Arasımın yenİ fotolarınıkoydum profİlİme arkadaŞlar.
hepiniizn kandili kutlu olun kızlar,rabbim tüm dularınızı kabul etsin inş.
Kandiliniz mubarek olsun kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr...
Biz bugün kesemizi gördük maşallah. Çok zor oldu, vajinal ultrosonla bile zor görüldü çünkü benim rahmim tersmiş. 6 haftalık gebesin dedi dr çok şükür. 15 Marta randevu verdi. Bu gece dua ediyorum Rabbim dileyen herkese hayırlısıyla tez zamanda versin yavrusunu...Hamilelere hayırlı ahmilelik ve doğum, annelere hayırlı bir anne olmayı nasip etsin Yüce Mevlam. Dualrınızda bizi de unutmayın teyzeleri...
Ceren kız nerelerdesin???.
günaydın bitanem iyiyim allaha şükürler olsun çalışıyoz haftayı bitirmeye çalışıyoz işte:))Arifeeemmm günaydın meleğim nasılsınnnn
işler yoğun sanırım fazla dahil olamıyorsun sohbetlere
biz iyiyiz canım çok şükür haftanın son iş günündeyiz.
ceren hanımda iyi bütün gün arııı vı vı vı mız mız mız :):):):)
günaydin kızlar..
neşecimmm rabbim dualrımızı kabul etti inşallah tamamına erdirsin..Rabbime emanet olun sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu..
Ablacımmm ben hep yoğun hep yoğunn işin kötü tarafı canım işte yapmak istemio böle elim kolum kalkmıyo ağırdan alıyorummm..
Arifemm Rabbim dualarını kabul etsin inşallah..gönlünden geçeni hayır ve tez zamanda sanada nasip etsin bi tanem..
Gönülcüm Rabbim şifa versin cüm şifa bekleyenlere sizede kolaylıklar nasip etsin..
Haticecim ofisinde büronda hayırlı olsunnn..
Fatoşcumm sizinde gaz probleminiz varmışş..tez zamanda geçer inşallahh..
Beyazcım 2.kısçende hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallaaah..
mavicim,gülçinimm,nurum, burcumm,hilalimmm,her ne kadar eskisi kadar aramızda göremesekse halemmmmm ve sevgili madam çiçek ismini kaçırdığım tüm gönül dostlarımmm kucak dolusu sevgiler hepiciğinize..
amin canım sağol cümlesinin çocuğunu nazarlardan korusun rabbim saol teyzesimerhaba kızlar günaydın hepinizin geçmiş kandil mübarek olsun nasılsınız
madam çiçekte meşhur sınavımızdan geçmiş ee ozman hoşgeldin çicek abla aramıza :))
haticecim canım nasılsın maşallah ecem çok tatlı allah nazarlardan saklasın ya çok şeker
evini ve büronu taşımışsın güle güle otur canım allah sağlık ve huzur versin sağol canım çok teşekkür
ederim sağol dualrın için allah razı olsun seninde kandilin mübarek olsun canım
mavicim nasılsın canım berra nasıll
burcum sen nasılsın hayatım miraç nsıl
beyazcım nasılsın hamişlik nasıl gidiyor tebrik ederim sınavların bitmiş diplomayıda alıyormuşsun hadi hayırlısı olsun canım gözünaydın seninde kandilin mübarek olsun canım
gönülcüm merhaba canım nsılsın annene çok geçmiş olsun sanada çok geçmiş olsun üzülme canım herşey düzelicek rabbim beterinden korusun allah acil şifalar versin canım seninde kandilin mübarek olsun
fatoşcum nasılsın canım maşallah oğşulun çok tatlı baya toparlamış kendini allah nazarlardan saklasın kuzunu seninde kandilin mübarak olsun canım
nurcum nasılsın canım ilayda nasıl
ablacım nasılsın rüzgar nasıl dişini çektirememişsin hay allah biraz daha sabretmen gerekecek hayırlsı olsun umarım pazartesi tamamen kurtulursun bu sıkıntıdan
gülçinim nasılsın canım ceren nasıll
nesemm canım çok sevindim tekrar tebrikler rabbim sağlıkla tamamına erdirmeyi kokusunu duymayı nasip etsin canım hayırlısyla kalp atışarınıda duyarsın inşallah seninde kandilin mübarek olsun
canım daha kür olarak uygulamaya başlamadım ama allahın izniyle dün akşam yasin ve meryam suresinin okumaya başladım inşalah devam edicem rabbim kabul eder inşallah olur canım kabul ederseniz katılırım size sağol
inşallah canım benim tez zamandagünaydin kızlar..
neşecimmm rabbim dualrımızı kabul etti inşallah tamamına erdirsin..Rabbime emanet olun sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu..
