hmmm Özge bunu duyunca kızacak sana bence kaydirigubbakcemile3valla ablam ben bursaya gitmek hem özgecanımı hem dünürümü hemde damadımı görmek isteyyom emme davetsiz yere ancak simitçiler gider e bende muhasebeci olduğuma göre bilmem anlatabildimmi :uhm:
ooyyyy demek işe yaradı ablam çoooooookkkkkk sevindim ne güzel bendekini ben hiç kullanmadım abla ya malum doğurmadan başlamak gerekiyordu emme olmadı şimdide süt yok ben en iyisimi onu sana göndereyim sen devam et kullanmaya ablacım inşallah hiiiiç sorun yaşamazsın.
kesinlikle devam etmelisin abla doğum erteside aynı şekilde kaydirigubbakcemile5
canını yakmasın zaten kuşum artık eskiler sadece tecrübe olsun anı olsun hatıra olsun ama canın yanmasın nütfeeeennnn dayanamammmm :Saruboceq:
AŞK ACISI ÇOK ZORDUR mafoldumben
ooyyyyyy ablaa şişşştttttt çok ayıp yazma öyle herşeyi aaaa
yerin kulağı topiğin yabancısı var ablam nütfenlmaz:
al canım al... biraz pahalı ama değer... küçücük bir tüp 21 TL. ya aldım benyaa demek işe yarıyo baya ........başlangıcı benimkine benziyo çünkü simsiyah olma soyulma falan...... demir hapım bitii onu almaya gidince o kremide alayım önlemimizi hemen alalım iyi olur sağolsun taze annişler yardımcı oluyor bize :)
filiz ablacım şu şafak sayma şeyini bana da yapabilir miyiz ya hani sende var ya oğluma kavuşmaya 40 gün falan gibi
KIIIZZZ manyaakkk özel var özel var yani +18 ile bunu nasıl bir tutarsın yavru
ulen ben yöneticilerle bir görüşemde şu topiğin girişine bir kapı kapıyada bir kilit taktıram öyyleee her aklına esen gelemesin sadece bizim belirlediklerimiz gelsin demi kızlar
bizde rahat rahat sohbet eder dedikodu yaparız kaydirigubbakcemile3
ohhh ne güzel ne güzel ay hep böyle olbilsek keşkemmmheyt beee yürrü kim tutar seni koççummm
süpperrrsinnn Şeniz
senin enerjin banada yansıdı yavruu yerimde duramıyorum delikafadulden :sm_cool: :dance:
ablacım hoşgeldin nasılsınn oy maşallahhh oğluşumuza kocaman olmuş allah nazarlardan saklasın rahatı yerinde paşanın demek ablam çok az kaldı rabbim sağlıkla kavuştursun sizi ben bugün çok iyiyim diyebilirim içim kıpır kıpır nedense:))canıııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm hoşbulduk Şeniz Şeniz Şeniz
sizleri merak ettirmişim kızlar, kusura bakmayın, önceden haber verdim sanıyordum ama anlaşılan unutmuşum. Kontrole gittik bu sabah, çok şükür her şey yolunda, 2360 gr. olmuş oğluşum... Hatta oldukça iri bir bebek dedi doktor amcamız, İstanbul'a gittiğinizde son SAT'ınızı söylemzseniz doğuma alabilirler dedi kaydirigubbakcemile3 kafası devamlı sağ tarafımda, dönmeye niyeti yok galiba dedim... iri olduğu için rahat bulduğu yere yerleşti, bundan sonra da büyük ihtimalle dönmez dedi, zaten sezeryana karar verilmişti, sorun değil dönmemesi dedi :) 15 gün sonra son kontrolümüze gideceğiz ve Kasım'ın 7-8'i gibi İstanbul'a gideceğim :) sonra da 18'inden sonra (ki ben 24 Kasım diyorum) oğluşumu kucağıma alacağım inşallah... işte benden haberler bunlar kızlar, geçmişi okudum ama bir şey yazmadım, kusura bakmayın, hepinize topluca soruyorum, nasılsınız bakem?
