evet kızlar nihayet geldim ama geçmişe bakamadım işlerim çok yoğun arkadaşlar
sizleri boşladığımı sanmayın elimdeki yoğunluk biter bitmez buradayım yine eskisi gibi
bu benim doğum günümm hem sarhoşum hem yorguum :):):):)
canım kimse yok diye çıkmışım .
bilsem biraz beklerdim ablacım.
aras ı çok öpüyorum. kendine iyibak.opuyorumnanaktan
selam kızlar nasılsınız geçenlerdede girip yazmıştım ama kimse görmedi sanırım inşallah iyisinizdir biz iyiyiz kızım bu hafta iki aylık olucak bütün vaktim onunla geçiyo :) gülçincim doğumgünün kutlu olsun hayırlı uzun senelere..
gülçinim canım benim sağol evet inşallah gelicek bebişim inşallahh
evet canım ilk öpücük senden oldu belki bu tatlı öpücüğe kanarda gelir ne dersin :))
canım benim bana kız erkek farketmez rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin bana ve isteyen herkese inşallah ama kızmolursada fena olmaz hani:))
rabbim çocuklarını sana bağışlasın sağlıklı uzun ömürler versin inşallah hepinize
işte buuuu yani.
ben arifenin durumunu biliyordum.
isim hep oşekil kullanılınca aklımda öyle kaldı anlaşılanklava:
gülçincim canım çok sağol uyarın için.kaydirigubbakcemile5
aslında inanın yazıcam bende adımı hatta resimlerimi de koyucam
ama gülçin bilir az dedikodu yapmadım.şimdi
dedikodusunu yaptığım kişiye yakalanırım diye korkuyorum.bilmiyorumkismile
:sinifsinif:ya nolcak benim halim.
böyle sır gibi kalmak istemiyorum.
bunun biçaresini bilen varsa söylesin.vereliniortak
slmm fıstıklarr nasılsınız?madam tekrar hoigeldin..geçmişede pek bakamadım malum kesin sayfalar çok ilerlemiştir..2 gün evde dgldim sonrada işti berraydı sadece faceye bakıp çıkıyorum oda tarla niyetine ..ee ne var ne yok iyisinizdir umarım..kimsecikler yok ama slm olsun size..ben geri kaçayım o halde..
slm canım. evet kimse yok.
neyse birgün herkes çıkar ortayakaydirigubbakcemile3
berrayı öp benim için.allah bahtını açık etsinopuyorumnanaktan
kızlar kusura bakmayın giremyiorum benim oğlanın gündüz uyku denen bişeyi kalmadı ne kadar güzel uyyodu noldu böyle anlamıyorum saatlerce uyutmaya çalışıyorum yatırıyorum 10 dakika sürmiyo uyanıo bu sefer huzursuz kendiside bende çileden çıkmış halde oluyorum
günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah
herkeze hayirli cumalar....bugün oglusunm allahin izniyle erkeklige ilk adim atdi sünet oldu bugün hersey yolunda gecdi biraz agladi ama suan iyi.insallah bu geceyi hayirlisiyla bir atlatsak... herkeze slm ve öpüyorum.....
haber vermek icin girdim suan miracla ilgileneyim allaha emanet olun darisi bütün bebislerimize.
minik erkeğimin ilk aşıları yapıldı bu gün 3 gün dikkat edecekmişim ateş olmasın diye dua edinde olmasın teyzeleri.onun dışında şükür iyiz yorgunluk var benim oğlan gece nöbet tutturutyo öle işte sizler nasılsınız?
bizim de az kaldi hayirlisi bakalim..
hepinize hayirli cumalar kizlarr
kızlaaaaaaaar merhaba Şeniz Şeniz Şeniz hepinizi çoooooooooooook çok özledim, dün ve bugün giremedim ama dün kocişimle nişan yıldönümümüzü kutladık Rüzgar beyi uyutunca, nedense dün gece uyuması zaman aldı beyimizin, yemeğe oturduğumuzda saat 8.00'i geçiyordu, bu akşam da misafirlerimiz vardı, o yüzden iki gündür gelemiyorum aranıza, gündüzleri de beyimizin uykuları 10'ar dakikadan ibaret olunca nete girmeye değmez diyorum... neyse nasılsınız bakalım? 2 günde sadece 3 sayfa mı ilerlemiş?lmaz: çok ayıp çoooook lmaz:
acaba sorun sıkılmak kı? sanmıyorum çünkü ben sıkıldığım için girmemezlik yapmıyorum ki... geldiğimde kimse olmadığı için okuyup yazıp çıkıyorum, sanırım birileri olsa hepimiz kalırız topikte
amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn inşallah canım
ayyy yerim ben o minik cadıyı yeriiiiiiiiiimmmmm, tatlı şey ya
bu arada kızlar bir şey soracağım, sebze çorbasını nasıl yapıyorsunuz? tarif verir misiniz bana? yarın sebze çorbasına başlıyoruz :)
a.s. günaydıııııııın.
herkese iyi haftasonları.
herşey gönlünüzce olsun
benmi atladım anlamadım:uhm:
gülçin bizi unutmamıştır umarım.bilmiyorumkismile
nerdesiniz ya ??????????????????
gülçin bacım sende mi biritus nerdesin canım ya?
canım hadi geçmişolsun.
aslında ben arka sayfalarda yazdım.
adımıda yazarım resmimide koyarım.
böyle şekerbir topik olduğunu bilsem, asla ortaya karışık konuşmazdım.