Ablacımmm ben hep yoğun hep yoğunn işin kötü tarafı canım işte yapmak istemio böle elim kolum kalkmıyo ağırdan alıyorummm..
Arifemm Rabbim dualarını kabul etsin inşallah..gönlünden geçeni hayır ve tez zamanda sanada nasip etsin bi tanem..
Gönülcüm Rabbim şifa versin cüm şifa bekleyenlere sizede kolaylıklar nasip etsin..
Haticecim ofisinde büronda hayırlı olsunnn..
mavicim,gülçinimm,nurum, burcumm,hilalimmm,her ne kadar eskisi kadar aramızda göremesekse halemmmmm ve sevgili madam çiçek ismini kaçırdığım tüm gönül dostlarımmm kucak dolusu sevgiler hepiciğinize..
aminnnnn bitanemmmmm inşallahhh :))) hepimiz dualardayız unutulmamak dileği ile inşallahh.. canım ben bildiğin gibi ancak toparlandı yıl sonu işleri gunluk işlere devam normal yoğunluktayım bugunlerde ve şükür ki bugun cumaaaa yaşasınnnnn :sm_cool: bende çoook öpüorum güzelimmmm seni Şenizcanım benim özgem nasılsın kuzum aminn canım benim allah razı olsun inşllah sende gönlüne göre hayırlı bir insanla karşılarsında kurarsın yuvanı kuzum sende dualardasın unutuldun sanma rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin inşallah çok ama çok öpüyorum seni bitanem:)
amin canımm benimmm inşallahhh :1hug:amin canım sağol cümlesinin çocuğunu nazarlardan korusun rabbim saol teyzesi
inşallah canım benim tez zamanda
biz de seni ve Aras'ı öpüyoruz tatlım :)seninde kandilin mübarek olsun canım
canım tekrar tebrikler duaların kabul oldu çok şükür canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
sağol ablacım evet maşallah ii topaldı canımoğluşum güzel yorumların için saol teyzesi bizde seni ve rüzgarı öpüyoruz.
ohhh çok şükür bugünleri de gördük :) bu kadar bekledin, dediğin gibi bebişimiz iyi olsun da annesi de biz de bekleriz :)Rüzgarım 15 Marta gün verdi. Rahim anca dönermiş, hayırlısı, annesi bekelr yeterki iyi olsun...
Fatoşum Allah razı olsun..Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah..
Ceren kız nerelerdesin???
Kumsalım? Başladın mı dediklerimi yapmaya, 500 Yasin okuyoruz 30luk çıtırlarla biz, sen de gel katıl bize...
güzelim sağol Rüzgar iyi, benim diş de ptesiye kaldı, iltihap tam olarak geçmemiş iştemerhaba kızlar günaydın hepinizin geçmiş kandil mübarek olsun nasılsınız
madam çiçekte meşhur sınavımızdan geçmiş ee ozman hoşgeldin çicek abla aramıza :))
haticecim canım nasılsın maşallah ecem çok tatlı allah nazarlardan saklasın ya çok şeker
evini ve büronu taşımışsın güle güle otur canım allah sağlık ve huzur versin sağol canım çok teşekkür
beyazcım nasılsın hamişlik nasıl gidiyor tebrik ederim sınavların bitmiş diplomayıda alıyormuşsun hadi hayırlısı olsun canım gözünaydın seninde kandilin mübarek olsun canım
gönülcüm merhaba canım nsılsın annene çok geçmiş olsun sanada çok geçmiş olsun üzülme canım herşey düzelicek rabbim beterinden korusun allah acil şifalar versin canım seninde kandilin mübarek olsun
fatoşcum nasılsın canım maşallah oğşulun çok tatlı baya toparlamış kendini allah nazarlardan saklasın kuzunu seninde kandilin mübarak olsun canım
ablacım nasılsın rüzgar nasıl dişini çektirememişsin hay allah biraz daha sabretmen gerekecek hayırlsı olsun umarım pazartesi tamamen kurtulursun bu sıkıntıdan
nesemm canım çok sevindim tekrar tebrikler rabbim sağlıkla tamamına erdirmeyi kokusunu duymayı nasip etsin canım hayırlısyla kalp atışarınıda duyarsın inşallah seninde kandilin mübarek olsun
canım daha kür olarak uygulamaya başlamadım ama allahın izniyle dün akşam yasin ve meryam suresinin okumaya başladım inşalah devam edicem rabbim kabul eder inşallah olur canım kabul ederseniz katılırım size sağol
ah be güzelim, nedir senin bu iş durumun? hep yoğun, hep yoğun, offf yani, gençliğini tükettin kız... sen bi gelsene bizim taraflara kaydirigubbakcemile3günaydin kızlar..