bende iyiyim canım çok şükür bi yaramazlık yok .oy canım ya zorlada olsa adet oldum bitti şimdi önümüzdeki aya kısmet bakalım ne olucak kyfi gelirde zamanında gelirse ne mutlu bana gelmezsede yapcak bişi yok iççez ilacı :umursamaz:iyiyim çok şükür arifecim sen nasılsın?bi problem yok dimi adet olayları falan sıkıntın yoktur inş.
hmmm Özge bunu duyunca kızacak sana bence kaydirigubbakcemile3
hem de nasıl işe yaradı, ben hiç düzelmeyecek sanıyordum, laf aramızda bayağı seksi gözükmeye de başladılar kaydirigubbakcemile3 hiç bırakır mıyım artık, hayatta bırakmam, çok iyi geldi, Allah sizden razı olsun valla, doğumdan sonra da devam edeceğim tabii ki, düzenli olarak kullanırsam sanırım sorun olmaz... sen kullanmıyorsan sevinirim valla ama nasıl olsa geleceksiniz İstanbul'a o zaman da getirebilirsin canım
Aşk acısı? o da neymiş? diyeceksiniz artık, ileri bakın ileriiiiii, eskiler düşünüp depresif oluyorlar mı acaba bizim için, yoooo... Özgecik, geriye bakmak yok, daima ileri bakacaksın gülüm :)
hehehe... yem atıyorum kız, varsa öyle bir misafir gösterir kendini eninde sonunda kaydirigubbakcemile3
al canım al... biraz pahalı ama değer... küçücük bir tüp 21 TL. ya aldım ben
tamam canım birazdan yazarım
ohhh ne güzel ne güzel ay hep böyle olbilsek keşkemmm
ablacım hoşgeldin nasılsınn oy maşallahhh oğluşumuza kocaman olmuş allah nazarlardan saklasın rahatı yerinde paşanın demek ablam çok az kaldı rabbim sağlıkla kavuştursun sizi ben bugün çok iyiyim diyebilirim içim kıpır kıpır nedense:))
bende iyiyim canım çok şükür bi yaramazlık yok .oy canım ya zorlada olsa adet oldum bitti şimdi önümüzdeki aya kısmet bakalım ne olucak kyfi gelirde zamanında gelirse ne mutlu bana gelmezsede yapcak bişi yok iççez ilacı :umursamaz:
kaydirigubbakcemile3 olur canımmmmçalış bakalım özgetoş arada koca bulmak için bi etraıfna da bakın ama kafanı gömme öyle işe güce eskileri de sümük mendili yap attır gitsin zemuszemus
eftt yavrumm ben gemlikteyim burcutoş bursa merkezde toplaşırız gülümmm inşallah opuyorumnanaktan tabikiii seni ve topiş kızını görmeyii çoookk istiorumm böleee çoşmayı kudurmayı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bayramda gezmeyi hiç sefmiomdakıs sen gemlikte idin demi yavru kuş
ulen oturun oturduğunuz yerde kışın ne bok işiniz var gezmelerde biz gelcez dedik ya allah allah yaa yoksa yoksa sen beni ve cereni görmek istemiyormusun üüüüüüüüüüü üühhhhhüüüüü senağlama
bencede kapat gitsin eskileri açtırma bana benide bunalıma sokmaaaa bak ben girersem bunalıma topikçe gelseniz çıkaramazsınız hee malum balık burcuyum mafoldumben
