem hiç bi yere de gitme gerekirse isyan et kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

heee kııı sen ağlarsın ben ağlarım artık omuzlarımız sırılsıklam olur gözyaşından sonrada piskopata bağlar koparız gülmekten kaydirigubbakcemile3

nur da kırmızılaşmış bu arada nasıl oluyo bu işler ne anlama geliyo yani terfi mi ediyonu noluyo?

heee kuzum terfi edeyyoz sen anlamazsın bu işlerden hiiiç kafanı yorma sakın benlede nur lada uğraşma hee banlanırsın sonra giremezsin topiğe ona göre :roflol: :roflol:

benim cadı yeğen geldi kıslar ikimiz yalnız kaldık evde malum ilgi bekliyo madama ilgileniyim bari :)

tamam cicoş hadi git ilgilennn

selam ben geldimmmm
yemeklerimi koydum size bi bakayım dedim

hoş geldin canımmmmmmmmmmm Şeniz

hadi öpüyorum herkesi kendinize iyi bakın allah a emanet olun gorüşürüsss beni ösleyin anacımmm opuyorumnanaktan

hadi byeeeeeeeeeeeeee

beni unutmuşssunuz:sinifsinif::sinifsinif:

kim unuttu seni kuzum hangi anlamda diyorsun :uhm:

sağol birtanem benim, inşallah darısı senin başına olsun :) ne güzel hep böyle ol inşallah canım :)

doktor konusunu ihmal etme canım, artık bir şeylere başlaman gerekiyor, bence çok fazla ihmal ettin, bir an önce başla ve sonuca ulaş hayatım, çünkü tedavi edilemeyecek bir konu değil senin ki, sadece doktoru geciktirdikçe bebişin gelişini de geciktiriyorsun bence... hadi kolları sıva artık :)

valla ne diyeyim, öyle oldular :) ilaç iyi geldi :)

demin sorduğun soruyu cevaplayayım: kontrol paneline giriyorsun canım, oradan profili düzenleye tıklıyorsun, "Isteğe Bağlı Bilgiler - Buraya Gireceginiz Tüm Bilgiler Diger Forum Kullanıcıları Tarafindan Görünebilecektir" başlığı altında kişisel rütbe diye bir boşluk var, oraya yazıyorsun canım. Bu kadar :)

yaa bi becersem bakma bana siz şimdi çok büyük bi iş becermişsiniz olarak görüyorum valla beceremicem gibi geliyo çok zor geliyo çook :bbo:

evet ya çiğdemde olsa kadro tam olurdu zati..........

öyle deme cicim siz beni kapalı gördünüz bi kere arkadaişlara gitiim baya açılmışım gali,ba kocan olsam üstünden inmezdim dediler sonra biri de lezzo çıktı iyi mi kaydirigubbakcemile3

beyazım dur sana arkadaşlık teklif edeyim de öyle gideyim olur mu ?
tamma cnm bekliyorum sen et

kız bursada buluşuyormuşssunuz ben uzaydamıyım beeeeeeeemafoldumben

sağol ablacım yardımın için yaptım ve sevindirik oldum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…