şimdi çık işin içinden azcık sayfalar ilerlesin bari
suç aletlerini yok edeyim, sonra daha rahat açarım kimliğimi.
açıkçası çok kötü bişeyde anlatmadım ama (kynn meselesi.)
gel çık işin içinden.eyvahedigeldismile
iyiakşamlar arkadaşlar.
herkes nerde valla merak ettim.
gülçinden haberiolan varsa yazsın .
kaçgündür yok ortada.
herkese tekrar iyi akşamlar. lütfen artık herkes nerdeyse ortaya çıksın.
hadi amaaaaa
slm iyti akşamlar topik yine boş
a.s. tüm bayanların kadınlar gününü kutluyorum.
hepinizi öptüm canlarım.
kadın olduğunuzu ve çok özel olduğunuzu unutmayın.
yeri gelince masaya yumruğunuzu vurun.
asla kendinizi ezdirmeyin.
bizler çok ama çok özeliz, allah bize öylebir yetenek vermişkiiiiiii
kıymetimizi bilmeyenleri uyaralım.olumunekankayizsmile
opuyorumnanaktan
slm kzılar nasılsınzı?hepinizin kadınlar günü kutlu olsunGülçin doğum günün kutlu olsun cnm,ailenle nice mutlu yıllaraa.s.
slm canım.
bugün gülçinin doğum günümü?
gülçin kaç gündür görünmüyor.yoksa doğum günü izninemi ayrıldı,
tatildemi aceba.bayanssulusmile
doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce.....a.s.
allah sevdiklerinden ayırmasın canım.
gülçin doğum günün kutlu olsun canım bende hepinizin kadınlar gününü kutluyorum kocaman öpüyorum.
selam kızlar nasılsınız geçenlerdede girip yazmıştım ama kimse görmedi sanırım inşallah iyisinizdir biz iyiyiz kızım bu hafta iki aylık olucak bütün vaktim onunla geçiyo :) gülçincim doğumgünün kutlu olsun hayırlı uzun senelere..
Gülçiniiiiiiiiiimmmmmmmm, canım, doğum günün kutlu olsun birtanem :) kızınla, kocanla sağlıklı, mutlu nice nice yaşlara inşallah :)
Arkadaşlar biraz geç oldu ama ancak gelebildim, Kadınlar Gününüz kutlu olsun :)
canım allah kızını anneli babalı büyütsün.
buara sanırım insanlar pek yoğun kimse yok oyüzden
yanıt alamamışsındır.
enkısa zamanda umarım herkes normal hale döner.
yaaaaa bukadar çok çalışmayın aradabir gelin artık
canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inanın ailemden ayrılmış gibi oldu ne kadar uzun zaman oldu sizlerle buluşmayalı hepinizi ayrı ayrı çok özledim
hangi birinizi sorsam hangi bebişi sorsam bilemiyorum ancak geçmişi okuayamadığım için şu anda harika bir güzelliğin resmini görüyorum ceren ne kadar tatlı olmuş böle gülçin
hepiniz iyimisiniz umarım kimsede sorun yoktur
ben neden bu kadar zamandır girmedim şöle işe başladım 3 ay önce biliyorsunuz işe başlamadan bir kaç gün önce oğlum hastalandı bronşioli oldu ve hala hasta 3v aydır drlardayız çocuk iyileşiyor 2/3 gün sonra yine hasta sanırım bahsetmiştim size zaten huysuz bir çocuk olan oğlum hasta olduğu zaman iki katı perişan ediyor beni akşama kadar işte yoruluyorum 8 de evde oluyorum benim oğlanda evdekilerin canını çıkardığı için direk bana kalıyor gece 11 de önce uyumuyor yani ruh gibi geziyorum ortalıklarda uzun süre izin kullandığım için biriken işlerim ancak bitiyor
daha kötüsüde interneti iptal ettik çünkü ihtiyaçlarımız için yüklü banka kredisi kullandık ve bütün masrafları kıstık sıkıntı yaşamamak için iş yerinden zaten yasak velhasıl bugün tesadüf bir boş bilgisayar buldum arkadaş izne çıktı bu masada kuytu biraz girip kendimi hatırlatayım dedim kızlara
internetsizlik kötü oluyormuş gerçekten alışmıştık sizdende ayrı kaldım ama şartlar maalesef böle
görüyorum bebişler canımıza okuyor topicte geçen yılki durumda değil onlar karnımızdayken gece gündüz< ne muhabbetler yapardık değil mi çok özlüyorum o günleri bundan sonra daha sık girmeye çalışacağım belki sürekli yazamam ama sayfayı açık bırakıyorum yarın izinde olan arkadaş geliyor böle bi hovardalık yapamam artık
şükür kavuşturanakaydirigubbakcemile5
ya ben kendimi yoğun sanırdım.kaydirigubbakcemile2
hoşgeldin gülçincim nasıldı bakim adalar.
valla bi cesaretlendim gülçincim
sanırım yarın resimlerimi bile koyucam.
neysene; kimden korkucam sonuçta kötükedihüso
gülçincim tabii 3 ay olurmu bundan sonra havalar güzel bilgisayarı alıp dışarı çıkarım ordan bağlanırım görüşürüz inşallah
şimdi yine çıkmam gerek
hepinizi öpüyorum bebişlerinini koklayın benim için
tamam canımcım al oğluşunu yalova zaten sahil boyu olan bir yer gezintiye çıkarsın temiz hava alırsınız ana-oğul bizede yazmış olursun hem
bebişi koklamak neee öperim ben onu hepinizin yerine tek tek defalarca kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?