tabii şekerim beceremedin sen diyorum ya çok kolay aslında nie yapamadın ki bak ben senden daha iyi biliyorum hem doğurmadığım için kaydirigubbakcemile3
hee doğru didin şeker ama bende şafak 2 tene bi bebiş için bi kociş için ee kafa karışıyo malum kaydirigubbakcemile3
hmmm Özge bunu duyunca kızacak sana bence kaydirigubbakcemile3
hem de nasıl işe yaradı, ben hiç düzelmeyecek sanıyordum, laf aramızda bayağı seksi gözükmeye de başladılar kaydirigubbakcemile3 hiç bırakır mıyım artık, hayatta bırakmam, çok iyi geldi, Allah sizden razı olsun valla, doğumdan sonra da devam edeceğim tabii ki, düzenli olarak kullanırsam sanırım sorun olmaz... sen kullanmıyorsan sevinirim valla ama nasıl olsa geleceksiniz İstanbul'a o zaman da getirebilirsin canım
Aşk acısı? o da neymiş? diyeceksiniz artık, ileri bakın ileriiiiii, eskiler düşünüp depresif oluyorlar mı acaba bizim için, yoooo... Özgecik, geriye bakmak yok, daima ileri bakacaksın gülüm :)
hehehe... yem atıyorum kız, varsa öyle bir misafir gösterir kendini eninde sonunda kaydirigubbakcemile3
yok kıs bir tutmuyorum özel hayat falan diye anlayış gösteriyim derken anlattığım şeyler aklıma geldi de utandım birden :kedi: biz daha önce çiğdem falan varken de baya abartmıştık ta :kedi:
evet ya ne güsel olur iyice rahatlarız o zaman bi yatakodalarımıza girmediğimiz kalır kaydirigubbakcemile3
ohhh ne güzel ne güzel ay hep böyle olbilsek keşkemmm
vay be bu halde bile seksi olabilyorsun abam öyle mi?ne güsel........bende eser kalmadı o tarz şeylerden :gitme:
hmm pahalıymış gerçekten neyse olsun artık napalım sonuçta gene bebişlerin ihtiyaçlarıyla alakalı bi mevzu....... :CüvCüv:
kaydirigubbakcemile3 olur canımmmm
eftt yavrumm ben gemlikteyim burcutoş bursa merkezde toplaşırız gülümmm inşallah opuyorumnanaktan tabikiii seni ve topiş kızını görmeyii çoookk istiorumm böleee çoşmayı kudurmayı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bayramda gezmeyi hiç sefmiomdaanam babam ereğli derse mecburen takılıommm yaneee:çok üzgünüm:
kısss şeker sen balık ben yengeçç eririz inan ki sulu gözlülüktennn :kedi:
selam ben geldimmmm
yemeklerimi koydum size bi bakayım dedim
kaydirigubbakcemile3 olur canımmmm
eftt yavrumm ben gemlikteyim burcutoş bursa merkezde toplaşırız gülümmm inşallah opuyorumnanaktan tabikiii seni ve topiş kızını görmeyii çoookk istiorumm böleee çoşmayı kudurmayı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bayramda gezmeyi hiç sefmiomdaanam babam ereğli derse mecburen takılıommm yaneee:çok üzgünüm:
kısss şeker sen balık ben yengeçç eririz inan ki sulu gözlülüktennn :kedi:
nur da kırmızılaşmış bu arada nasıl oluyo bu işler ne anlama geliyo yani terfi mi ediyonu noluyo?