Haticecim ofisinde büronda (evin yazcaktım canımm gülçin uyardı sağolsun düzeltiyorum) =)) hayırlı olsunnn..
geldim ve aynen geri dönmek zorunda kaldım Rüzgar bey yüzünden, bu oğlan internete girdiğimi kesin anlıyor, ne zaman girsem hemen uyanıyor, serseri bu ya :)ablammmm gelmişşşşşşşşşş sositososito huu huuuuuuuuu boshayallersmile
Kandiliniz mubarek olsun kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr...
Biz bugün kesemizi gördük maşallah. Çok zor oldu, vajinal ultrosonla bile zor görüldü çünkü benim rahmim tersmiş. 6 haftalık gebesin dedi dr çok şükür. 15 Marta randevu verdi. Bu gece dua ediyorum Rabbim dileyen herkese hayırlısıyla tez zamanda versin yavrusunu...Hamilelere hayırlı ahmilelik ve doğum, annelere hayırlı bir anne olmayı nasip etsin Yüce Mevlam. Dualrınızda bizi de unutmayın teyzeleri...
günaydın kızlar hepinize hayırlı sabahlar
çok güzel bir hafta diliyorumm ve kocaman öpüyorumm
günaydın lar nasılsınız kızlar hadi gelin.nesem günaydın canım nasılsın.oğlumun fotolarına bak teyzesi.
merhaba kızlar günaydın hepinizin geçmiş kandil mübarek olsun nasılsınız
haftanın son iş günündemn hepinize günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
şimdi bakmaya gidiyorummmmmm
aminnnnnnnnnnnn cümlemizin inşallahhhh
seninde kandilin mübarek olsun hayatımmmmmmmmm
rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallaahhhhh
hani bu akşam gidiyordun kıııı dayanamadın demiii
amaaa keseyi görmüşsün yaa süppeeeeeerrrrrrr :dance: :dance: :dance:
rabbim bütün doktor randevularından güler yüzle mutluluk içinde çıkmanı nasip etsin inşallah canım benim dualarımız sizinle hayatım
işte geldim
burdayımmmmmmmmmmm zemuszemus opuyorumnanaktan
günaydin kızlar..
Haticecim ofisinde büronda (evin yazcaktım canımm gülçin uyardı sağolsun düzeltiyorum) =)) hayırlı olsunnn..
biz de seni ve Aras'ı öpüyoruz tatlım :)
ohhh çok şükür bugünleri de gördük :) bu kadar bekledin, dediğin gibi bebişimiz iyi olsun da annesi de biz de bekleriz :)
güzelim sağol Rüzgar iyi, benim diş de ptesiye kaldı, iltihap tam olarak geçmemiş işteneyse napalım ptesiye kadar bekleyecğim :)
ah be güzelim, nedir senin bu iş durumun? hep yoğun, hep yoğun, offf yani, gençliğini tükettin kız... sen bi gelsene bizim taraflara kaydirigubbakcemile3
geldim ve aynen geri dönmek zorunda kaldım Rüzgar bey yüzünden, bu oğlan internete girdiğimi kesin anlıyor, ne zaman girsem hemen uyanıyor, serseri bu ya :)
çok sağol cnmİYİ sayılrı cnm ya bulantılar devam bide baş ağrısı başladı geçmek bilmiyor
çok sğol cnm sonunda bitti okulum
sen anıslsın arife,herşey ylunda mı cnm?
[QU OTE=Yengec;11806777]
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?