herkeze hayirli cumalar....bugün oglusunm allahin izniyle erkeklige ilk adim atdi sünet oldu bugün hersey yolunda gecdi biraz agladi ama suan iyi.insallah bu geceyi hayirlisiyla bir atlatsak... herkeze slm ve öpüyorum.....
haber vermek icin girdim suan miracla ilgileneyim allaha emanet olun darisi bütün bebislerimize.
sağol fcanım teşekkür ederim ablacım
abla çokşükür sorunsuz atlattım ateş 37 .3 lerde seyir ettiama oda normal iişükür gündüz uykuları ii uyuduğu için zaten gece uyumuyo gece ile gündüzü karıştırıyo galibacanıııım kıyamam, Rüzgar'da ateş olmamıştı ama keyifsizlik oldu, ateş olmaması için aşıdan sonra fitil koymuştum, hemşire 6 saat sonra tekrar bir fitil koy demişti, o yüzden ateş olmadı sanırım :)
geceleri uyumuyor mu? gündüz uykuları nasıl? uzun mu kısa mı?
günaydın abla sanada hayırlı haftasonları bu arad ismin ne abla senina.s. günaydıııııııın.
herkese iyi haftasonları.
herşey gönlünüzce olsun
neyaptınız canım kolay atlattınızmı sorun çıkmamıştır inşallah.
opuyorumnanaktan
abla çokşükür sorunsuz atlattım ateş 37 .3 lerde seyir ettiama oda normal iişükür gündüz uykuları ii uyuduğu için zaten gece uyumuyo gece ile gündüzü karıştırıyo galiba
günaydın abla sanada hayırlı haftasonları bu arad ismin ne abla senin
şükür ya accık ateşioldu ama çok yüksek değildi allah şükür sen nasılsın abla?
canım benim sanada hayırlı cumalar rabbim sennin dualarınıda kabul etsin inşallah.
canım maşallah küçükl erkeğime darısı düğünün başına inşallah sorunsuz atlatırsınız.bende siziöpüyorum
CANIM BENİM SANADA HAYIRLI CUMALAR MİNİK BEBİŞİMİZ NASIL SEN NASILSIN?
iyiz canım sen nasılsın berrayı öp benim yerime
canım nedenki acaba çok zordur allah yardımcın olsun onlar huzursuz olunca analarda huzursuz oluyor.
kızlaaaaaaaar merhaba Şeniz Şeniz Şeniz hepinizi çoooooooooooook çok özledim, dün ve bugün giremedim ama dün kocişimle nişan yıldönümümüzü kutladık Rüzgar beyi uyutunca, nedense dün gece uyuması zaman aldı beyimizin, yemeğe oturduğumuzda saat 8.00'i geçiyordu, bu akşam da misafirlerimiz vardı, o yüzden iki gündür gelemiyorum aranıza, gündüzleri de beyimizin uykuları 10'ar dakikadan ibaret olunca nete girmeye değmez diyorum... neyse nasılsınız bakalım? 2 günde sadece 3 sayfa mı ilerlemiş?lmaz: çok ayıp çoooook lmaz:
ayyyyy hiç sorma yaaa, bende mi sırtıma bağlasam acaba? ama beyefendi illa ki suratımı görecek, arkamı döndüğüm anda söylenmeye başlıyor, söylenmesine cevap vermezsem çığlığı basıyor, kangurusuna mı koysam acaba? :uhm:
yaaa... maalesef böyle oldu topik mafoldumben
acaba sorun sıkılmak kı? sanmıyorum çünkü ben sıkıldığım için girmemezlik yapmıyorum ki... geldiğimde kimse olmadığı için okuyup yazıp çıkıyorum, sanırım birileri olsa hepimiz kalırız topikte
amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn inşallah canım :Saruboceq:
ayyy yerim ben o minik cadıyı yeriiiiiiiiiimmmmm, tatlı şey ya opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5 anlaştık canım, seve seve Şeniz
ohoooo sayfaların ilerlediği falan yok canım, yerinde sayıyor resmen, kimsenin geldiği yok doğru dürüst :sinifsinif:
valla bizimkinin neredeyse bir aydır gündüz uykuları bitti, nasıl uyutacağım bilemiyorum, çok çaresiz kaldım bu konuda çünkü gündüz uykusu da en az gece uykusu kadar önemli gelişimleri için, artık bayıltıyor beni, kabus gibi uyutmak akannehir
bu arada kızlar bir şey soracağım, sebze çorbasını nasıl yapıyorsunuz? tarif verir misiniz bana? yarın sebze çorbasına başlıyoruz :)
hadi bakalım geçmiş olsun, oh ne güzel atlattınız bu olayı, darısı başımıza inşallah :) ne güzel ilk mürüvvetini gördün oğluşunun, inşallah düğününü de yaparsınız ama anlayacak yaşta olsun bari yavrum :)
canıııım kıyamam, Rüzgar'da ateş olmamıştı ama keyifsizlik oldu, ateş olmaması için aşıdan sonra fitil koymuştum, hemşire 6 saat sonra tekrar bir fitil koy demişti, o yüzden ateş olmadı sanırım :)
geceleri uyumuyor mu? gündüz uykuları nasıl? uzun mu kısa mı?