benim cadı yeğen geldi kıslar ikimiz yalnız kaldık evde malum ilgi bekliyo madama ilgileniyim bari :)
selam ben geldimmmm
yemeklerimi koydum size bi bakayım dedim
hadi öpüyorum herkesi kendinize iyi bakın allah a emanet olun gorüşürüsss beni ösleyin anacımmm opuyorumnanaktan
beni unutmuşssunuz:sinifsinif::sinifsinif:
sağol birtanem benim, inşallah darısı senin başına olsun :) ne güzel hep böyle ol inşallah canım :)ablacım hoşgeldin nasılsınn oy maşallahhh oğluşumuza kocaman olmuş allah nazarlardan saklasın rahatı yerinde paşanın demek ablam çok az kaldı rabbim sağlıkla kavuştursun sizi ben bugün çok iyiyim diyebilirim içim kıpır kıpır nedense:))
bende iyiyim canım çok şükür bi yaramazlık yok .oy canım ya zorlada olsa adet oldum bitti şimdi önümüzdeki aya kısmet bakalım ne olucak kyfi gelirde zamanında gelirse ne mutlu bana gelmezsede yapcak bişi yok iççez ilacı :umursamaz:
vay be bu halde bile seksi olabilyorsun abam öyle mi?ne güsel........bende eser kalmadı o tarz şeylerden :gitme:
hmm pahalıymış gerçekten neyse olsun artık napalım sonuçta gene bebişlerin ihtiyaçlarıyla alakalı bi mevzu....... :CüvCüv:
hee ya sen becerde görelim gurur duyalım :hooray: :hooray:
heee anladım valla o senin bilicğin iş yavru karıştırmıcaksın şafakları :bbo:
evet abla özge bunu duydu delikafadulden
heee evet öyle ouyor ablam ama sonra yani emzirdikten sonra neler oluyor nelerrrr :1shok:
aaa aşk olsun ne demek yollarım ablacım yaa ne olucak
aşk acısı o ne biliyormusun abla mafoldumben mafoldumben
hiiiç bilme daha iyi senağlama
yem atıyorsun heee bende yedim lülülülülülü
ayyy ne güseldi o günler yaaa demi +18 li ve çiğdemli günler :1closedeyes:
yatak odalarımızada girdik ya gülooooo sadece yazılı olaraktan kaydirigubbakcemile3
evet evet hep böyle olalım canımın içi ya bu bizim elimizde kaydirigubbakcemile2
kısss eser kalmadı diyorsun eskiden seksimiydin sanki kocişin seni karabnlıkta görmüşte beğenmiş sonrada bişi diyememiş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tamma cnm bekliyorum sen etbeyazım dur sana arkadaşlık teklif edeyim de öyle gideyim olur mu ?
heee ya toplaşır kudururuz len kuduruk kaydirigubbakcemile3
kııss de sende benim arkadaşım gelicek yeni bebişi ve kocişi ile gidemem hiç bi yere de gitme gerekirse isyan et kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
heee kııı sen ağlarsın ben ağlarım artık omuzlarımız sırılsıklam olur gözyaşından sonrada piskopata bağlar koparız gülmekten kaydirigubbakcemile3
heee kuzum terfi edeyyoz sen anlamazsın bu işlerden hiiiç kafanı yorma sakın benlede nur lada uğraşma hee banlanırsın sonra giremezsin topiğe ona göre :roflol: :roflol:
tamam cicoş hadi git ilgilennn
hoş geldin canımmmmmmmmmmm Şeniz
hadi byeeeeeeeeeeeeee
kim unuttu seni kuzum hangi anlamda diyorsun :uhm:
tamma cnm bekliyorum sen et
kız bursada buluşuyormuşssunuz ben uzaydamıyım beeeeeeeemafoldumben
sağol birtanem benim, inşallah darısı senin başına olsun :) ne güzel hep böyle ol inşallah canım :)
doktor konusunu ihmal etme canım, artık bir şeylere başlaman gerekiyor, bence çok fazla ihmal ettin, bir an önce başla ve sonuca ulaş hayatım, çünkü tedavi edilemeyecek bir konu değil senin ki, sadece doktoru geciktirdikçe bebişin gelişini de geciktiriyorsun bence... hadi kolları sıva artık :)
valla ne diyeyim, öyle oldular :) ilaç iyi geldi :)
demin sorduğun soruyu cevaplayayım: kontrol paneline giriyorsun canım, oradan profili düzenleye tıklıyorsun, "Isteğe Bağlı Bilgiler - Buraya Gireceginiz Tüm Bilgiler Diger Forum Kullanıcıları Tarafindan Görünebilecektir" başlığı altında kişisel rütbe diye bir boşluk var, oraya yazıyorsun canım. Bu kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?