canım nasıl oldu miraç?
umarım sorun yoktur.
sağlık diliyorum minik erkeğea.s.
kaydirigubbakcemile3
cok sükür geceyi iyi atlatdik bir sorun olmadi.bir huzursuzlu yok ama altini aldimizda pansuman yapildinda cok agliyor bez degiyor galiba pipisine o yüzden siziliyor sanirim
birde arada bir agliyo oda herhalde idrar yapdina siziliyor eee olcak okadar erkek olmak kolay degila.s
negüzel,en sıkıntılı günü atlatmışsınız sağsalim.
umarım biran evvel yarasıda kapanır.
artık sonra efe gibi gezer ben erkek oldum diyekaydirigubbakcemile3
canım, geçmiş olsun, atlatmışsınız neyse :) tatlım gece ile gündüzü ayırt etmesini sağlaman lazım, yoksa işin çok zor olur hayatım...abla çokşükür sorunsuz atlattım ateş 37 .3 lerde seyir ettiama oda normal iişükür gündüz uykuları ii uyuduğu için zaten gece uyumuyo gece ile gündüzü karıştırıyo galiba
aaah ahhh o mesele çoğumuzda var canımcanım hadi geçmişolsun.
aslında ben arka sayfalarda yazdım.
adımıda yazarım resmimide koyarım.
böyle şekerbir topik olduğunu bilsem, asla ortaya karışık konuşmazdım.
şimdi çık işin içinden azcık sayfalar ilerlesin bari
suç aletlerini yok edeyim, sonra daha rahat açarım kimliğimi.
açıkçası çok kötü bişeyde anlatmadım ama (kynn meselesi.)
gel çık işin içinden.eyvahedigeldismile
teşekkürler canım, amiiiiiiiinnnn inşallah :) ben de öyle düşünüyorum, hata ettim doğar doğmaz yaptırmadığıma vallasorma ablacim atlatdik cok sükür..bizde öyle düsünüyoruz biraz büyüsun kiyafet yakisin öyle yapariz dügününü..bu arada nisan yildöneminiz kutlu olsun....drisi sizlere olsun ama benc nekadar erken yaparsaniz okadar iyi sünetini..
oyyy kıyamam minik erkeğime ben ama dediğin gibi erkek olmak hiç kolay değil :)kaydirigubbakcemile3
cok sükür geceyi iyi atlatdik bir sorun olmadi.bir huzursuzlu yok ama altini aldimizda pansuman yapildinda cok agliyor bez degiyor galiba pipisine o yüzden siziliyor sanirim
birde arada bir agliyo oda herhalde idrar yapdina siziliyor eee olcak okadar erkek olmak kolay degila.s
iyiakşamlar arkadaşlar.
herkes nerde valla merak ettim.
gülçinden haberiolan varsa yazsın .
kaçgündür yok ortada.
buarada sünnetçocuğu nasıl oldu
oda benim oğlan gibi bu paralar benim diye takıları hesabına geçirdimikaydirigubbakcemile3
herkese tekrar iyi akşamlar. lütfen artık herkes nerdeyse ortaya çıksın.
hadi amaaaaa
slm abla ben burdayım arastan ve eşimden fırsat buldukça girmeye çalışıyorum..nasılsın?
slm canım.slm kzılar nasılsınzı?hepinizin kadınlar günü kutlu olsunGülçin doğum günün kutlu olsun cnm,ailenle nice mutlu yıllaraa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?